- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
İylik ya nasıl olsun..Oğlum göz nezlesi olmuş..Biraz bu canımı sıktı ama çocuk dediğin hasta olmadan büyümüyor....Allah başka dert vermesin...Canııııııım, nasılsın
Sen nasılsın,seni merak ettim canım ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İylik ya nasıl olsun..Oğlum göz nezlesi olmuş..Biraz bu canımı sıktı ama çocuk dediğin hasta olmadan büyümüyor....Allah başka dert vermesin...Canııııııım, nasılsın
ay yok ablacım ben anlatamadım yaa:26:
biliyorum onu
aman neyse bosverin
Yaşlılık kuzum ya
Margikotinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ripo nasilsin gozüm
oy sonunda kabul ettin ihtiyarım benim var mı saçlarda beyaz ? yanına siyah saçlarımla gelir , beşiktaşın marşlarından birini söyleriz
:26::26:
Az kaldı sabret
İylik ya nasıl olsun..Oğlum göz nezlesi olmuş..Biraz bu canımı sıktı ama çocuk dediğin hasta olmadan büyümüyor....Allah başka dert vermesin...
Sen nasılsın,seni merak ettim canım ??
Ben nickime nikotinli margarin anlamını buldum , böyle bir anlamıda bu nicke ben yapıştırırdım ... Evet nick değişmedi , bu ikinci üyeliğim diğer üyeliğimi banlattırım bundan devam ediyorum . Gerçi eski üyeliğimi bilir misiniz bilmiyorum ama ben yinede söyleyeyim .. Eski nickim PileliPire idi ..
Bir kez rastladım sanırım..Benim de eski nick AlminaÇınar'dı...Kız kardeşime kızıp iptalini istedim Kazenden..Ama nedense üyelik iptali değil de kapsama alanı diye yazıyor...Neyse gizli saklı değil zaten...:)
nevoş ımzanın manası ne
demez olurmuyum hic. ddim o dayanamaaz gelir. donra dedim nefsine hakim olamayan eebiyatci ne diye iptal ettirmis dedim
idare ederim kuzu.
beni sormadın hic gıttım de bu diyardan nerede bu kız demedin.afo
oysa biz dosttuk
Merhaba nasılsınız........
demez olurmuyum hic. ddim o dayanamaaz gelir. donra dedim nefsine hakim olamayan eebiyatci ne diye iptal ettirmis dedim
:44:
Merhaba,iyiyim siz nasılsınız.......................
Hiçbir zaman sıra gelmiyor
Bilmem komik geldi bana
ordan oraya kayarsa gelmez tabi