• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon For Away kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana hediye geLmişti for away ama ben hiç sevmem o kokuyu..
çok tatLı bi kokusu var çünkü,vaniLyaLı bi parfüm..
yani benLik bi parfüm değiLLL..
kaLıcı oLduğunu biLiyorum ama ..

Vücut pudrasını kullanıyordum zaten. Bu ay ki kampanyadan yararlanıp iki adet aldım ve çok beğendim. Tavsiye ederim. yerimseniben

güzel bir koku severek kullanmıştım ama bir parfümü süreklı kullanamıyorummmm biraz zaman geçsin tekrar kullanabilirimmm.bana göre kadınsı ve hoşş

Far Away kalıcı ve güzel ama bana agır geliyo sadaeca podra ve deodorantını kullanabiliyorum.bence Far Awey Paradise daha güzel

en sewdıgım parfumm harıka ötesı gelıyo bana =)) belkı abartıdır ama walla öyle ck sewıyorum

kızlar bende 2 şişe for away aldım..odunsu koku beğeniyodum bu kokuyu çok, ama üstümde denememiştim hiç, bide 2 şişe aldım, umarım tenime gider uzzuuuun zamandır koku arayışı içindeyim umarım kokum budur..

Bende kullandım çok kalıcı ve güzel bir koku tawsıye ederim ;)

kıslar ne kadar acaba for away,ben de almak istiorum:))))

for away bu ay indirimde değil katalog fiyatı 60,80 tl. ama daha önceden almış temsilcilerden 30 tl ye alabilirsiniz. bu ay indirimde olan 2 süper parfüm rare gold ve rare pearls 30,40 tl.

hem roll -on unu hem kremini hemde parfümünü kullanıyorum veee çok seviyorummmm

for away avonun en kalıcı parfümü deem yeridir.kokusu harika.herkes bayılıyor.almanı öneririm. arada bir indirime giriyor.ben öyle alıyorum

bende for away kullanıcısıyım vede çok memnunum geçen katalogta indirimdeydi hemde set olarak ama bir dahaki ay tekrar indirime girecekmiş 11.katalogta yani ama şuda var yazın birazcık ağır kaçıyor yazın avonun blue parfümünü kullanmanızı tavsiye ederim bide pervec zaten pervec yaz kış kullanılabilen parfüm benim favorim bu üçüdür herzaman başkada kullanmıyorum artık

bende for away kullanıcısıyım vede çok memnunum geçen katalogta indirimdeydi hemde set olarak ama bir dahaki ay tekrar indirime girecekmiş 11.katalogta yani ama şuda var yazın birazcık ağır kaçıyor yazın avonun blue parfümünü kullanmanızı tavsiye ederim bide pervec zaten pervec yaz kış kullanılabilen parfüm benim favorim bu üçüdür herzaman başkada kullanmıyorum artık

kesinlikle katılıyorum arkadasm sana yazın biraz ağır oluyor ve yazın bluerush ı tek geçiyorum ve sanırım 3 parfümümüzde aynı :)):1hug:

jet femme yi de öneririm canım.bu da çok güzel kokuyor

10. katologda yanı eylul ayında setı ındırımde =) ben sımdıden sıparıs ettımm bayılıyorum ona yaa ama cıdden yazın agır kacarr olsun butun kış favorım =)

kızlaaar bana acil fikirleriniz lazım!!! bende bi for away bide burbry britt var hangisinden başlasam karar veremedim..ikiside 50 lik.. burberry daha sonbaharlık koku diye ertelemiştim hep..ama for away de kışlık sayılcak bi koku aslında..hangisinden önce başlim acaba seçemedim galiba for awayden başlicak gibiyim? sizce hangisi daha uygun olur sıralamada :uhm:

ben de far away kullanıyorum ama baydı beni artık yaamafoldumben

Back