avangard model mobilya imalatcisi tavsiye

nutelladdict

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
349
13
643
49
İstanbul
Arkadaslar avangard model yatak odasi yaptirmak istiyorum bana tavsiye edebileceginz modesa yada maskoda uygun fiyatli bir mbilyaci var mi? Cok gezdim hepsi istediginiz gibi yapariz diyorlar ama gormeden guvenemiyorum da,,yardimci olursaniz sevinirim.Tskler

Eklentiler

• $30515254.webp
    $30515254.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 140
  • $97152362.webp
    $97152362.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 143
Ben sizin için bir fiyat araştırması yapacağım, oymalı modeller olduğu için özel kalıplarda çıktığından fiyatlı olması normaldir yine de içlerinden en uygun fiyatı bulmaya çalışacağım.

eger istedigim gibi bulmazsam bunu almak istiyorum fiyatidi uygun cokta guleryuzlu ve yardimci oldular,ilgilenenler icin maskoda rendi mobilya.

Eklentiler

• $evim 018.webp
    $evim 018.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 156
  • $evim 033.webp
    $evim 033.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 146
ben kervan çeyizden beğenmiştim indirimle 5.5 milyar tutuyodu şuan 8 milyar falan. kervandaki mobilyalarada bi bak bence. ben çok beğeniyorum kervanın ürünlerini direk benim tarzım.
senin eklediğin resimdeki gibi istiyorum bende ama parlak duruyo onlar mat eskitme istiyorum ben. bide tepe home da var istersen bide oraya bak. ikisinin sitesinden görebilirsin dediğim modelleri.

Son düzenleme:
ben kervan çeyizden beğenmiştim indirimle 5.5 milyar tutuyodu şuan 8 milyar falan. kervandaki mobilyalarada bi bak bence. ben çok beğeniyorum kervanın ürünlerini direk benim tarzım.
senin eklediğin resimdeki gibi istiyorum bende ama parlak duruyo onlar mat eskitme istiyorum ben. bide tepe home da var istersen bide oraya bak. ikisinin sitesinden görebilirsin dediğim modelleri.

tepe homeda baktim onlarinda fiyati 10 u geciyor ama kervana bir bakayim,biran once sipariste vermek istiyorum cunku araya bayram girince teslimat 1 ayi buluyor:(

ben 2.resimdeki mobilya takimini aldim ustelik cok uygun fiyata,dedigim gibi rendi mobilya.odama bir yerlestireyim full resimleri koyucam,komple ev dosedigim icin tek basima ancak bu kadarini becerebildim,insallah ileride daha iyileri olur.guzel paylasimlariniz icin tesekkurler

Back
X