- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi __Dahlia__
Kizlarr Azra’nin hikâyesi nasıldı sizce..??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün izleyemedim tekrarını izlerim artık.
Ben tam izleyemedim azranin hikayesini babasının mektuplarına cevap veriyormuş azra annesini mi oldurmusKizlarr Azra’nin hikâyesi nasıldı sizce..??
Canim bir programda yemek yapıyormuş orada bir çocuk asılınca kızgın yağ ile yakmış onu ölmüş mü onu bilmiyorum..Ben tam izleyemedim azranin hikayesini babasının mektuplarına cevap veriyormuş azra annesini mi oldurmus
Annesi hep şiddet uygulamis , babası onun yüzünden gitti diye..Cevap vermiyormus babasının mektuplarına diyecektim
Aynen canim..olabilir ..Mudure kendi sonunu hazırladı amacı kudretle azrayi birbirine dusurmekti ,kim vurduya gitti ,kameralar kapatılırken müdahale ettirmedi buna göz yumanlar katil olabilir. mudurenin kocasinin arkadaşı mesela hatta terfi alan kadınla sevgili de olabilir bilemedim bakalım nolacak
Ben vatanim sensini izliyorum bi yandan avluya bakıyorum
Ben bugün kaçırdımya annem bendeydi off neyse tekrarını izlerim artık
Dışarı ki yasantida kötü davrananlarin geçmişinde hep şiddet oluyo nedenseAnnesi hep şiddet uygulamis , babası onun yüzünden gitti diye..
Göz.kırpmaksızın değil ama evet izliyorum
Gece denk gelirse izliyorum . Saati saatine vaktim olmuyor .
Canim mahkemedeydiler , hakim denizin cezasını söyleyince kızı bayıldı .. orda bitti..Finalde ne oldu kizlar
Hakim denizin cezasını söyleyince kızı bayıldı orda bitti..Sonlarini izleyemedm bnde yaaa en son mahkemedeydiler