Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avon clearskin ürünleri kullanan var mı? 1 yıldır sivilcelerle resmen savaşıyorum! Tam geçiyo yeniden çıkıyo ayrıca biraz siyah noktalarım da var. Kullansam memnun kalır mıyım? Ya da geçmesi için ne kullanabilirim. Yardıım !
canım ben şu ambalajı mavi olan clearskin urunlerini kullandım siyah noktalarım konusunda pek işe yaramadı ama sivilce falan bırakmadı suratımda daha sonra 2 katı para verip oriflamenin ürünlerini denemek istedim sivilce çıkmayan yerlerimde anında sivilce çıkardı. avonu kullan derim
bende mavi kutulu olanlardan kullandım toniğinden ama bi fayda görmedim sivilce çıkartmadı ama siyah noktalarıma iyi gelmedi . küçük tüp şeklinde olan var düzgünleştirici sadce sivilcenin üzerine sürülüyodu o gerçekten bna iyi geldi sivilceye sürdüğüm zman akşama kadar küçültüp kurutuyodu sivilceyi