- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi __Dahlia__
Bebek mi? Bekliyorsun..Zaten hormonlar tavan izlemeseydim bu bölümü keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek mi? Bekliyorsun..Zaten hormonlar tavan izlemeseydim bu bölümü keşke
O rüyaymış canim..Deniz kaciyo
Amin amin amin...uzun zamandır bu kadar ağlamamıştım... içimi parçaladı resmen Rabbim evladını kaybeden herkese sabır versin...
Amin amin canim...Rabbim kimseye bu acıyı vermesin. Annesiz öksüz. Babasız yetim. Ama evladin acısı öyle bir aci ki ismi tarifi yok
Haydi kizlarr gelin... Seyrediyor musunuz ???
@Elyagur ladymadyninablasi gonulll @H E
@DepresifPolyanna
Aynen canim...Bu nasıl bir dizi yarabbim içim dışıma çıktı ağlamaktan hiç izlemedim bu güne kadar ama izlemeye değer bir dizi olarak gördüm.
Evet Oktay bı garıp haller sergılıyor.Bu bölüm çok acıklıydı bitirdi beni
Azra’ya gelince efsaneydi hele o sahne ;
Azra vurdu goll oldu...
Oktay’da biseyler var sanki bakacağız ....
Canim izle bence çok güzel ...Kızlar bişey sorcam, ben diziyi izlemiyorum yeterince acıklı falan filan, ama merak ettiğim denizin kızını sevgilisi öldürmedi mi? İnstada yastıkla boğduğu sahne vardı. Birde azraydı galiba adı, nasıl hapse düştüğünü merak ettim. Bi bilgilendirseniz size zahmet
Anladım tesekkur ederim Uyusturucu koması falan bahsettiler birde denizin kızıda mi ceza evindeydi? Neden?Canim izle bence çok güzel ...
Sevgilisi öldürdü canim ne yazık ki
Azra da bir yarışmaya katılmış önceden orda kendisine asılan bir genci yakmış tavadaki kızgın yağ ile..
Öyle gösterdiler canim...
Seni etiketlerim ben yine , yorumlarını yazarsın ..
Bekliyorum...
Uyusturucu içmişti o kanında ortaya çıktı onu diyorsun herhalde ..Anladım tesekkur ederim Uyusturucu koması falan bahsettiler birde denizin kızıda mi ceza evindeydi? Neden?
Anladım tesekkurlerUyusturucu içmişti o kanında ortaya çıktı onu diyorsun herhalde ..
Savcı babasının onun vurduğunu anlamıştı ortaya çıkarmıştı o yüzden canim...