• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avast 4.8 türkçe ve lisanslı

Evet avastın bu sürümü çok güzel fakat ben bilmeden hataya düştüm. Progrmaı kurduğum zaman bilgisayar açıldığında tarama yapsın mı gibi birşey sordu.Sonra bilgisayar yeniden başatıldı. Açıldığında taramaya başladı virüs bulundu sçenekler altta sıralanmıştı sil karantinaya taşı hepsini sil hepsini karantinaya taşı vb. İlk önce karantinaya taşı dedim başarısız oldu. Silsin bari dedim. Virüs bulaşan dosyaları ne var ne yok hepsini silmiş. Pc tıkır tıkır çalışıyor fakat progrmalar çalışmıyor çünkü virüs bulaşmış hepsinin dosyalarını silmiş. Bilgisayrcımız geldi avastı kaldırdı.:çok üzgünüm: virüs bulmuş silmiş tekrar kurma hep böyle olur dedi. Adam bilmiyorki ben silsin dedim. Sizlere anlattım çünkü bilgisayarınızda önemli bilgileriniz varsa dikkatli olun aynı şey başınıza gelmesini istemem. yerimseniben

ben pc ye önce format atıyorum sonra avast ı kurup sonra kurulacak diğer programları kuruyorum doğrusu çok temiz bi iş çıkıyo

bu ne programı ?...............................

demet bu keylogger sanırım.peki bilgisayardan kaldırmak istersek ne yapıcaz.ve yüklendiği belli olmaz dimi?uyarı filan gibi

bendede avast var sürümünü bilmiyorum ama bi işe yaramıyor.dün pm de 188 trojan virüsü tarattım bi proğramla ve sildim şükür.avast la tarattığım zaman 0 virüs çıkıyordu.ilk işim avastı silmek olucak.ben iyi bir virüs proğramı arıyorum.bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

yükledim tarama yapıyodum birden dııııııt dıııııııııt dıııııııııt diye sirenler çalmaya başladı bir truva atı bulundu diyokafamçokkarıştı bide pişkin pişkin panik yapmanıza gerek yok diyo yaasenağlama:kızgın::roflol:

Back