Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bana yazın deyincek bi tuhaf oldum yazmak, yazılmak, sana yazılmak uyhhhh. titrme geldi
mesainin bitmesine az kaldı. eccik daha sabredin bana 9 günün acısını çıkrtıyoum

Anlat o zaman daha nasılsın

kaç kaç , nreye kadar kaçacan bakalım
gözümde yeşil değil bi kerem, kandırdım seni

ayyyy kıyamam yaa
en kısa zamanda döneceğim sen mesaiyi Ausa devret
Ausssssssssssss gelsene bu kızı burda mesai başında bıraktın

bana yazın deyincek bi tuhaf oldum yazmak, yazılmak, sana yazılmak uyhhhh. titrme geldi
mesainin bitmesine az kaldı. eccik daha sabredin bana 9 günün acısını çıkrtıyoum

Yazılmayın bana yahu , opppssssss aile var

Ya bu nick kısaltmak gerekiyor ya yazarken seni tatlı diye kısaltmak olmuyor sanki , cadı desem

mesai doldu Aus , gelebilirsin (kokruttumya o bakımdan )
çııııııkkkkk------tımmmmmmmm

Pörtletme yahu gözlerini öyle

Böyle azıcık mesafeli gibi şeyettiydim , amaaaaan etmedim etmedim

mesai doldu Aus , gelebilirsin (kokruttumya o bakımdan )
çııııııkkkkk------tımmmmmmmm

Bende çıııııık-tııııııııııııııııııııııııım .....

Benim burda günlerce tıp oynanır bazen cadım , sen çalışmaya başladın mı bu arada dersleri ?

Aus sen bilirsin belki. Bu bulasik makinesi teflon tavalarda neden beyaz bir tortu birakiyor. Oysa ki ben her istedigini yapmis, sacimi supurge etmistim onun icin.

Aus sen bilirsin belki. Bu bulasik makinesi teflon tavalarda neden beyaz bir tortu birakiyor. Oysa ki ben her istedigini yapmis, sacimi supurge etmistim onun icin.

Kankam ben teflonu bırakalı çok oldu , ya çelik ya seramik kullanıyorum .

Biliyorum sorunun cevabı bu değil ama ön bilgilendirme yapayım dedim

Deterjan markan önemli ? Ben fairy kullanıyorum platinum , tortudan eser yok .

Sanirim fairy kullanirken bende de sorun yoktu. Simdiki kullandigim finish. Detarjandan kaynaklaniyor olabilir diyorsun yani. Daha once de arada finish kullandigim oldu ama oyle bir sorun yoktu.

Ben de birakicam Teflon u.

Makineye atmayın derim.Ben teflon olan ne varsa elde yıkıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…