- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.486
- 113
- Konu Sahibi __Dahlia__
Ey Allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzleyemedim hepsini Noldu sonunda öldü mü Alp?
Ama son sahnede ecemin mezarında 'intikamını aldım' dedi.Ölmedi maalesef
YOK YA SON SAHNE AZRAYA SİNANIN ÖLDÜĞÜ DEMİŞTİ SANKİAma son sahnede ecemin mezarında 'intikamını aldım' dedi.
İnşallah ölmüştür psikopat manyak
Son sahne dediği haftaya yayınlanacak bölümün sahnesi...yayinladilar ve orada Deniz intikamını aldım ama yüreğim niye sogumadi diye ağlıyordu .YOK YA SON SAHNE AZRAYA SİNANIN ÖLDÜĞÜ DEMİŞTİ SANKİ
Hımmm olabilir o arada mutfağa gidip gelmiştim.Velhasıl ölmüş olsun da nasıl olursa olsun :)Son sahne dediği haftaya yayınlanacak bölümün sahnesi...yayinladilar ve orada Deniz intikamını aldım ama yüreğim niye sogumadi diye ağlıyordu .
aa ben izlemedim onuuuu çok şükürSon sahne dediği haftaya yayınlanacak bölümün sahnesi...yayinladilar ve orada Deniz intikamını aldım ama yüreğim niye sogumadi diye ağlıyordu .
valla artık rüyaydı vs derlerse net çıldırıp izlemeyi bırakıcamSosyal medyada herkes öldü nihayet diyor umarim senaristler sacmalamaz
Sinem Kobal dahil olacak deniyor insallah olmaz çünkü sıfır yetenek kadın da...
Aynen öyle sahneleri var hapishane hayati sonuçtaBnce bu film insanin ruh halini bozuyor esim izliyor begenerek bnde ister istemez bazen denk geliyorum fena degil ama pskoloji acisindan olumsuz etki yapıyor bnce