Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı TakvimiAvcılar Civarı veya Avcılar Hospitalde Çocuk Doktoru
4 aylık bi bebeğim var doktor konusunda hiç şansımız yok enrico ridolfi ye geçtik ama enrico ridolfide muayenehaneyi kapattı şimdi doktorsuz kaldık acil doktor arıyorum
avcılar medicana Dr.Ömer SALTAN kızımın doktoruydu . kendisinden çok çok memnunduk . hastaneden aradılar ayrılmış... kendisine ulaşmaya çalışacağım ancak bir yandan da iyi bir çocuk doktoru araştırmak istiyorum ... tavsiyelerinizi bekliyorummmm ((
yeni doktor bulduk feyzullah yesevi avcılar hospitalde geçen hafta gittik çok ta memnun kaldım bakalım hep böyle olacakmı çok güler yüzlü bi adam değil ama
avcılar medicana Dr.Ömer SALTAN kızımın doktoruydu . kendisinden çok çok memnunduk . hastaneden aradılar ayrılmış... kendisine ulaşmaya çalışacağım ancak bir yandan da iyi bir çocuk doktoru araştırmak istiyorum ... tavsiyelerinizi bekliyorummmm ((
4 aylık bi bebeğim var doktor konusunda hiç şansımız yok enrico ridolfi ye geçtik ama enrico ridolfide muayenehaneyi kapattı şimdi doktorsuz kaldık acil doktor arıyorum