Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep o marganın kendini küçük görmesi yüzünden , yoksa 35 yaşındayım şunun şurasında
Ve tabii ki ablayım canım
Yoktur kesinn
Var mı yoksaammm :44:
Yok ama ben kilo sorunum olmasını isterdim valla
Aradaki dengeyi tutturup hayatim boyunca diyet yapmamayi dusunuyorum. 5 gram cikolata gibi...
Iki kelime yerli mi yabanci mi :)
Iyi bayramlar Mune :) Geyik olmaz mi her zaman.
Alistim cnm benim
pekte severim kendisini
sağol canım. seni hep oy verdiğim ilk kazanan olarak hatırlayacağımGeyikte varmis,ama yatak beni bekler,bol muhabbetler size
Aradaki dengeyi tutturup hayatim boyunca diyet yapmamayi dusunuyorum. 5 gram cikolata gibi...
Iki kelime yerli mi yabanci mi :)
Iyi bayramlar Mune :) Geyik olmaz mi her zaman.
:)) temennine dikkat et
Ablaymışsın tabiii ki
bende minnakım 23 yaşındayım abla
okuyom ben ya
Yerli değil canım , kaçak mülteci 15 kilosu , anında sınır dışı edeceğim tez vakit
Dur bakayım sende gizli dolaşmaya başladın mı yoksaaa Hiç sevmiyorum öyle ben , yeşil ışıklarınız her daim yansın yahu .
sağol canım. seni hep oy verdiğim ilk kazanan olarak hatırlayacağım
yaparsın canım metabolizmayı hızlandırmak gerek
Yok ama ben kilo sorunum olmasını isterdim valla
:)) temennine dikkat et
Bende minnakım o zaman bende okuyorum .
Minnak kalmaya faydası varsa hiç yılmam her sene okurum
Geyikte varmis,ama yatak beni bekler,bol muhabbetler size
kota koy kendine o zaman. çikolatayı hiç yemesem aklıma gelmez benim yaKacak multeci kilosu bunu sevdim :)
5 gram cikolatalar uretip tarihe gecmeyi dusunuyorum.
Amaaan amaaan müdürümün de dediği gibi ne dileidğine tikkkaaaaaaaaaaattttttttttt
Benimde gözler kapanıyor canım yaaa ,
Bak bir gece bu kızlara uydum her zaman ki msn de sabahlıyoruz , ben tam yazarken uyumuşum
Elim tuşta ya , renginalar yazıyor bana auuus destan mı yazıyorsun hadi bitiremedin diye , oooooo ooooo benim içim geçmiş klavye başında .
Anam kendi kendimin kuyusunu kazıyorum resmen , cıks cıks gencim dinamiğim
kota koy kendine o zaman. çikolatayı hiç yemesem aklıma gelmez benim ya
doğru aslında büyük konuşmamak gerek:18:
Benimde gözler kapanıyor canım yaaa ,
Bak bir gece bu kızlara uydum her zaman ki msn de sabahlıyoruz , ben tam yazarken uyumuşum
Elim tuşta ya , renginalar yazıyor bana auuus destan mı yazıyorsun hadi bitiremedin diye , oooooo ooooo benim içim geçmiş klavye başında .
Anam kendi kendimin kuyusunu kazıyorum resmen , cıks cıks gencim dinamiğim
unutur muyum
zorla uyandırmıştık bir de. sen biraz yaşlandın mı ne
Aileden kime çektiysen ona benzemeye devam edersin, ben babama çekmişim, boy boy çikolata yesemde kilom aynı seviyelerde kalır.
unutur muyum
zorla uyandırmıştık bir de. sen biraz yaşlandın mı ne
merak ediyorum o günler ne zaman gelirSonra vayy kızlar çok kilo aldım nasıl vercem bunları diye yakına yakına dolanırsın ortalıkta
Eskiden odev yaparken sabahlardim simdi cikkk iki saat bile fazla kalamam. Her gidi gunler.
Olur mu tatliya aramda ozel bir bag var benim ama bana kilo aldiran tatli degil. Kalibimi basarim. Benim sorunum doyma duygumun olmamasi:)
Aileden kime çektiysen ona benzemeye devam edersin, ben babama çekmişim, boy boy çikolata yesemde kilom aynı seviyelerde kalır.
35 yaşında çıtır taklidi yapıyor:)) oysa ne demiş şair:" yaş 35 yolun yarısı eder,Dante gibi ortasındayız ömrün."