- 7 Mayıs 2012
- 7.202
- 8.220
- 398
- Konu Sahibi __Dahlia__
-
Niye kime noldu,deniz bıçak mi soktu kendine yoksa iğneyi mi batirdiHeralde naciye hemen ambulans cagirsinlar diye alarma basti
Himmm o da anlaşma demek ki, kendine buseyler yaptı Naciye bastiHeralde naciye hemen ambulans cagirsinlar diye alarma basti
Niye kime noldu,deniz bıçak mi soktu kendine yoksa iğneyi mi batirdi
Aynen vallaHaftaya deniz firar edip nihayet Alp.i öldürecek
Ben her hafta bu dizinin bir yerinde agliyorum Bu sefer de Kardesin duymaz eloğlu duyar calarken agladim
Vayy bende o hapları niye alıyor diyordum:) çok sagolKendi bileklerini kesti Boylece kelepçe takmadan hastaneye sevk edecekler Ordan da kaçacak Cok kan kaybi yasamamak icin bir suredir o sevda denen kizdan her gun ilac aliyordu ya kan pihtilastirici Bu sayede bileklerini kesince az kan kaybedecek
Boncuk ince ince hesapladı kaçış planını..!!!Vayy bende o hapları niye alıyor diyordum:) çok sagol
Canım evet öyle demişti yanlışlıkla diye ama ben ordan giderken yaşıyor demişti bu durumda başka biri katil olabilir , bende bilmiyorum kafamda deli sorularBu aralar pek net izleyemiyorum azra nihali yanlislikla bicaklamadiymiydi daha katili belli değil mi kafam karıştı orda
Hemen öldürmezler bencede ..Bakalım deniz işi basaracakmi bence ölmez alp
O ölmezde Sinan’ı öldürdü pislik..Alp.i öldüremeyecek belli ki Halbuki dizinin özgün senaryosunda artik ölmesi gerekiyor Alp.in Reyting icin boyle yapiyorlarsa iyi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?