- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
- Konu Sahibi __Dahlia__
-
Cnm ya o melis ada özlem ikisinden şüpheleniyorumMelis diyor bende ondan suphelendim savcı da biliyor belkide o ayarladı o da onu mudur yapti
Evet onun adı Özlem..Kız yok müdür olamayan var ya özlemmiydi adı hatrlayamadm bak gör ondan ckcak birşeyler
Evet canim .. şeytan ayrıntıda gizlidir ..Kamera kayıtlarında oktay ve ölen müdüre tartışıyordu sanırım oktay onu seviyordu
O da olabilir .. zaten Nihal müdür onu azarlamıştı ..Ben ilk ten ozlemden suphelendim ama bu bölümde melis 'den suphelendim ı daha ağır basıyor sanırım kocasında da gözü var
Zayıf noktasından vuruyor ... benim ekipten olsun diye..Kudret denizin kızını sardi yazık ya kızından ne istiyorsun
Öykü ‘ydü sanırsam olabilir canim , benimde aklıma gelmiştiKoğuşta ki küçük kız gözde miydi ı görmüş olamaz mi o önden koşuyordu
Bakacağız , göreceğizzz...!!Onun ekibinde asla olmayacak kendisi gurup kurabilir
Emin olamıyor ...Kızlar benim dikkati mı çekti bu mudirenin kocası denizi görünce kötü davranmıyor sonuçta kendi karısını öldüren biri diye suçlanıyor deniz sanki denizin suçlu olmadığını biliyor gibi
Traş köpüğüyle kapattılar canim.. heyecanlandırıyorlar iste ..Bence cinayet te özlemin ilgisi yok olay günü izleme odasindaydi o odada iken kameraları bi şeyle kapattılar benim suphelelerim arasında özlem yok
AynenEmin olamıyor ...
Traş köpüğüyle kapattılar canim.. heyecanlandırıyorlar iste ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?