• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avlu dizisi

Ben kocasından ve ozlemden daha çok şüpheleniyorum belki seyirciyi ters köşe yapmak için kudreti yapmış gibi gosteriliyor

Cok acıklı bı dızı.
Parmak ızı o hapıshanede kesfedılmedı galıba. Bıçakta parmak ızı aramak YÖK. Bıleklıktede öyle.

Müdüre ozleme emrimi bekle onları ayırmak için demişti ama özlem beklemesi emrini hemen talimat verdi zaten orhan da da kiskaniyodu

Kızlar selam bende çok sevdim diziyi ama bence kudret öldürmedi müdürdeyi Özlem öldürdü manyak hırs yapmış bence hem kıskançlık hemde hırs müdüre olmak orda emir veren olmak istiyor yalan söyledi adama zaten hayatımda biri var diye bide bence o müdürenin eşiyle kocasını vuran doğrusu kızının suçunu üslenen kadın filmin ortalarında bir birlerine aşık olcaklar

Kızlar selam bende çok sevdim diziyi ama bence kudret öldürmedi müdürdeyi Özlem öldürdü manyak hırs yapmış bence hem kıskançlık hemde hırs müdüre olmak orda emir veren olmak istiyor yalan söyledi adama zaten hayatımda biri var diye bide bence o müdürenin eşiyle kocasını vuran doğrusu kızının suçunu üslenen kadın filmin ortalarında bir birlerine aşık olcaklar
Olabilir .. ters kösede yapmış olabilirler ..

Aynen kudretin yapmış gibi gösteriliyor ozlemden bende şüpheleniyorum oktay miydi neydi o gardiyanin ismi ondan hoşlanıyor okan da müdüre den hoşlanıyordu bunları kiskanmid olabilir

Back