• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Avangarde modeller nerde bulurum ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
kızlar salon,yemek odası ve yatak odasını avangarde mobilya almayı düşünüyorum da İstanbulda aldığınız memnun kaldığınız firmalar var mı acaba ? evgör mobilyaya baktım da şikayetler fazla çok içime sinmedi hem uygun hem avangarde bildiğiniz yerleri yazarmısınız kullanan arkadaşlar önerileriniz ??

Berke Mobilya var ,bağcılar da,ben aldım çok memnunum çok da kaliteli...

canım maskoya bak istanbulda isen
modoko ve birde eyüp modesaya bak yalçınlar mobilya var modesada ben ordan baktım avangard modelleri çok gzel
ben az çok anlıyorum boya,malzeme,içşilik vs vs çünkü mobilya firmasında çalılıyorum
aklında olsun yalnız modoko ve masko fiyatları biraz tuzlu
modesaya bak derim:34
:

canım maskoya bak istanbulda isen
modoko ve birde eyüp modesaya bak yalçınlar mobilya var modesada ben ordan baktım avangard modelleri çok gzel
ben az çok anlıyorum boya,malzeme,içşilik vs vs çünkü mobilya firmasında çalılıyorum
aklında olsun yalnız modoko ve masko fiyatları biraz tuzlu
modesaya bak derim:34
:

canmm çook teşekkür ederim oraya bakayım istanbuldayım evey modoko ve modesa çok pahalı duyduğuma göre.. ama firmaların çoğu önce sipariş verin öyle getirelim diyor bende görmeden almak istemiyorum napıcam bilmiyorum :(

Mavi2 özel mesaj kutun dolu olduğu için gönderemedim.
Linki buraya atıyorum bakarsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/606469-boya-konusunda-yardim-istiyorum-resimli.html

Aslında ben daha dekore etmedim..boya olucak yeniden bir kaç aksesuar alıcam,bu modellere öyle basit bişeylerde koyamıyorsun..

kızlar salon,yemek odası ve yatak odasını avangarde mobilya almayı düşünüyorum da İstanbulda aldığınız memnun kaldığınız firmalar var mı acaba ? evgör mobilyaya baktım da şikayetler fazla çok içime sinmedi hem uygun hem avangarde bildiğiniz yerleri yazarmısınız kullanan arkadaşlar önerileriniz ??

Floryda homepark mobilya var florya oldugunaa bakma fiyatlar super uygun ayrica bol miktarda avangard var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395167949562.webp
    $1395167949562.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 108
  • $1395167983466.webp
    $1395167983466.webp
    15 KB · Görüntüleme: 94
Back
X