• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Avcılar Civarı veya Avcılar Hospitalde Çocuk Doktoru

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

dscopur

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
11.023
2
731
4 aylık bi bebeğim var doktor konusunda hiç şansımız yok enrico ridolfi ye geçtik ama enrico ridolfide muayenehaneyi kapattı :5: :5: şimdi doktorsuz kaldık acil doktor arıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
avcılar medicana Dr.Ömer SALTAN kızımın doktoruydu . kendisinden çok çok memnunduk . hastaneden aradılar ayrılmış... kendisine ulaşmaya çalışacağım ancak bir yandan da iyi bir çocuk doktoru araştırmak istiyorum ... tavsiyelerinizi bekliyorummmm :(((

Özel Gözlem Jineped Dal Merkezi var Avcılar'da. Marmara caddesinin başında. Uz. Dr. Atai Tulunoğlu iyidir.

yeni doktor bulduk feyzullah yesevi avcılar hospitalde geçen hafta gittik çok ta memnun kaldım bakalım hep böyle olacakmı çok güler yüzlü bi adam değil ama

avcılar medicana Dr.Ömer SALTAN kızımın doktoruydu . kendisinden çok çok memnunduk . hastaneden aradılar ayrılmış... kendisine ulaşmaya çalışacağım ancak bir yandan da iyi bir çocuk doktoru araştırmak istiyorum ... tavsiyelerinizi bekliyorummmm :(((

benimde oğlumun doktoru 2008 doğumlu hala ömer bey doktoru ben başka bi doktora götürsem bile en son sözü ömer bey söyleyecek:46:

4 aylık bi bebeğim var doktor konusunda hiç şansımız yok enrico ridolfi ye geçtik ama enrico ridolfide muayenehaneyi kapattı :5: :5: şimdi doktorsuz kaldık acil doktor arıyorum

avcılar hospitalda doğum yaptım..bebeğimin dr.elif hanım çok memnunum.

Back