Avcılarda Türkan Mutafoğlu ile ilgili bir çok olumlu yorum okudum ve içime sindi gibi.. En yakin zamanda muayenehanesine gidip tanisacagim ve sanirim doktor hanimla Avcılar Hospitalde doğum yapacağım .. Ama Mehtap Derelioglu okadar seviyorum ki keşke bu kadar yüksek olmasaydi doğum ücreti de ona yaptirsaydim :/
Sevindim, selamımı söyleyin diyeceğim ama kimliğimi açıklamak zorunda kalırım :)
Aslında edindiğim tecrübelerle şunu söyleyebilirim ki,
her insan için muhakkak değişiklik gösteriyor bu durumlar.
Normal hayatta nasıl herkes farklılık gösteriyorsa bunda da aynısı geçerli
En önemlisi doktora ısınmak, elektrik denen şeyi yakalamak.
Ben kv kp ısrarıyla ilk bi dr.a gittim başka doktor istediğim halde
Adamın tavırları çok iticiydi
Suratıma bakmıyordu, ilk gittiğimde bana 1 ay sonra gel bebek yaşıyorsa bakarız dedi (5 haftalıktı)
9 haftalık olduğumda tam ultrason için uzandım ve yardımcısına ara hemen doğumhaneyi hazırlasınlar dedi
Elim ayağım boşaldı (meğer benden sonra doğuma girecekmiş)
Doğumu siz yapıyorsunuz di mi dediğimde ise; benim bi özel hayatım var gece olursa nöbetçi hastanede kim varsa o yaptırır, burda olursam bakarız demesiyle zaten benim için bitmişti. Aramaya kalksam tlfnu yok. Son gidişim oldu.
Türkan hanımla ilgili çok olumlu yazılar okudum, gittiğim ilk günden itibaren ilgisi yaklaşımları öyle sıcak ve samimiydi ki.
Doğumdan sonra hastanede çalışmamasına rağmen ziyaretime gelmesi, benim sonrasında muayeneye gittiğimdeki alakası, hatta bir gün başka bir sebeple uğrayıp yarım saat psikolog gibi dertleşmemiz :)
her şeyden önce insan, anne ve doktor..
Umarım hakkınızda hayırlı olan neyse onu yaşarsınız.