Hoş geldin canım , gözlerimiz yollarda kaldı dolma ile
Ama KPSS den dolayı ses etmiyoruz sana
Nasıl gidiyor , dağları bayırları bitirdin mi ?
kapatalım kepenkleri yokmuş gibi davranalım
Evet canım , soru çözüyordum bu arada KK'dan çıkış yapmış sistem farkında değilim :103:
Bitti de soruları çözüyorum ,Jeolojik devirlerden başladım , göller , platolar , vadiler vs. derken en son kıyı tiplerinde bitirdim
Ünite derin , yavaş çalışıyorum dersaneye göre sistemim yok , orda konuları pekiştiriyorum kendi pragramımı oturttum yavaştan , ne kadar ağır çalışırsam o kadar sindirdiğimi farkettim konuları
Sen nasılsın ?
çok iyi bi fikir ausum
İyiyim canım benim , boş boş geçiyor bu ara günlerim .
Aynen öyle betülcüm , okumuş olmak için okumak , geçeyim gitsin demek Kpss de işe yaramıyor , sindir sen iyice , orada da bir başarı bekliyorum senden
Öyle dedim ama dayanamadım dolmam , bak betülcüm gelince hemen sarılıp kucakladım
dolmam ya merak edip netten baktım ben şimdi ne merem bir şeydir bu kayısı döneri diye , yaaa çok güzel bir şey sanki o
Nasıl canım çekti off off .
Ben geçen gün sana profiterol resmi koydum gördün mü ?
[sıze=3]iyi akşamlar ,
ausum
Hevim ( çabuk dön özledik )
Dolmam (ablanla hasret gider canım)
Biberoncum , sen ve oğlun nasıl oldunuz ?
Gazelcim ,sende özlendin
Nasılsınız arkadaşlar...
ben geldim. :)
ne zamandır gelemedim, radarlarım açık ama, ismim geçmiş, akşamına buradayım.:) geçmişe bakamadım, umarım herkes iyidir, afiyettedir...ben de ufaktan bütünleme çalışmaya başlasam mı diye düşünüyorum, bir yandan da kitap okumak keyifli, biraz daha bekle diyorum kendime.:)
Olsun dinlen , arada böyle yapmak iyidir
Bende senin gibi düşünüyorum , KPSS çok başka bir boyutmuş onu anladım
ALLAH(C.C) razı olsun , elimden geleni yapacağım inşaALLAH(C.C) , taktir RABBİM(C.C)'in
Ausun ben bu beğenemiyorum , bu sistemi beğenmedim
[sıze=3]sadece kayısı döneri olsa yine iyi ausum ne meremlik şeyler var ki ben kayısıyı sevmem ona rağmen yaptıkları şeyler çok süper
Sizin komşunun getirdiği kayısıda gün kurusu
Işte hem gün kurusundan hem normal kayısının çikolatalısını yapmışlar
Ay kıyamam sana ausum nefistir ya ablamda tadımlık çeşit getirmiş ama az da olsa ne bereketli çıktı yahu
Harbiden ciddiyim ver adresini sana azda olsa çeşit yapıp gönderiyim ciddiyim
Yooo görmedim profitrolunu yemek bölümüne koyucam dedin ama şimdi onca sayfa arasında nasıl bulucam sayfa numarası nedir ausum[/sıze]
[sıze=3]
betülüm
Evet ya ablam geldi yarında gidecek onun için çok hızlı bi şekilde herşeyi yapıyoruz hani filmlerde vardır ya hızlandırılmış 2 saatlik filmi 2 dkda dıııırrrrtt çevirirler biter gider
Nasılsın betülüm kpssyle çok yakınlaşmışsınız günlerini hep onunla geçiriyormuşsunuz[/sıze]
He ya , izin vermiyor her zaman , yeter be beğenileştiğiniz diyor sistem
Olsun canım ben anladım sen beğendin onu
Ahh canım benim yaaa , çok teşekkürler bende sana bol bol fıstıklı , çikolatalı pişamaniyelerden yollarım , saray helvaları ile beslenirim seniAlmış kadar oldun sağol canım .
Anam bende unuttum sayfa numarasını şimdi , boş ver
he ya , izin vermiyor her zaman , yeter be beğenileştiğiniz diyor sistem
Olsun canım ben anladım sen beğendin onu
ahh canım benim yaaa , çok teşekkürler bende sana bol bol fıstıklı , çikolatalı pişamaniyelerden yollarım , saray helvaları ile beslenirim senialmış kadar oldun sağol canım .
Anam bende unuttum sayfa numarasını şimdi , boş ver
en güzeli
Hızlı hızlı gider senden hasretini
Haberler çabuk yayılıyor , kpss ve ben ayrılamıyoruz bu sene
Kızlarr
Dolmam , Ausum
Ben çıkıyorum , sorular gözümün önünde dururken konuşamıyorum ya
ALLAH(C.C)'a emanet olun
ama benden duymuş olma betülüm şu kpss çok nankör diyorlar
Milletin ağzı ileğen değilki büzecen
Sende allaha emanet ol betülüm esasında sana bişey soracaktım fakat lakin çıkıyormuşsun neyse artık olurasa halledememişsem karşılaşınca sorarım
İyi çalışmalar
Sor Dolmam , bekliyorum
Senin için 5 dk geç çıkmışım ne olur yani
Canııımmmmm
Nasıl anlatsam betülüm annem için bi isteğim olcaktı..
Dua öğreniyor bi çok duayı yarım biliyor ve ve o yarım bildiği duaları tamalama istiyor sonra diğer duaları üstüne ekleyip öğrenmek istiyor..
Bunu için kuzenim müzik kutusu aldı bilirmisin bilmiyorum hafıza kartıylada çalışıyor flaşh belleklede..
hafıza kartına dua eklemiş ama annemin bilmediği çok dua var dediğim gibi annem önce yarım bildiklerini tamamlamak istiyor..
sözün kısası
hafıza kartına dua yüklemek istiyoruz fakat bunun için ücretsiz sitelerden olması gerekiyor ki atayabilelim aksi taktirde yükleyemiyoruz..
bu konuda bize yardımcı olabilcekmisin diycektim
Canım benim , ALLAH(C.C) annenin yardımcısı olsun
Yardım etmeyi çok isterdim canım , elimde öyle bir sistem yok ve bildiğim ücretsiz sitede yok ki
Üzüldüm ya yardım etmeyi çok isterdim , internet üzerinden açsan annen dinlese olmaz mı ?