• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVCILAR HOSPITAL DOĞUM TECRÜBE TAVSIYELERI

Avcilar Hospital de doğumu tavsiye eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Benim suan 9.haftam.. 12. Haftada randevumuz var. Sizin özel doktorunuzun adi neydi? Muayehanesi nerede acaba? Benim için de en önemlisi doktor :/

Avcılarda Marmara caddesindeki Garanti Bankasının üstünde Erenler iş merkezi
Türkan MUTAFOĞLU

yani elbette sizin kararınız ancak Türkan hanım hakikaten muhteşem bir insan
çok sıcak samimi ve her şeyinizle her an ilgileniyor
en önemlisi de 24 saat acil durumda ulaşabiliyorsunuz

Kaçıncı haftada olduğunuz zaten her msjınızın altında varmış hesaplama olarak :) şimdi farkettim

12. Haftayi doldur bol bol dinlersin annesi :) bilmiyoruz sebebi belli degil patolojiye yollandi bi sorun yoktu simdiki hamileligimde onur bey tedbir amacli kan sulandirici verdi allaha sukur bu haftalara kadar sorunsuz geldik. Bana oyle birsey soylemedi ben zaten detayli ultrasonda renkli olarakta gordugum icin verdigi resme takilmiyorum onur bey ultrasonla bakarken bilgi veriyor yada ben cok guveniyorum kendisine bilemiyorum ne derse o. Benim ilk bebegimin kurtajinida o yapti hic bise anlamadim eli cok hafif ve dedigi gibi 3 ay korunduk sonra hemen bu bebegime hamile kaldim. Ses ultrason aletinden veriliyor evet detayli ultrasoda da doktor dinletiyor.
sen sormadinmi ilk zamanlarda kalp atisini ? 12 haftadan once ? Ben 8 mayista gitcem 10 hafta oluyor

Türkan MUTAFOĞLU

Kaçıncı haftada olduğunuz zaten her msjınızın altında varmış hesaplama olarak :) şimdi farkettim

Bilgilendirme için teşekkürler Türkan Hanimi arastirayim :)

Ben her gittigimde kalbi atiyor mu diye soruyordum makinada yanip sonen noktati gosterip bak kalbi burasi atiyor diyordu bana yetti ayrica dinlemedim gerekte yok zaten
o hissi hic yasamadim ve herkes oyle hevesli anlatiyorki banada hak veriyirsun ama degilmi ? 8 mayista kontrolum var iole cekiyorum resmen ...

o hissi hic yasamadim ve herkes oyle hevesli anlatiyorki banada hak veriyirsun ama degilmi ? 8 mayista kontrolum var iole cekiyorum resmen ...

Biz 7 haftalikken dinledik kalp atislarini yani zararli olsa okadar doktorlar dinletmezdi heralde.. Cok iyi anliyorum seni ben kalp atisini duyana kadar elim yuregimdeydi acaba bos gebelik midir kalp atiyor mudur diye:/ Doktorun sesi dinletmese bile ultrasonda kalp hareketini görebiliyor seni bilgilendirmesi gerekir bence :/ Ama az zaman kalmış inşallah duyarsın ve rahatlarsin sen de ;)

Avcılarda Türkan Mutafoğlu ile ilgili bir çok olumlu yorum okudum ve içime sindi gibi.. En yakin zamanda muayenehanesine gidip tanisacagim ve sanirim doktor hanimla Avcılar Hospitalde doğum yapacağım .. Ama Mehtap Derelioglu okadar seviyorum ki keşke bu kadar yüksek olmasaydi doğum ücreti de ona yaptirsaydim :/

Biz 7 haftalikken dinledik kalp atislarini yani zararli olsa okadar doktorlar dinletmezdi heralde.. Cok iyi anliyorum seni ben kalp atisini duyana kadar elim yuregimdeydi acaba bos gebelik midir kalp atiyor mudur diye:/ Doktorun sesi dinletmese bile ultrasonda kalp hareketini görebiliyor seni bilgilendirmesi gerekir bence :/ Ama az zaman kalmış inşallah duyarsın ve rahatlarsin sen de :KK66:
Kalp atisini tabiki gosterdi .. ama sansima.3 doktora gittim 3 ude dinletmedi (birinin makinasi bozuktu ) bebege iyi gelmez dediler ama senin dedigin gibi bunca insan dinliyor :(

Avcılarda Türkan Mutafoğlu ile ilgili bir çok olumlu yorum okudum ve içime sindi gibi.. En yakin zamanda muayenehanesine gidip tanisacagim ve sanirim doktor hanimla Avcılar Hospitalde doğum yapacağım .. Ama Mehtap Derelioglu okadar seviyorum ki keşke bu kadar yüksek olmasaydi doğum ücreti de ona yaptirsaydim :/

Sevindim, selamımı söyleyin diyeceğim ama kimliğimi açıklamak zorunda kalırım :)
Aslında edindiğim tecrübelerle şunu söyleyebilirim ki,
her insan için muhakkak değişiklik gösteriyor bu durumlar.
Normal hayatta nasıl herkes farklılık gösteriyorsa bunda da aynısı geçerli
En önemlisi doktora ısınmak, elektrik denen şeyi yakalamak.
Ben kv kp ısrarıyla ilk bi dr.a gittim başka doktor istediğim halde
Adamın tavırları çok iticiydi
Suratıma bakmıyordu, ilk gittiğimde bana 1 ay sonra gel bebek yaşıyorsa bakarız dedi (5 haftalıktı)
9 haftalık olduğumda tam ultrason için uzandım ve yardımcısına ara hemen doğumhaneyi hazırlasınlar dedi
Elim ayağım boşaldı (meğer benden sonra doğuma girecekmiş)
Doğumu siz yapıyorsunuz di mi dediğimde ise; benim bi özel hayatım var gece olursa nöbetçi hastanede kim varsa o yaptırır, burda olursam bakarız demesiyle zaten benim için bitmişti. Aramaya kalksam tlfnu yok. Son gidişim oldu.
Türkan hanımla ilgili çok olumlu yazılar okudum, gittiğim ilk günden itibaren ilgisi yaklaşımları öyle sıcak ve samimiydi ki.
Doğumdan sonra hastanede çalışmamasına rağmen ziyaretime gelmesi, benim sonrasında muayeneye gittiğimdeki alakası, hatta bir gün başka bir sebeple uğrayıp yarım saat psikolog gibi dertleşmemiz :)
her şeyden önce insan, anne ve doktor..

Umarım hakkınızda hayırlı olan neyse onu yaşarsınız.

Evet insallah orada yapacagim. Yeni dogan unitesi var olmasa asla o hastanede asla dogum yapmam
Yanlis bilgi ozaman benimkisi ... onur beye senin tavsiyen uzerine guttim burda hic bilmiyorum cunku kimseyi birde vera tip merkesinde gulseri hanima muayene icin gitmistim okadar , sana burde ne soracagim minoset agri kesici icitim dun baacak agrimdan durmauyirdum ama vicdanim rahat diil ilac aldigim icin sende icmismiydin ?

Yanlis bilgi ozaman benimkisi ... onur beye senin tavsiyen uzerine guttim burda hic bilmiyorum cunku kimseyi birde vera tip merkesinde gulseri hanima muayene icin gitmistim okadar , sana burde ne soracagim minoset agri kesici icitim dun baacak agrimdan durmauyirdum ama vicdanim rahat diil ilac aldigim icin sende icmismiydin ?

Bende migren var hamileligimin en basindan beri agrim oldukca minoset ve parol kullandim. Hatta 11. Haftada agir gribe yakalandim doktora gittim yapacak hic biseyleri olmuyor istirahat bol meyve bide bogaz spreyi vermisti dahiliyeci. Gripte bebege gecmiyor sadece ates cok tehlikeli ic ates gecirmemem icin gunde 3 kere minoset ictim hic bi skinti olmadi. Sende gunde en fazla 3 tane parol yada minoset alabilirsin (plus olmayacak). Bu ikisi plesantaya gecmiyor zaten.

Bende migren var hamileligimin en basindan beri agrim oldukca minoset ve parol kullandim. Hatta 11. Haftada agir gribe yakalandim doktora gittim yapacak hic biseyleri olmuyor istirahat bol meyve bide bogaz spreyi vermisti dahiliyeci. Gripte bebege gecmiyor sadece ates cok tehlikeli ic ates gecirmemem icin gunde 3 kere minoset ictim hic bi skinti olmadi. Sende gunde en fazla 3 tane parol yada minoset alabilirsin (plus olmayacak). Bu ikisi plesantaya gecmiyor zaten.
Tesekkur ederim cnm ilgin icin

Türkan MUTAFOĞLU

Türkan hanim hakkında ben de çok olumlu şeyler okudum duydum. Ancak henüz gitmedim. 2 hafta sonra ayrıntılı ya gideceğim ya gitmeden ya da ayrintilidan sonra gitmeyi düşünüyorum Türkan hanima. Muayene ücreti nedir bilginiz var mı ?

Türkan hanim hakkında ben de çok olumlu şeyler okudum duydum. Ancak henüz gitmedim. 2 hafta sonra ayrıntılı ya gideceğim ya gitmeden ya da ayrintilidan sonra gitmeyi düşünüyorum Türkan hanima. Muayene ücreti nedir bilginiz var mı ?

100 TL ancak her defasında almıyorlar, mesela bi gittiğinizde veriyorsunuz bir sonrakinde vermiyorsunuz
Ayrıntılı için Türkan Hanım beni başka bir yere yönlendirmişti
Büyükçekmecede Altan Bey var (perinatoloji uzmanı) çok başarılı bir doktor

Avcılar Hospitalde doğum yaptım Eylül ayında
Benim doktorum hastaneyle anlaşmalıydı doğumları orada yapıyordu ama muayenehanesi Avcılardaydı
Doğumuma doktorum tek girdi her saniye yanımdaydı
(gece 2de hastenede buluştuk sabah 6da doğum yaptım)
Hamileliğimin başlarında Nil hanımı bende çok duydum fakat hastanedeki kadın doğumcularla ilgili birçok olumsuzluk duydum/okudum.
O yüzden kendi doktorumdan çok memnundum. Yine olsa yine ona giderim.
Hastanede de hemşireler çok tatlı dilliydi. Her istediğimde yanımda oldular. 1 gece kaldım.
Yanımda gecelik pijama ve bebeğe hastane çıkışı dışında bişey almamıştım oglum erken doğdugu için. Hastane, hasta pedinden terliğe bebek bezinden bir çok şeye kadar temin ediyor.
Sormak istediğiniz bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.

Doğum tipini (normal- sezeryan?) fiyatını ve kendi doktorunuzun adını söyleyebilir msnz?

Vala canim ilk bebegini kalp durmasi sonucu kaybetmis bi anne adayi olarak soyleyeyim eger 12. Haftadan once dinletmeye kalkan doktor olursa hemen kapattir dinlemek istemiyorum de cunku 12. Haftaya kadar kalp gelisiyor ana damarlar olusuyor cok riski kalp dinlenirken bebegin kalbi yoruluyor. Evet canim makinasi eski goruntu o yuzden kotu ne zamandir destirin diyordu sonunda degistirecekler demekki :)))
Cnm bana onur beyin telefonu lazim sende mevcutmu almayi unuttum

Back
X