Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Yazdım yazdım ama kategorisi başka...:KK34:
Konuda adını görünce çıkıp gittiğim bir üye mevcut, yoksa kendimi tutamayıp parçalayacağım ama buralardan biri değil.:KK52:
Kk denilince aklıma gelen üyeleri hakettikleri yerlere koymaya çalıştım, umarım benim gibi düşünen insanlar çoğunluktadır da sevdiğim üyeler layık oldukları yerlerde isimlerini görürler.

Bende çok itina ile hazırladım listemi:KK34:
İçimden bir ses yazdıklarım dışında , bir dolu tanımadığım isim göreceğimi söylesede şaşmadım yolumdan
:KK51:
Gönderdim ama her an değişikler için yeni bir mesaj ve liste yollayabilirim :KK14:

Ama işe yaramıyorsun diyorsun yani , anladım anladım :KK43:

İşlevsel diyorum hatun , sen bundan işe yaramaz anlamını mı çıkarıyorsun:KK52:

İçimden bir ses yazdıklarım dışında , bir dolu tanımadığım isim göreceğimi söylesede şaşmadım yolumdan
Gönderdim ama her an değişikler için yeni bir mesaj ve liste yollayabilirim :KK14:

Bu yıl inşaallah tanıdık isimler görürüz:KK34:

Yazdım yazdım ama kategorisi başka...:KK34:
Konuda adını görünce çıkıp gittiğim bir üye mevcut, yoksa kendimi tutamayıp parçalayacağım ama buralardan biri değil.:KK52:
Kk denilince aklıma gelen üyeleri hakettikleri yerlere koymaya çalıştım, umarım benim gibi düşünen insanlar çoğunluktadır da sevdiğim üyeler layık oldukları yerlerde isimlerini görürler.

benden alıntı yapıp yorum yapınca
üzerime alındım valla:KK52::KK52::KK52:

Şuan yazılanlardan herşeyi çıkartmak istiyorum , işlevimi yitirdim beğğğğğ
:KK53:

X