• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Hair Minimising Lotion kullanıyorum ve çok memnunum :)

peki gerçekten işe yarıyormu bu krem ? gerçekten işe yarıyorsa alalım. ücretide baya uygun 12,50 lira şuanki kataloglarında.
ha birde deneyen varsa Avon Sensitive Skin Bikini Depilatory nasıl kullanan varmı acaba aranızda ? varsa sonuç ne ?

Son düzenleme:
herkes alıcam deniycem demiş, ama bir kaç kişi hariç kimse sonucunu yazmamış,havada kalmış konu:19::20:

Bu ürünü çok uzun zamandır kullanıyorum.
Vücudumu çok güzel nemlendirdiği için daha çok nemlendirici olarak kullandım.
Mesela yazın pek kullanmadım daha çok kış aylarında kullandım yani seyrek kullanmama rağmen bacaklarımda ve koltuk altımda tüylerim çok çok azaldı zaten çıkanlarda o kadar cansız ki ağdayla bile alınmıyor epilasyon aleti ile alıveriyorum.
Kremi alınca hemen 1 ay sonra gözle görülür bir etki göremezseniz bile vazgeçmeyin kullanmaya devam edin ben halen daha duştan sonra vücuduma nemlendirici olarak sürüyorum.:)
Bu arada Avon'un tüy azaltıcı roll-on'u da çok güzel tavsiye ederim.

Son düzenleme:
peki gerçekten işe yarıyormu bu krem ? gerçekten işe yarıyorsa alalım. ücretide baya uygun 12,50 lira şuanki kataloglarında.
ha birde deneyen varsa Avon Sensitive Skin Bikini Depilatory nasıl kullanan varmı acaba aranızda ? varsa sonuç ne ?

Ben bu ay aldım ve kullandım memnunda kaldım.
Gerçi daha önce tüy dökücü krem kullanmış birisi değilim ama bu ürün bikini bölgesi için olunca aldım.
Bir kere yumuşacık yaptı ve ürünü kullanalı 6 gün oldu az az tüyler yeni çıkmaya başladı.

Bu ürünü çok uzun zamandır kullanıyorum.
Vücudumu çok güzel nemlendirdiği için daha çok nemlendirici olarak kullandım.
Mesela yazın pek kullanmadım daha çok kış aylarında kullandım yani seyrek kullanmama rağmen bacaklarımda ve koltuk altımda tüylerim çok çok azaldı zaten çıkanlarda o kadar cansız ki ağdayla bile alınmıyor epilasyon aleti ile alıveriyorum.
Kremi alınca hemen 1 ay sonra gözle görülür bir etki göremezseniz bile vazgeçmeyin kullanmaya devam edin ben halen daha duştan sonra vücuduma nemlendirici olarak sürüyorum.:)
Bu arada Avon'un tüy azaltıcı roll-on'u da çok güzel tavsiye ederim.

teşekkürler bacım umarım işe yarar bendede.nefret eder oldum kendimden.peki yüzede sürülüyomu bu

teşekkürler bacım umarım işe yarar bendede.nefret eder oldum kendimden.peki yüzede sürülüyomu bu

Bikini bölgesi için bu ürün canım, yüze olmaz zaten yüze hiç bir şekilde böyle şeyler kullanılmaz tüylerden şikayetçiysen sir ağda yaptır.

Bikini bölgesi için bu ürün canım, yüze olmaz zaten yüze hiç bir şekilde böyle şeyler kullanılmaz tüylerden şikayetçiysen sir ağda yaptır.

sir ağda yaptırıyorum yüzüme 5 yıldır ama banamısın demiyor çok çabuk çıkıyor ve azalmadıda.ki ayrıca hormon testi yaptırdım hiç bişeyim yok çok iyi normal.neden oluyo anlamıyorum.astım ilaçları kullanıyorum kortizonlu ondan herhalde.kortizon herkeste kilo yapar bende yapmıyo zayıfım.ama bendede tüylenmnme yapıyo herhalde:43:

sir ağda yaptırıyorum yüzüme 5 yıldır ama banamısın demiyor çok çabuk çıkıyor ve azalmadıda.ki ayrıca hormon testi yaptırdım hiç bişeyim yok çok iyi normal.neden oluyo anlamıyorum.astım ilaçları kullanıyorum kortizonlu ondan herhalde.kortizon herkeste kilo yapar bende yapmıyo zayıfım.ama bendede tüylenmnme yapıyo herhalde:43:

Doğrudur canım kortizon tüylenme yapar :( Sen yine sir ile devam et veya yaptırabilirsen lazer veya iğneli epilasyon yaptır derim şu sıra şu şehir kampanyası sitelerinden bir çok epilasyon indirimi geliyor onları takip et grupon, grupanya vs vs gibi...

Ben bu ay aldım ve kullandım memnunda kaldım.
Gerçi daha önce tüy dökücü krem kullanmış birisi değilim ama bu ürün bikini bölgesi için olunca aldım.
Bir kere yumuşacık yaptı ve ürünü kullanalı 6 gün oldu az az tüyler yeni çıkmaya başladı.

tüy dökücü kremlerin jiletle alınmıştan farkı yok diyenler falan var. acaba doğrumu? tüy dökücü krem jiletten daha beter yapıyo diyorlar.sizdede öyle oldumu;?

Arkadaşlar ben bu ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum .Şişenin üzerinde traş edilmiş bölgeye uygulayın diyor.Ağdaya gerek yok yani...Çok aşırı bir faydasını görmedim sadece tüyleri biraz daha inceltiyor diyebilirm.Kremin kokusu biraz kötü bence sadece onun haricinde idare eder bir ürün.Denemeye değer denemek isterseniz..

Back