Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bir çok fondoten denemiş bi kozmetik manyagı olarak sana tek kelimeyle şunu söyleyecegim;
iyi bir fondoten istiyosan avona para verme delikafadulden
findugum yok bitanemkermitim ama senin dediğin olay cilt tipiyle alakalı da olabilir.
Yani sorunlu bir cilt yapın yoksa, çok fazla kapatıcı etkisi olan bir malzeme aramıyorsan eğer avonun fondetenleri iyi bence fisfisfis
Yani fondeteni üzerine pudra kullanmadan bile rahatlıkla kullanabiliyorum ben
est. canım iyi anlamak değil tecrube diyelimbenim cildim kuru arkadaşlar çok yakın bir zaman kadar cildimi yağlı zannediyordum. ergenlik sivilceleriyle çok uğraştığım için.ama bir arkadaşım estetisyen ve cildimin kuru olduğunu söylüyor geçrekten de cildim kuruyor özellikle kaş çevrem ve burun çevrem soyulup dökülüyor ama bu zamanla oldu demek ki gitgide kuruyor cildim ben bile anlamadım hangi arada kurudu. bu arada gurbaa canım ya sen bu işlerden çok iyi anlıyorsun avondan daha kaliteli ama uygun fiyatlı bir ürün önerin var mı?? kapatıclıkla ilili bi sorunum yok aslında cildim fazla problemli değil renk uyumu olsun istiyorum sadece.
canım hergün kullansan bile rahat 1 yil gider delikafaduldentabi haklısın kıyas götürmeyeceği konusunda sadece ne bileyim bu dönem kozmetiğe çok falza bütçe ayırmayayım dedim ama dönüp dolaşıp önüme hep estee çıkıyor yoksa tabi ki avondan kaliteli yüzlerce marka var ben yerli ürünleri mi düşünsem acaba dedim peki son bi sorum estee yi tahminen ne kadar kullanırım hesap yapıyorum anlayacağın:)))
canım bir çok fondoten denemiş bi kozmetik manyagı olarak sana tek kelimeyle şunu söyleyecegim;
iyi bir fondoten istiyosan avona para verme delikafadulden