• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVCILAR HOSPITAL DOĞUM TECRÜBE TAVSIYELERI

Avcilar Hospital de doğumu tavsiye eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim arkadaşlar Nil hanım çok tatlı ve tecrübeli o konuda endişem hiç olmadı zaten ama ben normal doğum düşünüyorum maalesef nil hn sadece sezeryan'a yönlendiriyormuş hastalarını hastane personeli de bu durumu onaylayınca gönül hn da karar kıldım bakalım hayırlısı olur inş.

Avcılar hospital da Gönül Kazezoğlunu kesinlikle önermiyorum.Hakkında olumsuz yorumlar duydugum halde diger doktorlar dolu oldugu icin ona gittim.1.gitmem de hic icim ısınmadı hiç ilgili değildi.ama ben 2.kez belki daha farkli olur diye tekrar ona gittim.bu sefer daha da felaketti.beni sürekli kendisiyle kıyasladı.midem bulaniyo miden yaniyo diyorum.çaresizce bir oneri bir destek bekliyorum.bana verdigi cevap bizde gebe olduk bizde calistik gece nobetlere geldik mide bulantilariyla.sen de cekeceksin.cekemiyosan işini birakacaksin diyede birde akıl verdi.ben şok oldum.odasindan çıktıgımda agladim.kesinlikle hamile bir bayan psikolojisinden anlayamayan bir doktor.bir daha kesinlikle gitmedim gitmemde.su an beylikduzu kolon da rabia hanima gidiyorum.cok da mutluyum doktorumla.

İki gün önce avcılar hospitalde doğum yaptım, doktorum Türkan hanım idi, kendisinden çok memnun kaldım,
Ama hastanede mesela anestesi yapan bayan uzman yok, bu mesela benim için çok önemli, erkekler de zırt pırt giriyorlar:KK43:
Türkan hanım yine de dikkat etti çok sağolsun
Bir de acıl girişinden girdik kimse yoktu, tamam, benim çok acıl değildi belki ama birisi acıl girişinde bulunmalı diye düşünüyorum
Ve bazı personel biraz sert geldi bana
Yani türkan hanım orda olmasaydı o hastaneye gitmezdım)

Guncel...
Dün coçuk için kontrole gittik hastane o kadar kötü ki anlatamam
İlk önce bebeğimiz biraz sarı oldu, onun için kan tahlili gerekiyordu , 5(!!!) kişi kan alamadılar, 3 yere değdiler 2 bilek bir kol, yavru o kadar ağladı anlatamam
Doktordan da memnun kalmadık: geldik böyle hızlıca baktı: bu bebek sarı, kilo kaybetmiş bu kadar, yüzüne bakmıyor, sanki adamı zorla hastanede tutuyorlar emekliliğine gün sayıyor gibi, hiç memnun kalmadık, tahlillerden sonra "hastanede yatırmamıZ lazım" diye söyledi, açıklama yok, neden böyle olduğunu anlatmıyor, ağzından kerpetenle laf alıyorsun, adı da Ferzullah bey, personel de ilgisiz, emzirme odası da kötü ( 1 tane yastık bile yok)
Benim için hem doğumda ( Türkan hanım tabiki hariç), hem de çocuk doktor konusunda en kötü hastanelerden bir tanesi, tavsiye etmiyorum

Ben bi türlü şu avcılar hospitali sevemedim gitti.. odaları çok betbat burun ameliyatı olmuştum ozaman kalmıştım.. zaten ameliyatta başarısız tekrar olmam gerekiyor.. çocuk servisindr oğlum bebekti yattık odaya sigara dumanı geliyordu havalandırmasından odaları felaket..

Ben 2 oğlumuda medicana avcılarda doğurdum doc dr Yavuz Aydında Allah nasip ederse bunuda orda doğurmayı düşünüyorum.. 11 senelik doktorum ben kendisinden çok memnunum..

Ben şaun avcılar hospitalin önünden dahi geçmiyorum...

26 Kasım 2015 Dr.Nil Bilgen sezeryan doğum yaptım ben cok memnun kaldim. Biraz da şans meselesi sanirim hemşireler olsun bebekhemsireleri olsun hepsi cok ilgilendi yarim saatte bir odamiza geldi .Ozellikle bebek hemsireleri sürekli eğitim verdi yapmam gerekenleri anlatti. Simdi bebeğimizin rutin kontrollerine Dr.Murat Palabiyik a gidiyoruz cokk memnunum 40 dk kadar odasinda kalıyoruz. Bize özel egitim veriyor resmen bebek nasil tutulmalisindan altini nasil degistirmelisine kadar bir çok konuda . Tek sorun Nil hanim cok yogun hamileyken muayenelerinde cok bekliyordum ama doğumum cok guzel gectigi icin beklemeye değer ...

teşekkür ederim arkadaşlar Nil hanım çok tatlı ve tecrübeli o konuda endişem hiç olmadı zaten ama ben normal doğum düşünüyorum maalesef nil hn sadece sezeryan'a yönlendiriyormuş hastalarını hastane personeli de bu durumu onaylayınca gönül hn da karar kıldım bakalım hayırlısı olur inş.
Kesinlikle yanlış bilgi tam aksine ben 41.haftada sezeryab doğum yaptim bebek kanala girmedigi için .39.haftadan itibaren ısrarla sezeryan istedim Nil hanim izin vermedi 42ye kadar bekliycez dedi 40.haftada artik dayanamıyorum diye yalvardim gün verin sez.olayim dedim 2 hft daha beklicez diye yolladi beni ama bebek yine gelmedigi için riske atmadik sez.olduk iyiki de olmuşum :)

Back
X