Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi soru daha sorayim cnm su yari uyutulan dogumlardan mi oldun daha once ismi neydi tam bilmiyorum prenses mi neBende yavuz beye gidiyorum .Hatta onda 3. Doğumum olacakmış doğum fiyatı 2750 TL. Yavuz bey zaten hastanede hisse sahibi bir doçent Dr. Çok ilgili gibi görünmeye bilir ama aklına gelen herşeye cvp verir. Testleri illa bu hastanede yap demez sağlık ocağı da yapıyor der. Mesela aklıma takılan o whatsuptan sorarım ben. Eşim acil durumda arar. Her daim ulaşılabiliyor bir Dr dur. Acil durumda hastaneye git bana bilgi versinler der mesela seni öyle acil Dr eline bırakmaz. Her koşulda gelmesi gerekirse gelir.
Spinalde hic uyumuyorsun. Belden sağı uyusturuluyor. Prenses doğum epidural oluyor o da normal doğumda olur. Sezeryan da spinalBi soru daha sorayim cnm su yari uyutulan dogumlardan mi oldun daha once ismi neydi tam bilmiyorum prenses mi ne
Senin fiyat verdigin hangisi icin gecerliSpinalde hic uyumuyorsun. Belden sağı uyusturuluyor. Prenses doğum epidural oluyor o da normal doğumda olur. Sezeryan da spinal
Spinal için extra ücret yok. Dediğim sezeryan fiyatı benim 3. Sez olacak.Senin fiyat verdigin hangisi icin gecerli
Yavuz bebeğin ve senin sağlığına ilgenir çok konuşmaz ama her soruya cvp verir. İnce eler siki dokur.Kozlar annem geçen gün yavuz beyde ameliyat oldu gerçekten alanında çok bilgili biri çok memnun kaldı. Avcilar medicana da baska bayan doktora gitti hastaligi anlamadi.Bende şuan hamileyim annem yavuz beyde doğum yap diye çok ısrar etti ama normal düşündüğüm için tercih edemedim bahçelievler medicana normal doğum için 3500 bana fiyat verdi ama avcıların daha uygun olduğunu söledi
Anlaxim cnm saolSpinal için extra ücret yok. Dediğim sezeryan fiyatı benim 3. Sez olacak.
Bahceli evlerede gidiyor yavuzbey bende normal olsun istjyorum hayirlisi zaman ne gosterirse artik.gercekten alaninda uzman bi doktor.ama normal dogum ne kadar bende bilmiyorum cnmKozlar annem geçen gün yavuz beyde ameliyat oldu gerçekten alanında çok bilgili biri çok memnun kaldı. Avcilar medicana da baska bayan doktora gitti hastaligi anlamadi.Bende şuan hamileyim annem yavuz beyde doğum yap diye çok ısrar etti ama normal düşündüğüm için tercih edemedim bahçelievler medicana normal doğum için 3500 bana fiyat verdi ama avcıların daha uygun olduğunu söledi
Yavuz bebeğin ve senin sağlığına ilgenir çok konuşmaz ama her soruya cvp verir. İnce eler siki dokur.
Bahcelievlerde kime doğum yaptınız?hangi doktoraMerhaba, avcılar medicana da doğum hemşireleri ve doğum sonrası hakkında bilgi verebilir misiniz? 3. kez aynı hastaneyi ve doktoru tercih ediyorsanız, sizden tecrübelisini bulamam :) .
Ben de 2.bebeğime hamileyim.ilkinde Medicana bahçelievlerde normal doğum yapmıştım. Ebeler ve Doğum sonrası hemşirelerden çok memnun kalmıştım. Tecrübeli birer abla gibiydiler.
Avcılar medicana da, bebeği hemen anneye getiriyorlar mı? Geceyi bebekle anneye ayrı geçirtmesinler.
Bebeği doğumdan sonra yıkıyorlar mı? (Yıkamamalarını tercih ederim.)
Bizi betatoma yönlendirdi Bahçelievler de. Ama eşim Üsküdar belediyesi de o yüzden anadolu hastanesinde 200 TL te yaptırdım biz . betatom da 400 TL idi.Whiteandblue cnm bh arada yavuz bey 4lu ultrason icin nereye yonlendiriyo fiyatlari nasil bana disariya yonlendirdigini soyledi ama daha ultrason çektirmedik renklimi oluyor ayrintili ultrasonu merak ediyotum.aeni buldum bende sormadigim sey kalmadi kudura bakma
Merhaba canım. Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı doğumlar. Ebeler hemşireler hasta bakıcıları çok iyiydi. Bebek hemşireler inden de çok memnunduk. Hemen getirdiler emzirdim hemen hatta ben doymuyor diye mama verin dedim de onlar verdirmedi iyiki verdirmedi. Bebeği yikamiyorlar güzelce siliyorlar. Hatta oğlum çok saçlıydı. Yikamadifimiz için çok temizlenmedi annesi demişti oradan hatırlıyorum. 9 sene önceki hasta bakiciyi gördüm gecen gün nst ye bağlandığımda. Odalargenis. Hastane çok kalaba değil. İnşallah 3. De rahat geçerMerhaba, avcılar medicana da doğum hemşireleri ve doğum sonrası hakkında bilgi verebilir misiniz? 3. kez aynı hastaneyi ve doktoru tercih ediyorsanız, sizden tecrübelisini bulamam :) .
Ben de 2.bebeğime hamileyim.ilkinde Medicana bahçelievlerde normal doğum yapmıştım. Ebeler ve Doğum sonrası hemşirelerden çok memnun kalmıştım. Tecrübeli birer abla gibiydiler.
Avcılar medicana da, bebeği hemen anneye getiriyorlar mı? Geceyi bebekle anneye ayrı geçirtmesinler.
Bebeği doğumdan sonra yıkıyorlar mı? (Yıkamamalarını tercih ederim.)
Merhaba canım. Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı doğumlar. Ebeler hemşireler hasta bakıcıları çok iyiydi. Bebek hemşireler inden de çok memnunduk. Hemen getirdiler emzirdim hemen hatta ben doymuyor diye mama verin dedim de onlar verdirmedi iyiki verdirmedi. Bebeği yikamiyorlar güzelce siliyorlar. Hatta oğlum çok saçlıydı. Yikamadifimiz için çok temizlenmedi annesi demişti oradan hatırlıyorum. 9 sene önceki hasta bakiciyi gördüm gecen gün nst ye bağlandığımda. Odalargenis. Hastane çok kalaba değil. İnşallah 3. De rahat geçer
Rica ederim faydam dokunduysa nemutlu.Çok teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin, uzun uzun açıklamışsınız. Gayet tatmin edici, olumlu benim için yanıtlarınız.
Size de hayirli doğumlar. Sağlıkla gelsin inşallah kuzular. :)
Merhabalar, sonunda konu ile ilgili güncel tarihli bir yazı bulduğum için çok mutlu oldum. Ben de yavuz beye gidiyorum. Şuan henüz 22 haftalık hamileyim. Yavuz beyle doğum yapmak istediğim için Avcılar medicanada doğum yapmayı düşünüyorum. İlk hamileliğim. Ben bir konuda çok strese girdim o nedenle sizlere sormak istedim. Medicanada sancı odası uygulaması var mı yani doğuma girene kadar kaç saat kaç dakika sancı çekeceğin belli değil bu süreçte eşinin ve ailenin yanına sokulmadığı, tek başına sancı çekmek doğumu beklemek zorunda kalmak düşüncesi beni çok korkuttu. Yalnız başına desteksiz insan ne kadar strese girer. Doğumun başlamasına kadar ya da en azından iyice yaklaşana kadar odada eşinle, ailenle bekleme imkanı oluyor mu? Kısacası o doğum başlangıcından önceki süreç nasıl oluyor?Merhaba canım. Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı doğumlar. Ebeler hemşireler hasta bakıcıları çok iyiydi. Bebek hemşireler inden de çok memnunduk. Hemen getirdiler emzirdim hemen hatta ben doymuyor diye mama verin dedim de onlar verdirmedi iyiki verdirmedi. Bebeği yikamiyorlar güzelce siliyorlar. Hatta oğlum çok saçlıydı. Yikamadifimiz için çok temizlenmedi annesi demişti oradan hatırlıyorum. 9 sene önceki hasta bakiciyi gördüm gecen gün nst ye bağlandığımda. Odalargenis. Hastane çok kalaba değil. İnşallah 3. De rahat geçer