• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVCILAR HOSPITAL DOĞUM TECRÜBE TAVSIYELERI

Avcilar Hospital de doğumu tavsiye eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Türkan hanim hakkında ben de çok olumlu şeyler okudum duydum. Ancak henüz gitmedim. 2 hafta sonra ayrıntılı ya gideceğim ya gitmeden ya da ayrintilidan sonra gitmeyi düşünüyorum Türkan hanima. Muayene ücreti nedir bilginiz var mı ?
gittinmi cnm merak ettim ben medicna onur beye gidiyorum ama memnun degilim

gittinmi cnm merak ettim ben medicna onur beye gidiyorum ama memnun degilim
Türkan hanima gitmedim randevu alacağım tarihler de hep doluydu. Yine nil hanima gidiyorum. Memnunum ilk gittiğim de biraz asik suratli gelmişti ama 2. Ve 3. De çok tatliydi onu da tavsiye ederim ama randevularinizi erken alın ve biraz bekletiyorlar

Türkan hanim hakkında ben de çok olumlu şeyler okudum duydum. Ancak henüz gitmedim. 2 hafta sonra ayrıntılı ya gideceğim ya gitmeden ya da ayrintilidan sonra gitmeyi düşünüyorum Türkan hanima. Muayene ücreti nedir bilginiz var mı ?

Muayene ücreti suan 100 TL imis normal doğum 2000TL sezaryen 3000TL imis ama fiyatlara zam gelecekmis.. muayene 120 olacakmis digerleri de 400 500 TL artacakmis fiyati :(

Arkadaslar Nil hanima gidiyorum 4 kez muayene oldum aşırı kalabalik ve randevu almaniza rağmen çok bekliyorsunuz. En son girdiğimde 5 dk bile sürmedi muayene ve bana acele et dedi pantolonumu duzeltirken hastalar bekliyor diyee cok sinir oldumm.. Ayrica soru sormaya korktum ve ne sikayetimi sordu ne kiloya bakti ne de bir sonraki ne zaman gelmem gerektiğini söyledi. Ben cikarken dedim ee ben detayli ultrasona girmeyecekmiyiM?Aaa evet 3 hafta sonra gir dedi. Ee size ne zaman geleyim dedim sonuç için ?Farketmz sonuclari alinca gel dedi.. böyle bir umursamazlik olabilir mi ? Doktor tecrubeli olabilir ama hastasi cok diye ihmalkarlik yapamaz. Ben sagliksiz da olabilirdm herhangi sorunum da olabilirdi .. bu sebepten kesinlikle degistiriyorum doktorumu :(

Dün Türkan Mutafoğlu nun muayenehanesine gittim fiyat bilgisi almak için hem de ortamı görmek için. . Muayenehanesi gayet temiz güzel ve sizinle ilgileniyorlar. Fiyatlar da şöyle; Muayene 100 TL , Normal Doğum 2000TL , Sezaryen 3000TL ... Ama fiyatlara zam gelecekmis o yüzden kafam biraz karıştı :( Ama doktor çok iyiymis sizi hiç unutmuyor ve çocuğu gibi takip ediyormuss ilgiliymiss.. Detaylı ultrasondan sonra gideceğim doktora bi bakaym çok isinirsam ve güven alırsam fiyati görmem ...

Muayene ücreti suan 100 TL imis normal doğum 2000TL sezaryen 3000TL imis ama fiyatlara zam gelecekmis.. muayene 120 olacakmis digerleri de 400 500 TL artacakmis fiyati :KK43:
Türkan hanima gitmedim ben nil hanima gittim muayene ücreti 100 tl idi. Diğer doktorlar da 60 tl idi. Bir kere de bu kadar çok fiyat artışı gerçekten fazla. Ben dün akşam zaten memleketime geldim orda doğum yapmayacağım Allah yardım etsin oraya gidenlere. Size tavsiyem kesinlikle faruk çekmeceli ye gitmeyin. Zaten orda kime giderseniz gidin en az 1 saat bile fazladan bekliyorsunuz

Türkan hanima gitmedim ben nil hanima gittim muayene ücreti 100 tl idi. Diğer doktorlar da 60 tl idi. Bir kere de bu kadar çok fiyat artışı gerçekten fazla. Ben dün akşam zaten memleketime geldim orda doğum yapmayacağım Allah yardım etsin oraya gidenlere. Size tavsiyem kesinlikle faruk çekmeceli ye gitmeyin. Zaten orda kime giderseniz gidin en az 1 saat bile fazladan bekliyorsunuz
Gönül Hanim da iyiymiş diyorlar ama bilmiyorum artık nasip deyip akışına birakicam herhalde bu kadar evhamli olmak da iyi degil :/

Gönül Hanim da iyiymiş diyorlar ama bilmiyorum artık nasip deyip akışına birakicam herhalde bu kadar evhamli olmak da iyi degil :/
Doktor çok önemli inşallah iyi bir doktor denk gelir içinize sinen iyice arastirmakta fayda var yine de

Selam neden faruk bey e gitmeyin dedin?

Selam neden faruk bey e gitmeyin dedin?
Uçakla yolculuk yapabilir raporu almak için gittim kendisine çok ilgili görünüyor ama resmen hastayı yolunacak kaz gibi görüyor bir rapor yazacaktı istemediği tahlil kalmadı üstelik bu tahliller B12 tsh demir vs gibi bana uçakta lazım olmayacak şeyler. Kaldı ki 27.hafta da gittim benden nst istedi. Ultrason bakarken resmen çamaşırımi açtı şoka girdim. Hastane de de bir kaç kişiyle sohbet ederken hakkında böyle şeyler duymuştum. Birde sanki herkes istanbul da doğuruyor gibi ben elazig a gelecegimi söyleyince Doğu öyle Doğu böyle deyip kotuledi ve bana bebeğine bişey olur o zaman vicdan azabı cekmeyecek misin gibi soylemlerde bulundu. Insanlik önemli herseyden önce ben o insanlığı kendisinde göremedim

Merhaba, Türkan hanıma gidiyorum Avcılar Hospitalda doğum yaptırıyormuş güncel fiyatlar ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Arkadaslar merhaba..
Ben Avcılar Hospital Nil Hanima devam ediyorum ve kendisinden memnunumm.. Başta baya evhamliydim ve cok ilgi bekledim sanirim ama doktorun hastasi çok olduğundan size uzun uzun zaman ayiramiyor gerek de yok zaten.. Haftasonu gittim cok az kişi vardi bekleyen doktorum okadar ilgilendi ki uzun uzun konuştuk... Ve hergün en az 1 doğum yaptiriyor 16 senedir de Avcilar Hospitalde çalışıyor. .. Hastanenin 5.kati doğum odalari ve doğumhane var inceledim gezdim gayet temiz ferah ..Bebek odası var hemsire camın arkasından sizin görebileceginiz sekilde ilk kontrolünü yapiyor giydiriyor vs.. Benim içime gayet sindi... Gelisme olursa buradan yazarım size :)

arkadaşlar merhaba,11 haftalık hamileyim evime yakın olduğu için avcılar hospital i tercih ettim ilk başlarda nil hn a gidiyordum ama her gidişte en az 3 saat bekleyince arkadaşımın tavsiyesi üzerine gönül hn a gitmeye başladım aslında memnundum yaklaşımından ama burada yapılan yorumlar biraz korkuttu yakın tarihte gönül hn da doğum yapmış varmı aranızda

arkadaşlar merhaba,11 haftalık hamileyim evime yakın olduğu için avcılar hospital i tercih ettim ilk başlarda nil hn a gidiyordum ama her gidişte en az 3 saat bekleyince arkadaşımın tavsiyesi üzerine gönül hn a gitmeye başladım aslında memnundum yaklaşımından ama burada yapılan yorumlar biraz korkuttu yakın tarihte gönül hn da doğum yapmış varmı aranızda

Merhaba canimm
Başta ben de beklemekten sıkılmıştım ama bukadar talep olan bir doktor o doktorun iyi oldugunu gösterir. . Beklemeye çözüm olarak randevu saatin gelmeden ara kaç kişi var bana diye asistan diyor randevu saatinizden 2 saat sonra gelin vs.diye... 6ay evvel bi komşumuz orada yapti gayet memnun kaldigini söyledi .. Bir de Doktor hergün 1 doğum yaptiriyor artik onun için okadar kolay bir sey ki bu doğum :) Gönlünü ferah tut derim ben...

Doktor randevumda avcılar hospitalda doğum yapan bir bayanla tanıştım 8 günlüktü bebeği çok memnun kaldığını söyledi 1150 tl sezeryan yapmışlar , hemşireler falan çok iyiydi dedi.

Back
X