- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
Allah razı olsun meleğimden öpuyorum onu kocaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun meleğimden öpuyorum onu kocaman
canım 1000 tane okudum ALLAH ŞİFA VERSİN
çok saol bebeğim ayaz ya şekür müydü bitti biliyorum onuda
amin canımsaol arkadaşım Allah önüne getirsin
Dombik'im, telefon açtım ama müsait değilmiş cevap veremedi, mesaj attım, onu sevdiğimizi, iyileşmesini dilediğimizi, herkesin selamı olduğunu söyledim, cevap geldi şimdi.Şimdi Mune abladan Aus tan gelecek güzel bir haberi duyma zamanı. ♡
Allahım şifalar versin.. Dualarımız onun için...Dombik'im, telefon açtım ama müsait değilmiş cevap veremedi, mesaj attım, onu sevdiğimizi, iyileşmesini dilediğimizi, herkesin selamı olduğunu söyledim, cevap geldi şimdi.
Ausencia hastanede şu an, yarın tüm tetkikleri bitecekmiş, dua edin, bende sizi seviyorum ve öpüyorum demiş.
AHH Mune M Bende dün öğrendimmmm çok dua ediyoruz Ausencia iyi olacak Allahın izni ile.Dombik'im, telefon açtım ama müsait değilmiş cevap veremedi, mesaj attım, onu sevdiğimizi, iyileşmesini dilediğimizi, herkesin selamı olduğunu söyledim, cevap geldi şimdi.
Ausencia hastanede şu an, yarın tüm tetkikleri bitecekmiş, dua edin, bende sizi seviyorum ve öpüyorum demiş.
Bende senin dua topiğin sayesinde öğrendim Fallen'ım, söylemedi daha önce hastalığını, eskiden başka rahatsızlıklar yaşadığını biliyordum da ms olduğuyla ilgili en ufak bilgim yoktu, gece gece rahatsız etmeyeyim diye bugün sarıldım telefona.
Evet munem bende yeni öğrendim bizimle paylaşmak istenmiş dua istemiş.Bende senin dua topiğin sayesinde öğrendim Fallen'ım, söylemedi daha önce hastalığını, eskiden başka rahatsızlıklar yaşadığını biliyordum da ms olduğuyla ilgili en ufak bilgim yoktu, gece gece rahatsız etmeyeyim diye bugün sarıldım telefona.
İyi olacak elbette, Aus güçlü kadındır, hem zaten sıkı bir tedavi ve sürekli kontrol altında olduğu sürece bu hastalıktan korkmamak lazım, bir tanıdığım yıllardır ms, bebekleri de oldu, gayet iyi ve sağlıklı devam ediyor hayatına.
Rabbim Aus'a, şifa bekleyen herkese sağlık afiyet versin inşallah.
Geçenlerde Ms hastalıkları konusunda yazmıştı,konuşmuştuk ama bu kadar ileri boyutta olduğunu bilmiyordumBende senin dua topiğin sayesinde öğrendim Fallen'ım, söylemedi daha önce hastalığını, eskiden başka rahatsızlıklar yaşadığını biliyordum da ms olduğuyla ilgili en ufak bilgim yoktu, gece gece rahatsız etmeyeyim diye bugün sarıldım telefona.
İyi olacak elbette, Aus güçlü kadındır, hem zaten sıkı bir tedavi ve sürekli kontrol altında olduğu sürece bu hastalıktan korkmamak lazım, bir tanıdığım yıllardır ms, bebekleri de oldu, gayet iyi ve sağlıklı devam ediyor hayatına.
Rabbim Aus'a, şifa bekleyen herkese sağlık afiyet versin inşallah.
Güzel yürekli insanlarsınız, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah, hiçbirinizi darda koymasın.Evet munem bende yeni öğrendim bizimle paylaşmak istenmiş dua istemiş.
benımde çok tandıpım var hayatına nıormal devam ediyor.
çoooook iyi olucak Allahın izni ile dualarımız onunla..
aminnnn Mune mm çok güzel topiklerimiz oldu birbirimize dua ediyoruz.Güzel yürekli insanlarsınız, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah, hiçbirinizi darda koymasın.
Allah'ın rahmeti ve şefkati üzerinize olsun inşallah.
Aus bacımıza da şifa nasip etsin, sağlık versin inşallah.
KUZUMMMMMMM ALLAH RAZI OLSUNNN CANIMMMMM HEDEF 70.000 Dİ OKUNDU FAZLASI İLE AMA SEN OKUMAK İSTERSEN ALLAH RAZI OLSUN DERİMBana etiket gelmedi tesadüf eseri gördüm,10.000tane alıyorum canım FallenAngel Allah'ım sağlığını sifasini eksik etmesin çoluk çocuğuyla bir ömür mutlu mesut sağlıklı huzurlu hayırlı yaşasınlar inşallah
Olsun okurum fazlasıyla şifa olsun inşallahKUZUMMMMMMM ALLAH RAZI OLSUNNN CANIMMMMM HEDEF 70.000 Dİ OKUNDU FAZLASI İLE AMA SEN OKUMAK İSTERSEN ALLAH RAZI OLSUN DERİM
RABBİM RAZI OLSUNOlsun okurum fazlasıyla şifa olsun inşallah
FallenAngel canım ben de 2000 okumuştum ama telim bozuktu haber veremedim. Rabbim kardeşimize şifa versin inşallah. dualarımız onunla...