• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Clearskin Kullananlaar?

puccaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2
0
36
İstanbul
Avon clearskin ürünleri kullanan var mı? 1 yıldır sivilcelerle resmen savaşıyorum! Tam geçiyo yeniden çıkıyo ayrıca biraz siyah noktalarım da var. Kullansam memnun kalır mıyım? Ya da geçmesi için ne kullanabilirim. Yardıım !

canım ben şu ambalajı mavi olan clearskin urunlerini kullandım siyah noktalarım konusunda pek işe yaramadı ama sivilce falan bırakmadı suratımda daha sonra 2 katı para verip oriflamenin ürünlerini denemek istedim sivilce çıkmayan yerlerimde anında sivilce çıkardı. avonu kullan derim

Yüzeysel bir temizlik için ideal ama netruoge nın temizleyecileri yardımcı olur sana .=) el kremleri de müthiiişş :D

bende mavi kutulu olanlardan kullandım toniğinden ama bi fayda görmedim sivilce çıkartmadı ama siyah noktalarıma iyi gelmedi . küçük tüp şeklinde olan var düzgünleştirici sadce sivilcenin üzerine sürülüyodu o gerçekten bna iyi geldi sivilceye sürdüğüm zman akşama kadar küçültüp kurutuyodu sivilceyi

Back