Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

oooooo auscummm bak görüyon mu dolmayı sen

gelince hemen sorgu masasını kurup..

sorguya çekelim..

aus haklı bu böyle olmaz ki karrrrdeşimmm

aaaaa

kucaklaşalımmmm ohhh

Şİmdi bu yazdıklarımızın üzerine neler neler yazar bize ileğen

Dolma bana kayısı , ben ona pişmaniye yolluyorum , sen bize ne yolluyorsun bakayım

Sabah şekeri gibi nerden çıktın karşıma yahu 9 un altını çizmişsin ama düşen takma dişlerimi yazmayı unutmuşsun , ha bak bir de kafam yamuk yatınca horluyorum , bunu koz olarak kullanabilirsin ilerde

Kible beni sabah akşam elini korkak alıştırma

Hayırdı bu saatte uyanmışsın sen , taharet kalktınta uykun mu açıldı

auscummm şekerimmm ben çıkıyorum canımm

sizinle özlem giderdim..

sırada bekleyenler var

onun için kocaman öpüyorum seni
akşam görüşmek üzere auscummm

hemen msjı düzenleyip ne yollayacağımı söyleyim auscummmm
bendeeee
kestane şekeri gönderiyorummmm canım ,sizin gibi şeker hanımlara heeheyyy

Son düzenleme:

Allah kocana sabır versin adam o horultuyu duymamak için ne çabalar veriyordur yatağın içinde..
Yemin ederim insanı uyumaktan soğutursun..

Annemle hastaneye gitmek için uyandım ablacım..
Geçen çarşıda gözleri kararıp düşmüş , bir tahlil yaptırmaya gidiceğiz o yüzden.
Tansiyon yok annemde ama , tansiyonla ilgili olduğunu düşünüyorum

Ardından da bankaya gidicez anlayacağın bugun çok işimiz var..

Ben duşa kaçıyorum ''annem hadi duşa'' diye haykırdı şuan

Hayırlı Cumalar hepinize..

Geçmiş olsun canım ya , belki o günkü yorgunluğundandır , o gün çarşıda ölçtürseymiş tansiyonunu . Hadi bakalım sonuçlarını yaz bana .

Sana da hayırlı cumalar canım

Günaydınn kızlarr

Günaydın sana da

auscum
dolmacım
betülümm

nerdesiniz yaaaaa

yapayalnız kaldım buralarda....

yakalanmışım da haberim yokmuş
şaka bi yana ahretim, topikleri dolaşamıyorum, bir topiğe girdim mesela, ordan çıkıp başka topiğe geçemiyorum, bağlantı da sorun olduğu içinmiş..o topiğin içinde donup kalıyor tıklaya tıklaya bi hal oluyorum ama geçmiyor, kum saati dönüp duruyor en son çare çıkmak kalıyor...eşime dedim birgün camdan aşağı atacam şu laptopu diye, valla çok iyi olur, at da yenisini alalım, ben de onu bekliyorum bahaneyle alınır işte diyor gıcık
her girişimde buraya bakıyorum kimseyle denk gelemiyorum
siz dibine vurun bakalım muhabbetin unutun beni
yazdım bunu biryere...

auscum
dolmacım
betülümm

nerdesiniz yaaaaa

HEVİ HEVİ HEVİ
Hoşgeldin canım napıyosun bakem
Ablamı da şimdi yolcu ettik vedaları hiç sevmem bana göre değiller
İyice bi çekiştirmişssiniz beni
Ausla bir olup bi dedikodular bi dedikodular ooooo
Bu arada asıl sen nerelerdesin hevim esasında tam saatimiz bu saatler

auscum
dolmacım
betülümm

nerdesiniz yaaaaa

Oyyy benim hevim yalnız mı kalmış buralarda :26:

Hepimiz aynı günde aynı anda ortalardan mı kaybolmuşuz

Aaaa yoksa senden habersiz buluşup bi kahve mi içtik hevi

Pis yakalarım

Ahretim ama olmaz ki böyle , hemen verin servise , ya bir format atsınlar 1 saate bir şeyi kalmaz laptopun .

Her bir şeyleri kaçırıyorsun benden söylemesi , bak pazartesi sonuçlarda açıklanır sınavların belki , bu heyecanı beraber yaşayamayacak mıyız Hem patato yarışmasına katıldım onu bile daha görmedin

Hep böyle mi kalacak yaaaaaaaaaaaaaaa, elimizde bir laptopla sana güle güle otura geliriz bak

Yazma bir yerlere bir şeycikler , aklımızdan çıksan da gönlümüzden çıkmazsın sen

Ohh dedik hazır ablası var ,ilgilenemez buralarla , sensörleri de kapalıdır , azıcık dedikodusunu yapalım dolmanın

Allah kavuştursun canım

Cüzzi bir ücretle bilgisayarcılardan halledebilirsiniz bence aklıma geldi de :44:

ALLAH(C.C) senden de razı olsun , ne demek hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol

Evet betülüm bizde öyle yaptık ablamla gittik internet kafeye yapıcaklar haattta yapmışlar hazır bile sadece gidip almak ve müzik kutusunda çalıştırmak kalıyor
İlgin için çok teşekkrler betülüm

Ohh dedik hazır ablası var ,ilgilenemez buralarla , sensörleri de kapalıdır , azıcık dedikodusunu yapalım dolmanın

Allah kavuştursun canım

Teşekkürler ausum
Alıştık ya ausum böyle de olmuyorda ah gurbetlik ah insanın içi burkuluyor ya hayırlısıyla gitsin işi gücü rast gitsinde çok özliycem ablamı

Oyyy dolmam şaka yaptım asıl ben ,göndermiş kadar oldun balım , Ah bir de bakayım çeşitler kaldı mı diyorsun canım ya

Sen beni almış yemiş say , ama bana oturmaya geldinizde bir gün kurusu getiriver

İnan baktım ausum ve çeşit yapacak kadarda varmış hani
Ne zaman istersen büyük bi memnuniyetle gönderirim benim için bi mutluluktur bu tür şeyler ister şimdi ister başka zaman açık teklif sınırsız :13:

Teşekkürler ausum
Alıştık ya ausum böyle de olmuyorda ah gurbetlik ah insanın içi burkuluyor ya hayırlısıyla gitsin işi gücü rast gitsinde çok özliycem ablamı

Özlemez mi insan özler tabii . Ablan evlilik dolayısıyla mı , iş için mi orada canım :26:

Gönlü güzel dolmacım , sağol balım .

Bir gün karşılıklı yeriz , öyle daha güzel olur

dolmacım profilde yardım istediğini gördüm eğer yardım almadıysan bi fikrim var önerebilirim :)

Cnacuncum canımm çok incesin teşekkürler ilgin için
Bugün internet kafeye söyledik yapmışlar henüz denemedik ama kısmende olsa halledik sayılır
Ama senin önereceğin fikride alabilirim daha sonraları lazım olabilir

Özlemez mi insan özler tabii . Ablan evlilik dolayısıyla mı , iş için mi orada canım :26:

Gönlü güzel dolmacım , sağol balım .

Bir gün karşılıklı yeriz , öyle daha güzel olur

Küçük ablam gibisi yok ausum ya onu çok seviyorum melek gibidir
Görev icabı orada ausum
Paşa gönlün nasıl isterse auscum
İnşallah inşallah Allah kısmet ederde tanışır karşılıklı yeriz çokta memnun olurum çokta isterim :103:

Tamam anlaştık canım

Eki Görüntüle 967452
ya topiğe birden dalış yapıyorum dasizce nasıl bu:26::26:

Senin için mi peri ?

Ben yaşına göre fazla boğucu buldum rengini :26:

IYi aksamlar efenimmmm

Bizden de size iyi akşamlaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…