- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
surri aradan cekil o zaman.
oy vermeyen kimler var elleri görelim
Ben daha yollamadım, dolduruyorum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
surri aradan cekil o zaman.
oy vermeyen kimler var elleri görelim
Sen enler topiğine bakmadın galiba topiğin sahibi ve editör ona mesaj atacağızSorularıda ona soracağız
Biliyorduuuuum
Canımsın
Yazdım yazdım ama kategorisi başka...
Konuda adını görünce çıkıp gittiğim bir üye mevcut, yoksa kendimi tutamayıp parçalayacağım ama buralardan biri değil.
Kk denilince aklıma gelen üyeleri hakettikleri yerlere koymaya çalıştım, umarım benim gibi düşünen insanlar çoğunluktadır da sevdiğim üyeler layık oldukları yerlerde isimlerini görürler.
Ama işe yaramıyorsun diyorsun yani , anladım anladım
Düşün işte onlar kk da görür ben de seni rüyamda görürüm .. Görüyorsun dimi farkımı
KOnuyu gördüm , ona mesaj atacağımızıda biliyorum hay be nerden sordum şu lady kim diye
KOnuyu gördüm , ona mesaj atacağımızıda biliyorum hay be nerden sordum şu lady kim diye
Bende çok itina ile hazırladım listemi
İçimden bir ses yazdıklarım dışında , bir dolu tanımadığım isim göreceğimi söylesede şaşmadım yolumdan
Gönderdim ama her an değişikler için yeni bir mesaj ve liste yollayabilirim
İşlevsel diyorum hatun , sen bundan işe yaramaz anlamını mı çıkarıyorsun
sorma len sor. git google sor o sorgusuz cevap verir
Yazdım yazdım ama kategorisi başka...
Konuda adını görünce çıkıp gittiğim bir üye mevcut, yoksa kendimi tutamayıp parçalayacağım ama buralardan biri değil.
Kk denilince aklıma gelen üyeleri hakettikleri yerlere koymaya çalıştım, umarım benim gibi düşünen insanlar çoğunluktadır da sevdiğim üyeler layık oldukları yerlerde isimlerini görürler.
Reklam yapıyorum hayalim
Susta beğenilerini yap bakem
Reklaaaamaaa ihtiyacım yoooooook
Bu arada kızlar ben yan masadan HayalMahsülleriOfisi
Bende çok itina ile hazırladım listemi
İçimden bir ses yazdıklarım dışında , bir dolu tanımadığım isim göreceğimi söylesede şaşmadım yolumdan
Gönderdim ama her an değişikler için yeni bir mesaj ve liste yollayabilirim
İşlevsel diyorum hatun , sen bundan işe yaramaz anlamını mı çıkarıyorsun
Beni kendine mi benzeticen , zaten benzeyemem ama olsun . Kılçığını yediğim....
Seni geçende hangi kadına bağladığını gördük yok ben buradakilere sormayı tercih ederim bifo , sonra gözlerim falan açılır olmaz ..
Benim neyim var ki
tanıdık isimler görecegımız kesin canımBu yıl inşaallah tanıdık isimler görürüz
tera patrick i mi diyorsun