Çocuk Hastalıkları Avcılar civarında çocuk doktoru önerileri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nazkar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
5
0
86
İstanbul
Merhaba Kızlar;

11.11.2011 de minik bir kızım oldu.Doğumu Memorial Hastanesinde yaptım.Fakat çocuk dokorunun biraz yakın olması gerektiğini düşünmem sebebiyle daha yakın bir yerde referansı iyi her zaman rahatlıkla ulaşabileceğim bir doktor arıyorum.Avcılar da oturuyorum.Ayrıca Memorial Şişli hastanesinde çocuk doktorları hakkında da çok bilgim yok.Yer uzak da olsa herzaman ulaşabileceğimiz ve referanslı biri olması aslında daha da önemli.Fiyat çok önemli değil..

İlginize çok teşekkür ederim.Yardımlarınızı bekliyorum...

Beylikduzu Kolan Hastanesi Cocuk Dr u Masallah Candemir Bey i tavsiye ederim size gerçekten cok iyi bir doktor. Temmuz 2010 yılından beri oglumu takip ediyor ve cok memnunuz.

Beylikduzu Kolan Hastanesi Cocuk Dr u Masallah Candemir Bey i tavsiye ederim size gerçekten cok iyi bir doktor. Temmuz 2010 yılından beri oglumu takip ediyor ve cok memnunuz.
Merhaba
En son baypark hastanesindeydi ama ayrılmış bilginiz var mı şimdi hangi hastanede ?

Beylikduzu Medicana hastanesi'nda Orhan adiguzel'e gidiyorduk, son gidişimizde o kadar azarlayici tonda konuştu ki, bir de bir yaşından sonra tek doz olacak nimenrix aşısını bizim talebimiz olmamasına rağmen 8 aylıkken başladı, çocuğu aşıya boğdu, her bı aşı 290 TL, aile dostumuz bir çocuk doktoru profesöre sorduk, neden o kadar boğdu çocuğu, tek bir doz yeter bir yasundan sonra diye o da destekledi.
Bir de aileleri çok panikletiyor. Diyelim 100 gram eksik çıktı, sanki çocuk zafiyet geçiriyor gibi hemen çocuk gastroenteroloji bölümüne gidin diyor. Çocuğun kusması ishali yok, hiçbir problemi yok, panik yaptırıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…