- 13 Eylül 2017
- 1.162
- 1.065
- 83
- Konu Sahibi __Dahlia__
-
Canim bende Özlem’den şüpheleniyordum ki Kudret çıktıBen 3 kişiden şüpheleniyorum 1. Kocasından 2. Ozlemden 3.kudret den
Evet öldü ya!! Halbuki sevmiştim müdüreyi..Kadin ölecek kesin
Evet kız vurmuş ..Galiba kiz vurdu babasini
Anca geldim ... seyrediyordum diziyi..Nurunnisa bende sana bakıyordum nerd kaldı mesaj atmıyor diye
Öyle görünüyor ama birine yaptırmış da olabilir .. pek emin olamadımKudretin yaptığı kesin mi
O şişman olan mi ? Olabilir .. belki ters köşe de yaparlar..!!Sürekli işini yaptırdığı gardiyan var ona m8 yaptırdı acaba
Kudretın yanında duran sarışın kıvırcık saclı bı kız var ona yaptırmış galıba. Bakışlardan öyle anladım.Öyle görünüyor ama birine yaptırmış da olabilir .. pek emin olamadım
Hımm.. olabilir.. !!Kudretın yanında duran sarışın kıvırcık saclı bı kız var ona yaptırmış galıba. Bakışlardan öyle anladım.
Omzunu ovdurdu kudret sıyah saclı olan soruyor nasıl yaptı acaba hıc yapacak bı tıp degıl dıye o ara sarışın kıvırcık saclı kız kudrete baktı sankı o yapmışda saklıyor gıbı.Hımm.. olabilir.. !!
Evet oğlu hatta denizin kızıyla tanistilarO genç çocuk Kudretin oğlu çıktıya ben şokk..!!
Ben sandım gazeteci felan..Evet oğlu hatta denizin kızıyla tanistilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?