kızlar salon,yemek odası ve yatak odasını avangarde mobilya almayı düşünüyorum da İstanbulda aldığınız memnun kaldığınız firmalar var mı acaba ? evgör mobilyaya baktım da şikayetler fazla çok içime sinmedi hem uygun hem avangarde bildiğiniz yerleri yazarmısınız kullanan arkadaşlar önerileriniz ??
canım maskoya bak istanbulda isen
modoko ve birde eyüp modesaya bak yalçınlar mobilya var modesada ben ordan baktım avangard modelleri çok gzel
ben az çok anlıyorum boya,malzeme,içşilik vs vs çünkü mobilya firmasında çalılıyorum
aklında olsun yalnız modoko ve masko fiyatları biraz tuzlu
modesaya bak derim:34:
canım maskoya bak istanbulda isen
modoko ve birde eyüp modesaya bak yalçınlar mobilya var modesada ben ordan baktım avangard modelleri çok gzel
ben az çok anlıyorum boya,malzeme,içşilik vs vs çünkü mobilya firmasında çalılıyorum
aklında olsun yalnız modoko ve masko fiyatları biraz tuzlu
modesaya bak derim:34:
canmm çook teşekkür ederim oraya bakayım istanbuldayım evey modoko ve modesa çok pahalı duyduğuma göre.. ama firmaların çoğu önce sipariş verin öyle getirelim diyor bende görmeden almak istemiyorum napıcam bilmiyorum
Masko da develi mobilya var kendi imalatları uygun fiyata satıyorlar facebook sayfasından bakabilirsin canım linkini atiyorum https://tr-tr.facebook.com/DeveliMobilya
kızlar salon,yemek odası ve yatak odasını avangarde mobilya almayı düşünüyorum da İstanbulda aldığınız memnun kaldığınız firmalar var mı acaba ? evgör mobilyaya baktım da şikayetler fazla çok içime sinmedi hem uygun hem avangarde bildiğiniz yerleri yazarmısınız kullanan arkadaşlar önerileriniz ??