• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avlu dizisi

Bu bölüm çok acıklıydı bitirdi beni :KK42:

Azra’ya gelince efsaneydi hele o sahne ;
Azra vurdu goll oldu...:KK67:

Oktay’da biseyler var sanki bakacağız ....

Kızlar bişey sorcam, ben diziyi izlemiyorum yeterince acıklı falan filan, ama merak ettiğim denizin kızını sevgilisi öldürmedi mi? İnstada yastıkla boğduğu sahne vardı. Birde azraydı galiba adı, nasıl hapse düştüğünü merak ettim. Bi bilgilendirseniz size zahmet :KK15:

Kızlar bişey sorcam, ben diziyi izlemiyorum yeterince acıklı falan filan, ama merak ettiğim denizin kızını sevgilisi öldürmedi mi? İnstada yastıkla boğduğu sahne vardı. Birde azraydı galiba adı, nasıl hapse düştüğünü merak ettim. Bi bilgilendirseniz size zahmet :KK15:
Canim izle bence çok güzel ...
Sevgilisi öldürdü canim ne yazık ki
Azra da bir yarışmaya katılmış önceden orda kendisine asılan bir genci yakmış tavadaki kızgın yağ ile..
Öyle gösterdiler canim...

Seni etiketlerim ben yine , yorumlarını yazarsın ..
Bekliyorum...

Canim izle bence çok güzel ...
Sevgilisi öldürdü canim ne yazık ki
Azra da bir yarışmaya katılmış önceden orda kendisine asılan bir genci yakmış tavadaki kızgın yağ ile..
Öyle gösterdiler canim...

Seni etiketlerim ben yine , yorumlarını yazarsın ..
Bekliyorum...
Anladım tesekkur ederim :KK15:Uyusturucu koması falan bahsettiler birde denizin kızıda mi ceza evindeydi? Neden?

Anladım tesekkur ederim :KK15:Uyusturucu koması falan bahsettiler birde denizin kızıda mi ceza evindeydi? Neden?
Uyusturucu içmişti o kanında ortaya çıktı onu diyorsun herhalde ..
Savcı babasının onun vurduğunu anlamıştı ortaya çıkarmıştı o yüzden canim...

Back