avatardaki gözlerde makyaj yokmu hiiiç akannehir
ozaman güsel gözlü birii aklinialirimsmile

yok tabi halis mulis benim gözlerim the original ...kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim

yere tükürenlerden ben de nefret ediyorum

çevreci biri

yanlış tahminler yaptığımı söyleyen yanlış tahminli biri sırnaşık şeysırnaşık şey

öle bişe olamaz canum avatardan kişilk tahmni
nesem hade öle olsunn
mutfakla arası iyi olmayan ama nicknde robot mu ne oldunu yazan biri
ne oldunu bilmeyen bri diceemm :roflol: :roflol: alınmıyorsundur umarım şaka yapıorum hee :kedi:

öle bişe olamaz canum avatardan kişilk tahmni
nesem hade öle olsunn
mutfakla arası iyi olmayan ama nicknde robot mu ne oldunu yazan biri
ne oldunu bilmeyen bri diceemm :roflol: :roflol: alınmıyorsundur umarım şaka yapıorum hee :kedi:

ne olduğumu biliyorum da sen nickimin ne anlama geldiğini bilmiyorsun naniknanik

ilk bakışta mutfakla ilgili sanılıyor hep ama daha çözen olmadı bu nickin anlamını ben de her seferinde açıklamak zorunda kalıyorum
sana da açıklayayım asıl anlamı : karıştırır ,rendeler ,çırpar ,aynı bir mutfak robotu gibi kaydirigubbakcemile3

avatarından da sadece çevreci biri çıkıyor yawww ,bir de kırmızı var ,kırmızıy ı seviyor olabilirmisin CADIARZU

ne olduğumu biliyorum da sen nickimin ne anlama geldiğini bilmiyorsun naniknanik

ilk bakışta mutfakla ilgili sanılıyor hep ama daha çözen olmadı bu nickin anlamını ben de her seferinde açıklamak zorunda kalıyorum
sana da açıklayayım asıl anlamı : karıştırır ,rendeler ,çırpar ,aynı bir mutfak robotu gibi kaydirigubbakcemile3

avatarından da sadece çevreci biri çıkıyor yawww ,bir de kırmızı var ,kırmızıy ı seviyor olabilirmisin CADIARZU

olabülürüüümmm ama avatarımdan çevreci çıkmıyor
tükürülecek insanların bolluğu çıkıyor :roflol:
hee bu arada nickmn anlamı en uç demek
uç noktası herşeyyin :jeyyar:

olabülürüüümmm ama avatarımdan çevreci çıkmıyor
tükürülecek insanların bolluğu çıkıyor :roflol:
hee bu arada nickmn anlamı en uç demek
uç noktası herşeyyin :jeyyar:

nicki sormadım ki ben sana burda konu avatar unuttun galiba sırnaşık şeysırnaşık şey

çevreciyi de espri olarak söylemiştim onu da anlamamışsın etti iki sırnaşık şeysırnaşık şey

nickinin anlamı bilecek kadar da ingilizcem var bu da üç sırnaşık şey

dördüncüsü de madem uçsun asabilik de bir uçluk belirtisidir bunu da bil sırnaşık şey

sürekli açıklama yapmak zorunda hisseden birisin sanırım bu da beş sırnaşık şey(avatardan kişilik tahminim )

X