oooooo auscummm bak görüyon mu dolmayı sen
gelince hemen sorgu masasını kurup..
sorguya çekelim..
aus haklı bu böyle olmaz ki karrrrdeşimmm
aaaaa
kucaklaşalımmmm ohhh
İntihar sebebin olurum ama hayatından çıktığın vakit tamam mı Aus !
Seni hayata bağlayan benim be , yoksa sen elinde kitabı olan , bir ileri bir geri sallanan sandalyelerde sallanan , akşam Yusuf geldiğinde onunla ilgilenip , saat akşam 9 olduğunda , bak altını çizerek de yazayım akşam 9 diyorum, akşam 9 olduğunda uykusu gelip, horul horul uyuyan birisin..
Ama hayatında ben varım , benim üzerimde istediğin kadar sinir atabilirsin , sövebilirsinSenin haricinde gelipte bana stres atmak amaçlı sövenler olursa , yemin ederim çok fena gömerim !
Bu arada yine benden beğeni kapmak için uğraşıyorsun ama yemezler..
Kibledim (!)
Şİmdi bu yazdıklarımızın üzerine neler neler yazar bize ileğen
Dolma bana kayısı , ben ona pişmaniye yolluyorum , sen bize ne yolluyorsun bakayım
Sabah şekeri gibi nerden çıktın karşıma yahu9 un altını çizmişsin ama düşen takma dişlerimi yazmayı unutmuşsun , ha bak bir de kafam yamuk yatınca horluyorum , bunu koz olarak kullanabilirsin ilerde
Kible beni sabah akşam elini korkak alıştırma
Hayırdı bu saatte uyanmışsın sen , taharet kalktınta uykun mu açıldı
Allah kocana sabır versin adam o horultuyu duymamak için ne çabalar veriyordur yatağın içinde..
Yemin ederim insanı uyumaktan soğutursun..
Annemle hastaneye gitmek için uyandım ablacım..
Geçen çarşıda gözleri kararıp düşmüş , bir tahlil yaptırmaya gidiceğiz o yüzden.
Tansiyon yok annemde ama , tansiyonla ilgili olduğunu düşünüyorum
Ardından da bankaya gidicez anlayacağın bugun çok işimiz var..
Ben duşa kaçıyorum ''annem hadi duşa'' diye haykırdı şuan
Hayırlı Cumalar hepinize..
Günaydınn kızlarr
Ooooo hevim hoş geldin balım
Neler yaptın , nasıl geçti anneannede vakit ?
Çok mu özledin bizi
Arkadaşlar katılın yemek yarışmasına , linke tıklayın okuyun , çok keyifli bir yarışma , hediyelerde süpeeeer .
Hem çeyiz alışverişi yaparsınız hediye çeki ile , ben katıldım hadi rakip gelin bana kapışalım
Buyrun hanımefendi kime bakmıştınızHatırlayamadım sizi
Sen bana ksmeden ben sana küsüm ki yineGeçen gece biberonla muhabbetin dibine vurduk gelmedin hiç , ama baktım muhteşem yüzyılda şehzadenin ardından ağıtlar yakıyordun Ben alıngan kadınım yahu , selam sabah vermeyince uyku tutmuyor gözümü
Öpüyorum canım seni , şaka bir yana özledik cidden .Bir an önce yaptırın da dön aramıza .
auscum
dolmacım
betülümm
nerdesiniz yaaaaa
yapayalnız kaldım buralarda....
auscum
dolmacım
betülümm
nerdesiniz yaaaaa
yapayalnız kaldım buralarda....
yakalanmışım da haberim yokmuş
şaka bi yana ahretim, topikleri dolaşamıyorum, bir topiğe girdim mesela, ordan çıkıp başka topiğe geçemiyorum, bağlantı da sorun olduğu içinmiş..o topiğin içinde donup kalıyortıklaya tıklaya bi hal oluyorum ama geçmiyor, kum saati dönüp duruyor en son çare çıkmak kalıyor...eşime dedim birgün camdan aşağı atacam şu laptopu diye, valla çok iyi olur, at da yenisini alalım, ben de onu bekliyorum bahaneyle alınır işte diyor gıcık
her girişimde buraya bakıyorum kimseyle denk gelemiyorum
siz dibine vurun bakalım muhabbetin unutun beni
yazdım bunu biryere...
HEVİHEVİ HEVİ
Hoşgeldin canım napıyosun bakem
Ablamı da şimdi yolcu ettikvedaları hiç sevmem bana göre değiller
İyice bi çekiştirmişssiniz beni
Ausla bir olup bi dedikodular bi dedikodular ooooo
Bu arada asıl sen nerelerdesin hevim esasında tam saatimiz bu saatler
Cüzzi bir ücretle bilgisayarcılardan halledebilirsiniz benceaklıma geldi de :44:
ALLAH(C.C) senden de razı olsun , ne demek hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol
Ohh dedik hazır ablası var ,ilgilenemez buralarla , sensörleri de kapalıdır , azıcık dedikodusunu yapalım dolmanın
Allah kavuştursun canım
Oyyy dolmam şaka yaptım asıl ben ,göndermiş kadar oldun balım , Ah bir de bakayım çeşitler kaldı mı diyorsun canım ya
Sen beni almış yemiş say , ama bana oturmaya geldinizde bir gün kurusu getiriver
Teşekkürler ausum
Alıştık ya ausum böyle de olmuyorda ah gurbetlik ah insanın içi burkuluyor ya hayırlısıyla gitsin işi gücü rast gitsinde çok özliycem ablamı
İnan baktım ausum ve çeşit yapacak kadarda varmış hani
Ne zaman istersen büyük bi memnuniyetle gönderirim benim için bi mutluluktur bu tür şeylerister şimdi ister başka zaman açık teklif sınırsız :13:
dolmacım profilde yardım istediğini gördüm eğer yardım almadıysan bi fikrim var önerebilirim :)
Özlemez mi insan özler tabii . Ablan evlilik dolayısıyla mı , iş için mi orada canım :26:
Gönlü güzel dolmacım , sağol balım .
Bir gün karşılıklı yeriz , öyle daha güzel olur
Küçük ablam gibisi yok ausum ya onu çok seviyorum melek gibidir
Görev icabı orada ausum
Paşa gönlün nasıl isterse auscum
İnşallah inşallah Allah kısmet ederde tanışır karşılıklı yeriz çokta memnun olurum çokta isterim :103:
IYi aksamlar efenimmmm