Avon For Away kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
CADIARZUarkadslr avon for away kullananlar memnunmu kokusu hos gelıyr fıyat ta dusmus evt agır bıraz ama ben cok begendım kullansammı tavsıye edermısınz kalıcı nasıl bılgı verırsenız sevınırımmm...

ben kullandım ve çok memnun kaldım gayet hoş kokusu var en azından benimki çok beğeniyor bence kullan :)

arkadaşım sanırım far away ın yeni kokusu var far away paradise o indirimde ben kullanıyorum onu çok güzel bir parfüm normal far away biraz daha ağır oda güzel ama far away paradise bana göre çok daha güzel kim kokladıysa parfümüme bayılıyor

paradise kullanmadım kokusunu bilmiyorum. ama far away normal daaha hosuma gidyor...

Kullanıyordum memnumdumm..Taa ki yazın mutfakta kırılan yumurtann kokusunu yok etmek için bu kokuyu annem mutfaga boca edene dek şimdi far awayden de yumurta kokusundan da tiksiniyorumm:S

bana for awey demeyin bayanlar.....
bende avon temsilcisiyim.bi müşterim sipariş verdi sonra gıcık lık yapıp almadı parfüm üstüme kaldı.o parfümden ve kadından nefret ediorm(

bende avon satış temsilcisiyim ve for awey en çok satılan parfüm evet bende sipariş veripte iade edenlerden nefret ediyorum allahtan çok yok öyle müşterilerim gelen ürünlerin tümünü onlara uygun getirdiğim için diyecek sözleri pek olmuyor ama ben for aweyi gece parfümü olarak kullanıyorum çünkü hakikaten ağır bir koku ama güzel ama diğer bayan parfümlerinide denedim bir tanesi hariç hepsi çok güzel kokular oda timeles aklınıda olsun böyle iğrenç bir koku yok:)

evet yaa timeless nasıl hala satışta anlamıyorum kim alıyordur ki o parfümü çok çok kötü ağır bi koku

bu aralar far away kullanıyorum çok memnunum çok kalıcı ve farklı bir kokusu var eşim de beğendi. gerçi eşim women of earth i daha çok beğendi sanırım daha hafif diye.k 13 de stok yapacağım çünkü satıştan kalkıyormuş women of earth.

begenilen parfümleri geri çekip bir süre sonra tekrar koyuyolar millet stok yapcam diye indirimsiz fln depoluyo avonun yeni kazanç yöntemi sanırım

hiç tereddüt etme canım eminim beğeneceksin,ve çevrendeki herkes çok beğenecek,kısacası parfüm gibi parfüm yani

Merhaba arkadaşlar bence onun bunun tazsiyesiyle parfüm alınmaz çünkü her tende parfüm kokusu değişiyor benim size tavsiyem testır olmadan almayın her parfümün testırı vardır mutlaka paranız boşa gitmesin.

bende kullandım valla süper hemde kalıcı

ben seviyorum...hem de çok...evet ağır bir koku olabilir ama kalıcı ve ona göre de doğru yere ve doğru miktar sıkmak gerekir, ayrıca mevsimi de geldi, yazın belki olmayabilir ama şimdi tam sırası, ayrıca yılbaşı katalogunda 1 tane alana 1 tane bedava, ayrıca bir erkek parfümü de bedava...gerçi nasıl bir koku bilmem ama eşim sıkar, anlamaz o....eğer bu erkek parfümünün kokusuyla ilgili bilgisi olan varsa düşüncelerini belirtirse sevinirim..adını bilmiyorum ama anlattığım kadarıyla bilen arkadaşlar, anlamışlardır ne olduğunu..2 faraway + erkek parfümü 60 YTL...tanesi 20ye gelecek, zaten ikimizin de parfümü bitmişti, iyi olacak...

kızlar bende kullanıyorum evet çok ağır ama ben bi kez sıkıyorum hem çok kalıcı hem de tek sıkım yeterli oluyor paradise da çok güzel daha hafif ben koklamıştım daha çok beğendim..... avon un erkek parfümlerden bildiklerim arasında en güzeli MID NIGHT bi tane daha vardı adını hatırlayamadım ama mıd nıght çok güsel kızoarrr

canım black suede ve mıd nıght bunlar çok güselll erkek parfümü olarak

yazın celebre kışın for away kullananlar danım. aslında ben değilde eşim bayılıyo(bana göre biraz ağır bi parfüm)
eşim bi defasında yolda yanından geçen bayanda for away kokusunu duymuş içinden "eşim gibi kokuyor,eşimi özledim" demiş. bunu bana söylediğinden beri bazı geceler özellikle tek fıs sıkıp yatarım. çok işe yarıyo :))

aldım kullanıyorum ama nısanlım fazla begenmedı sankı ama o harıc herkes cok begendı sorup duruyorlar o benım tenımde begendı tekl bı koku varmıs hatta bana asık olmasında o parfum etkılıymıs ole dıyor artık ne kadar dogru bılmem:) o kokuda yıne avon un little black.bunu hala da kullanıyorum aslında onunlayken bunu sıkıyorum onsuz oldugumda for awayı sıkıyorum:)

tam süresini bilmiyorum ama 6-7 yıldır felan for away kullanıyorum. hemde hepsini kullanıyorum vücut kremi deo rol ve deodorant çok memnunum ama bi arkadaşta söylemiş ya tavsiye ile olacak iş değil kesinlikle ten uyumu olmalı mesela bende bi arkadaş çok beğenip aldı ama onda aynı koku olmadı nerdeyse bu ne ya deme noktasına geldim :))) diğer seçenek perceive bay ve bayan tavsiye ederim..

ben sevemedim for awayı.ilk görümcelerim almıştı bende aldım o zaman..kullandım onu.sonra eşim doğum günümde sipariş vermiş başka parfüm sanmış.kremi ve parfümü getirmiş lavobanın kapısının arkasına asmış.bana senin yerinde olsam lavobaya giderim dedi.gittim aldım baktım for awaymı dedim.eşimde beğenmedinmi dedi.yok dedim ama üzüldü.sonra evlilik yıl dönümünde celebre sipariş vermiş..for away duruyor celebre kullanıyorum...çok sevmiyorum ağır geliyor...ne uzun oldu dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…