• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon For Away kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bayılıorum bu parfüme çoooooooooooooooooooooook etkileyici.şimdi avonda kampanya da sanırım

vazgeçemiyiceğim tek parfüm özellikle kışın harika bi kokusu var

avonun kokularını beğenmiyorum ama bu koku hariç.. ve bargelloda dolumunu buldum okadar güzel ve kalıcıki avondan daha kalıcı..çok beğeniyorum bu kokuyu yazın çok ağır olduğu için kışın kullanıyorum ama..

ben bayadır for away kullanıyorum ve cok memnunum.kokusu kalıcı ve hoş evet bıras agır yasın sıcak havalarda agır gelıor oyusden bu yenı cıkan for away paradise basladım yasın bunu kısın öburunu kullanmayı dusunuyorum.for awayden vazgecmemm...

Kokusu benimde çok hoşuma gidiyor ve kullandım. Ama sonra baydı beni .. yazın kullanmamın etkiside olabilir

Sabah 7 de sıkmıştım işe gitmeden önce, kıyafetlerimi çıkardım halen burnuma kokusu geliyor, sanırım saçlarıma ve boynuma sinmiş, o kadar kalıcı bir koku ki kendim bile ara ara alabiliyorum kokuyu, saatler geçmesine rağmen, kıyafetimi de üç gün sonra dolaptan çıkarsam dahi halen koku üzerinde duruyor, harika bir kış parfümü, çok kadınsı ve seksi bir koku bence.

kesnlkleee tavsiye ederm çok güzel bir parfüm

Bende kullanıyorum kızlar kokusu gerçekten çok güzel ve kalıcı:114: herkes çok beğeniyor üstelik dolumlarıda hemen hemen aynı kokuya sahip bi farkı yok ve fiyatlarıda çok uygun:34:

Son düzenleme:
bende de var far away evet cidden kalıcı ama ağır geliyo bana günlük hayatta sıkılcak bi parfüm değil gibi sanki.en azından ben cevremdekilerden o yorumu aldım :)o yuzden sadece ozel gunlerde istersem kullanıyorum iste duruyor bi kenarda

ben de seviyorum far away'i. oda arkadaşım doldurulmuşunu hediye etmişti ve şunu söyleyebilirim, açık parfüm olarak almayın bunu! kesinlikle çok fark var!

ben de yeni aldım kalıcılığı iyi ama bir süre sonra sigara külü gibi kokuyor ben pek tavsiye etmem

Back