- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi __Dahlia__
Bence öldü. Filmin devam etmesi için denızın içerde kalması lazım .Kızlar eceme ne oldu sonunu izleyemedim
Bence birini öldürcek gibi geliyo . Emin olamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence öldü. Filmin devam etmesi için denızın içerde kalması lazım .Kızlar eceme ne oldu sonunu izleyemedim
Canim o Merve Ecem’i yukarıya çağırdı , bayılttı iğne yapti uyusturucuydu galiba , bidaha o da baygindi sürünerek geldi ikinci kattan masaya düştü .. sanırım öldü...Kızlar eceme ne oldu sonunu izleyemedim
Bahar’ın baska kardeşi de varmış ??? , bilmiyorum canim o dizide güzel de pek izleyemiyorum...Ecem acaba kadın dızısıne gecmıs olabılırmı. Bahar’ın kardesı olarak bı foto gosterdıler ona cok benzettım. Foto cok kısa süre gözüküyor zaten.
Takip edemiyorum vakitsizlikten :) en son mavişin kızı yüksekten yere çakılmıştı, öldü müSaksi_Degilim_Ben Melegiimm22 sevdam123 C canisi canisi LastMadOnEarth prenses7 Cuel M mavilimonata wagen Daughter of your father DepresifPolyanna @belirsizlikzor @Karaca00 seyrediyor musunuz?? Diziyi...
Şimdilik hastaneye kaldırdılar yoğun bakımda canim..Takip edemiyorum vakitsizlikten :) en son mavişin kızı yüksekten yere çakılmıştı, öldü mü
Teşekkür ederim :)Şimdilik hastaneye kaldırdılar yoğun bakımda canim..