- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.116
Kesinlikle bu benimHer ailede bir deli bir olgun olur ya ikisinin birleşmiş hali gibi bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bu benimHer ailede bir deli bir olgun olur ya ikisinin birleşmiş hali gibi bence :)
Kendileri hemgeveze hem deli olurlar
bir çok sorun yaşamış biraz yorulmuş ama şuan mutlu
güçlü gözüken ama kırılgan biri gibi sezdim:) Rojjin
Anaç, ama bir anda parlayıveren bir bomba :) ama sevecen.
Hanım abla mapuslara düşmüş yine
Geçmiş olsunMantıklı sevecen saygılı bir kardeşim:))
2 gün yoktum
Geçmiş olsun
Şimdi ben senin avatardan seni yorumlayacağım öyle miiii ablacanım iyi madem başlayım, açık sözlü,dobra,zaman mekan tanımadan pat pat herşeyi yüze söyleyen aynı zamanda ince şahane bi ablişkooooSağol canısı
Şimdi ben senin avatardan seni yorumlayacağım öyle miiii ablacanım iyi madem başlayım, açık sözlü,dobra,zaman mekan tanımadan pat pat herşeyi yüze söyleyen aynı zamanda ince şahane bi ablişkoooo
Yaa yerim seni daha neler yazdımda okuyan sıkılır diye sildim sen cansın sana bayılıyorumAblişkosunun bir tanesi ne güzel sözlwer öyle çok mutlu ettin beni canımcım sağolasın
Benim içinde son derece saygılı naif düşüncelerini söyleyen dünya güzeli birisi.
Yaa yerim seni daha neler yazdımda okuyan sıkılır diye sildim sen cansın sana bayılıyorum ❤
Çok teşekkürler canım benim,bende seni seviyorum inan saygılısın öncelikle
Çok şeker ,hatırnaz bir anneanne:))