Doğuma Hazırlık Avcilar medicana da dogum yapanlar dogum fiyatlari

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba ben doğum yaptım. İkinci doğumum oldu Medicana yavuz beyde. Sezeryan oldum. Normal doğumda odada sancı çekersin açılmamış on cm bulunca doğumhaneye alinirsin. Doğumhane cok temiz ebeler bakıcıları cok ilgili. Ben on numara memnun kaldım ve cok keyifli bir iki gün geçirdim hastanede.

Merhaba ben doğum yaptım. İkinci doğumum oldu Medicana yavuz beyde. Sezeryan oldum. Normal doğumda odada sancı çekersin açılmamış on cm bulunca doğumhaneye alinirsin. Doğumhane cok temiz ebeler bakıcıları cok ilgili. Ben on numara memnun kaldım ve cok keyifli bir iki gün geçirdim hastanede.
Çok Teşekkür ederim ilk olunca insan bazı konularda daha tedirgin oluyor galiba. Genel olarak rahatım bakalım inşallah biz de rahat bir doğum süreci geçiririz.

Whiteandblue cnm bh arada yavuz bey 4lu ultrason icin nereye yonlendiriyo fiyatlari nasil bana disariya yonlendirdigini soyledi ama daha ultrason çektirmedik renklimi oluyor ayrintili ultrasonu merak ediyotum.aeni buldum bende sormadigim sey kalmadi kudura bakma
Canım ben de haftaya gideceğim randevumu aldım metatom 400 diyor ama yavuz beyin hastasiyim dedim tesadüfen randevu alırken o zaman sizden 350 alacağız dedi. Yavuz beyin hastalarına indirim yapıyor demek ki aklında olsun orada çektirirsen sen de belirt yavuz beyin hastası olduğunu.

Canım ben de haftaya gideceğim randevumu aldım metatom 400 diyor ama yavuz beyin hastasiyim dedim tesadüfen randevu alırken o zaman sizden 350 alacağız dedi. Yavuz beyin hastalarına indirim yapıyor demek ki aklında olsun orada çektirirsen sen de belirt yavuz beyin hastası olduğunu.
Canim yavuz bey hospital avcilar birde uzek bi yer soyledi ama zeytin burnunda sante plusta cektirdim 250 ye birde docent pernatolog tu doktor .normalde 360 tl ama calisan indirimiyle 250 oldu

Merhabalar, sonunda konu ile ilgili güncel tarihli bir yazı bulduğum için çok mutlu oldum. Ben de yavuz beye gidiyorum. Şuan henüz 22 haftalık hamileyim. Yavuz beyle doğum yapmak istediğim için Avcılar medicanada doğum yapmayı düşünüyorum. İlk hamileliğim. Ben bir konuda çok strese girdim o nedenle sizlere sormak istedim. Medicanada sancı odası uygulaması var mı yani doğuma girene kadar kaç saat kaç dakika sancı çekeceğin belli değil bu süreçte eşinin ve ailenin yanına sokulmadığı, tek başına sancı çekmek doğumu beklemek zorunda kalmak düşüncesi beni çok korkuttu. Yalnız başına desteksiz insan ne kadar strese girer. Doğumun başlamasına kadar ya da en azından iyice yaklaşana kadar odada eşinle, ailenle bekleme imkanı oluyor mu? Kısacası o doğum başlangıcından önceki süreç nasıl oluyor?
Canim bende 24 haftalik hamileyim ama bende oyle biseyden haberim yok bana sacma geldi.ama yavuz bey muthis bi doktor canini sıkma tabiki dogum anina kadar bi destek lazim aileden yana.kontrolun ne zaman tanismak isterim dogrusu ben haftaya cuma orda olacagim insallah

Yavuz beyde 2. Doğumum oldu ve 3 oğlumun takibi de ondaydı. Gercekten çok çok iyi bir doktor kendisini tek geçerim. Dördüncuyude yapsam yine tek gecerimm

Eşimle Avcılardaki medicanaya gittik, eşim 6 aylık hamile ve şeker testi yapılıcaktı. Bankoda 3 personel oturuyor. Test için önce ödeme alınması gerekiyormuş eşimin özel sigortası var 3 sefer testin ücretini sorduk. Fakat bankodaki arkadaş onay almadan göremiyoruz, test yapılmadan belli olmuyor gibi sürekli lafı çevirerek rakamı söylemedi tekrar sorduk en sonunda 15 TL sadece ödenicek dendi. Bizi teste yönlendirdi ve en sonunda öğrendik ki bizden 300 TL civarında bir para çekilmiş. Tekrar bankoya gidip gelen mesajı gösterdiğimizde utanmadan siz ücreti sormadınızki dedi. İptalini istediğimizde Test işleme konulduğu için iptal edemiyorum dedi. Gerçekten herkesi kendileri gibi zeka geriliği olduğunu sanıyorlar. Hastaya sadece kazıklanacak ticari bir varlık olarak bakan zavallılar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum fakat, illaki bu hastaneye gitmek zorundaysanız fiyatlarını önceden öğrenin. Ayrıca özel sigortadan alınan ücret

Back
X