- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi FallenAngel
Allahım hepinizden razı olsun .
O güzel kalpleriniz sıkıntı görmesin , gördüğünüz sıkıntıları Rabbim kolaylaştırsın
Buraya baktım ama yazamadım , dualarınızı öyle içten yanımda hissettim ki.Ya söyleyecek söz bulamıyorum , Rabbim hep yanınızda olsun.
İyiyim arkadaşlar . Fallen yazmış , ben yaklaşık bir yıldır MS hastası olduğumu öğrendim . İki kez atak geçirdim daha önce ama bu üçüncüsü ağır geldi.
Düşünün ki bir sabah yataktan kalkamıyorsunuz , yürümek istiyorsunuz ama bacağınızı neredeyse hiç hissetmiyorsunuz . Ben her gün sadece yürüyebildiğim için bile binlerce kez şükür etmem gerektiğini hatırladım tekrar .
Her hastalık Rabbin imtihanı . Rabbim kimseye derman aratacak dert vermesin.
Geçti. Yürüyorum . Yeni bir atak ne zaman gelir bilmiyorum . Lezyonlarım artmış . Bir daha nereye vurur onu da bilmiyorum ama bildiğim tek şey en güçlü silahımız dua .
Hakkınızı helal edin . Bir çoğunuzu hiç tanımıyorum ama bana dua ettiniz . Allahım sizlere her daim yar olsun, yardımcı olsun .
FallenAngel kuzum , güzel kalpli meleğim . Sende hakkını helal et . Allah senden razı olsun .
Çok geçmiş olsun yeniden. Hepimiz başka şeylerle imtihan ediliyoruz, bilerek ya da bilmeyerek. Allah çocuklarımızla olan imtihandan korusun bizi.
Benim de 5 ay önce tiroidlerimde nodül çıktı. İzleme evresindeyiz büyüyüp büyümeme durumuna göre…
Ben 4-5 aydır hayatıma çeki düzen verdim ve tam tamına sanırım 3 aydır falan Karatay hayat tarzını benimsedim. Hayatımda o kadar çok şey değişti ki. Eksiklerimi ve yanlışlarımı gördüm. Mutlaka ilgilenmelisin. Biz D vit seviyemizi yükselterek pek çok hastalıktan kurtulduk ya da kurtulacağız.