Avon For Away kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çok beğeniyorum for awayi..ve erkeklerin çoğu bayılıyor bu kokuya...şimdi bende evlenmeden stokyapacağım gerçekten çok özel bir koku herkese öneririm..vanilya kokusu baştan çıkartıyor..kaydirigubbakcemile3

erkeklerin sevdiği kesin....çünkü bunu sıktığında arkadaşıma hiç bir kadın "ne diye" sormuyor, belki de bildiklerinden ama kaç tane erkek sordu şimdiye kadar.....

kızlaarr sözlüm gelecek bayram da for away ı sıksam mı acaba hoşuna gider mi ki ?? erkekler gerçekten beğeniyormu.. ne dersiniz???

yaw ben de bişi var haaa denkmi gelio anlamadım yorum yaptğım konu bi daha yorum yazılmıyo ufffffff................... hadi sizden akıl istedim cevap verin..... bi iki yorum önce bakarsanızz

yaw ben de bişi var haaa denkmi gelio anlamadım yorum yaptğım konu bi daha yorum yazılmıyo ufffffff................... hadi sizden akıl istedim cevap verin..... bi iki yorum önce bakarsanızz

canım tabiki sık eğer ilkkez kullanıyorsan, önceden dene derim sonra çevrendeki erkek ark sor nasıl bir koku diye fikirlerini al..senin için önemli bir gün sonuçta ama bana sorarsan kesinllikle sık derim..benimki gelsin bende sıkcam :teytey::dance:

annem bayılarak kullanıyor hatta kokusu onda 2-3 gün kalıyor tenle alakalı bir durum ama ben beğenmiyorum böyle yoğun baharatlı kokuları

yook epey kullandım yeni değil ama sözlümün yanında ilk evet:asigim: abim çok beğendi bu kokuyu hee tamam o zaman sıkacağıma.s.ama bikaç saat önceden sıkacağım o zaman daha güsel oluyo kokusu bi kaç gün sonralarıda daha da güzel oluyo ayy heyecanlandım yawffhihoyyyt sağol bicırımm:1hug:

valla kızlar banada çok övdüler evlenirken iki tane almıştım bu kadar mı kötü kokar ben tiksiniyorum artık bu kokuyu duyunca iki senedir şişeler duruyor rengi değişti atıcam sonra kullananlarda gözlemledim esmerlerde güzel kokuyor

ben e çok kullandım far away güzel bi koku ben begeniyorum. ama 2 şişe üstüste kullanınca sevmiyorum sıkılıyorum. arada bi degişiklik yapmam gerekiyo. bi de duş jeli de olsa çok güzel olacak bence far awayin.

far away kesinlikle kalıcı bi parfüm tene göre değişir mi bilmem...

amaaan benm ki gelince sıktım tam alamamış kokusunu delüü kötükedihüsoklava::mymeka::dilcikar:

arkadaşlar parfümün kokusu ve kalıcılığı tene göre değişiyor.bana göre avonun en kalıcı parfümü for away.hemen hemen tüm parfümlerini kullandım ama for away kadar kalıcısı yok

ağır bir kokusu var ama güzel bende kullandım.
ama avonun önceden bi parfümü vardı hala trim trim burnumda tüter. BLUE

ama artık kaldırdılar

sanırım blue rush ı diyorsun arkadaşım.ondan çok memnun olan arkadaşlar var ama kaldırıldı sanırım.onun erkeği var katologda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…