- 13 Eylül 2017
- 1.162
- 1.065
- 83
- Konu Sahibi __Dahlia__
Ben kocasından ve ozlemden daha çok şüpheleniyorum belki seyirciyi ters köşe yapmak için kudreti yapmış gibi gosteriliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen işine geldi ..Kudret denizden intikam almak için yapmış olabilir zaten çıkacaktı deniz o da intikam almak için denizi çıkmasın diye yapmistir
Izi yok etmişlerdirCok acıklı bı dızı.
Parmak ızı o hapıshanede kesfedılmedı galıba. Bıçakta parmak ızı aramak YÖK. Bıleklıktede öyle.
O bileklik denizin odasından çıktı .. Deniz şok oldu..Kudrete baktı yanında ekininden kız da vardı .. şarkı çaldı orada bitti..Dizi sonunda ne oldu ben kacirdim
Olabilir .. ters kösede yapmış olabilirler ..Kızlar selam bende çok sevdim diziyi ama bence kudret öldürmedi müdürdeyi Özlem öldürdü manyak hırs yapmış bence hem kıskançlık hemde hırs müdüre olmak orda emir veren olmak istiyor yalan söyledi adama zaten hayatımda biri var diye bide bence o müdürenin eşiyle kocasını vuran doğrusu kızının suçunu üslenen kadın filmin ortalarında bir birlerine aşık olcaklar
Zaten herşey tuhaf kiCok acıklı bı dızı.
Parmak ızı o hapıshanede kesfedılmedı galıba. Bıçakta parmak ızı aramak YÖK. Bıleklıktede öyle.
Bende onu yazacaktım .. o küçük kız özge miydi neydi adı o görmüş olabilir ...!!Küçük bir kız var o gördü sanırım yapanı o sırada oradaydı
Aynen kudretin yapmış gibi gösteriliyor ozlemden bende şüpheleniyorum oktay miydi neydi o gardiyanin ismi ondan hoşlanıyor okan da müdüre den hoşlanıyordu bunları kiskanmid olabilirKızlar selam bende çok sevdim diziyi ama bence kudret öldürmedi müdürdeyi Özlem öldürdü manyak hırs yapmış bence hem kıskançlık hemde hırs müdüre olmak orda emir veren olmak istiyor yalan söyledi adama zaten hayatımda biri var diye bide bence o müdürenin eşiyle kocasını vuran doğrusu kızının suçunu üslenen kadın filmin ortalarında bir birlerine aşık olcaklar
Öykü ismi o gördü bence ama yapan görmedi o kızıBende onu yazacaktım .. o küçük kız özge miydi neydi adı o görmüş olabilir ...!!
Hımm..dediğin gibi de olabilir..Öykü ismi o gördü bence ama yapan görmedi o kızı