Geçmişler olsun.
Bu morfin bir tek bende işe yaramıyor herhalde...
Yamulmak bir yana dursun dişçiden çıkıp dürüm yiyorum ben.(yaşamım boyunca açlığımdan da kaynaklı olabilir)
Sırf bu yüzden, beni uyuşturacak bir ürün icat edilene kadar diş hekimlerini protestodayım!
Lütfen tek olmamalıyım, benim gibi numune başkaları da olmalı...
Oyy, ben sana yedireyim
​Geçmiş olsun ...
Ebushhh geçmiş olsun da burası dediğin yer neresi ki ?
Heeey kimse var mı?
Kanal tedavisi yaptırdım bugün dişime , ağzımın şakülü kaydıSola sola gidiyor hala....
AAAAAA delirmek üzereyim kızlar:84::84::84:
Dün geceden beridir bir baş ağrım var, bu gün öğlenden sonra çok şiddetlendi eşimi çağırdım, eve doktor geldi
Uzaktan baktı biraz, sinuzitim var sanırım ondan ağrı. hangi ilaçlara alerjim olduğunu sordu, (bu arada hemen hemen aklınıza gelen herşeye alerjim vardır) söyledim saydım özellikle penisilin ve nurofen türevlerine alerjim olduğunu söyledim. Adam bana adını ilk defa duyduğum bir ilaç vurdu. Daha sonra ilacı internetten araştırdığımda özellikle deri enfeksiyonları için kullanılır yazıyor.Ve çok kuvvetli bir laç yan etkilerinde kocaman ''ürtiker'' yazıyor.
Belliydi zaten böyle bir şey olacağı. Kapıdan girer girmez suratı değişti. Eşim çekik gözlü özbek ve kırgızlara benziyor. Burda onlara ikinci sınıf muamelesi yaparlar.
Bir oflamadığı kaldı bakarken. Irkçı pislik
Burda yabancıysan özel sağlık kurumlarına gitmelisin. İşte eşime telaşla yanlış yeri aramış.
Şuanda kafam kulağım elim sırtım kocaman kocaman kabardı. Ölücem kaşıtıdan, sinirde yapıyor, elim ayağım titriyor sinirden.
Off nedir benim bu çektiğim. Allah düşmanımın başına bile vermesin. Bu alerji çok zor bişey. Benimkinin tedaviside yok. Beynime bile alerji yapmıştı düşünün. Gözlerimi felç etmişti bir süre şimdi şükür bişi yok.
Neyse daha fazla içinizi kararmayayım rahatlamak istedim sadece. Beni mazur görün.
Görüşürüz canlarım. İyileşince gelirim yine
Saol canım, buarada sanada geçmiş olsun
Burası moskova.
Rusların %70'i ırkçı hiç sevmiyorum ama iş mecbur duruyoruz.
Bir an evvel şu vakit geçsinde gidelim diye her gün dua ediyorum.
oooyy ebuşumm çok geçmiş olsun
inşallah tez zamanda geçer
Saol canım inşallah
Bu kabarıkların geçmesi 3 günü buluyor
Kulaklarını bol bol çınlattım doktorun en son Allah'a havale ettim.
Saol canım inşallah
Bu kabarıkların geçmesi 3 günü buluyor
Kulaklarını bol bol çınlattım doktorun en son Allah'a havale ettim.
AAAAAA delirmek üzereyim kızlar:84::84::84:
Dün geceden beridir bir baş ağrım var, bu gün öğlenden sonra çok şiddetlendi eşimi çağırdım, eve doktor geldi
Uzaktan baktı biraz, sinuzitim var sanırım ondan ağrı. hangi ilaçlara alerjim olduğunu sordu, (bu arada hemen hemen aklınıza gelen herşeye alerjim vardır) söyledim saydım özellikle penisilin ve nurofen türevlerine alerjim olduğunu söyledim. Adam bana adını ilk defa duyduğum bir ilaç vurdu. Daha sonra ilacı internetten araştırdığımda özellikle deri enfeksiyonları için kullanılır yazıyor.Ve çok kuvvetli bir laç yan etkilerinde kocaman ''ürtiker'' yazıyor.
Belliydi zaten böyle bir şey olacağı. Kapıdan girer girmez suratı değişti. Eşim çekik gözlü özbek ve kırgızlara benziyor. Burda onlara ikinci sınıf muamelesi yaparlar.
Bir oflamadığı kaldı bakarken. Irkçı pislik
Burda yabancıysan özel sağlık kurumlarına gitmelisin. İşte eşime telaşla yanlış yeri aramış.
Şuanda kafam kulağım elim sırtım kocaman kocaman kabardı. Ölücem kaşıtıdan, sinirde yapıyor, elim ayağım titriyor sinirden.
Off nedir benim bu çektiğim. Allah düşmanımın başına bile vermesin. Bu alerji çok zor bişey. Benimkinin tedaviside yok. Beynime bile alerji yapmıştı düşünün. Gözlerimi felç etmişti bir süre şimdi şükür bişi yok.
Neyse daha fazla içinizi kararmayayım rahatlamak istedim sadece. Beni mazur görün.
Görüşürüz canlarım. İyileşince gelirim yine