Bana mı soruyorsun ? O soruyu benim sana sormam lazım ? Senin neyin var abla ? Canın sıkkın gibi
tanıdık isimler görecegımız kesin canım
ya bu listeyi lady direkt mi yayınlıyor yoksa baska ellerden de son rötüşler yapılarak mı geciyor
benden alıntı yapıp yorum yapınca
üzerime alındım valla
tanıdık isimler görecegımız kesin canım
ya bu listeyi lady direkt mi yayınlıyor yoksa baska ellerden de son rötüşler yapılarak mı geciyor
Yok sıkkındı düzeldi
Canım bütün oylamalar sonunda en çok oy alanlardan aday listesi yapılacak onların arasından seçip birer adayla yeni listemizi yapacağız..
Sana nasılsın diye sorduğumda her zaman iyiyim diyorsun . Bu kadar iyi bir insanla ilk defa karşılaşıyorum . Allah daha çok iyilik versin . Benim neyim var ki sorundan , sorunların olduğu anlaşılıyor ..Serseri haytan sana kurban olsun kılçıklı deniz kızı
kilcikli deniz kizi ney len margl
Bunlar daha aday adayları.
En çok oy alanlardan aday listeleri seçilip onlar oylamaya sunulacak
ÇOK ŞÜKÜR CANIM DERSİZ İNSAN YOKAMA BENİM DERTLERİM ÇOK BÜYÜK DEĞİL VE BEN UFAK ŞEYLERDEN MUTLU OLAN ÇOK GÜÇLÜ BİR KADINIM NEDEN İYİ DEĞİLİM DİYEYİM
öyle degil ablacım yani hani lady bunların son halini düzenleyecek ya o zaman direkt yayınlanıyor mu yoksa.
baskalarının elinden de geciyor mu
Niye harfleri kelimeleri cümleleri ifadeleri gözüme gözüme sokuyorsun ! Gözümü sürekli kırpıyorum zaten
Selam herkese,iyi akşamlar....
Çocukları yatırdık,Muhteşemi izliyorum..Eşim üst katta P90X yapıyor her zamanki gibi..Bir yandan da buraya göz atayım dedim....
Canım mesela
En sevecen kk üyesi
reptomin
ausencia
after-before
margikotin
xxxxx
en çalışkan üye wwwww
fffffffff
ddddddd
vvvvv
nnnnn
vs........böyle listeler oluşacak bir onlar içinde aday seçip birer adaylı oylama yapacağız...sonra toplam oylarla her daldan adaylar belirlenecek
ay yok ablacım ben anlatamadım yaa:26:Canım mesela
En sevecen kk üyesi
reptomin
ausencia
after-before
margikotin
xxxxx
en çalışkan üye wwwww
fffffffff
ddddddd
vvvvv
nnnnn
vs........böyle listeler oluşacak bir onlar içinde aday seçip birer adaylı oylama yapacağız...sonra toplam oylarla her daldan adaylar belirlenecek
Canım sen nick mi değiştirdin,tanıyamadım seni...Her defasında Margarita diye okuyorum nedense...
yok ya onu bılıyorum da
yani of nasıl anlatayım en son halini aldıktan sonra
2.oylamadan da sonra
lady duzenlıyor yayınlıyor mu yoksa editörlerden son kez gecıyor mu
Selam herkese,iyi akşamlar....
Çocukları yatırdık,Muhteşemi izliyorum..Eşim üst katta P90X yapıyor her zamanki gibi..Bir yandan da buraya göz atayım dedim....