Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aradaki dengeyi tutturup hayatim boyunca diyet yapmamayi dusunuyorum. 5 gram cikolata gibi...

Iki kelime yerli mi yabanci mi :)

Iyi bayramlar Mune :) Geyik olmaz mi her zaman. :KK9:

Yerli değil canım , kaçak mülteci 15 kilosu , anında sınır dışı edeceğim tez vakit :KK8:

Alistim cnm benim:KK16:
pekte severim kendisini:KK12:

Dur bakayım sende gizli dolaşmaya başladın mı yoksaaa :KK52: Hiç sevmiyorum öyle ben , yeşil ışıklarınız her daim yansın yahu .

Geyikte varmis,ama yatak beni bekler,bol muhabbetler size:KK16:
sağol canım. seni hep oy verdiğim ilk kazanan olarak hatırlayacağım:KK1:
Aradaki dengeyi tutturup hayatim boyunca diyet yapmamayi dusunuyorum. 5 gram cikolata gibi...

Iki kelime yerli mi yabanci mi :)

Iyi bayramlar Mune :) Geyik olmaz mi her zaman. :KK9:

yaparsın canım metabolizmayı hızlandırmak gerek

Son düzenleme:
Yerli değil canım , kaçak mülteci 15 kilosu , anında sınır dışı edeceğim tez vakit :KK8:

Dur bakayım sende gizli dolaşmaya başladın mı yoksaaa :KK52: Hiç sevmiyorum öyle ben , yeşil ışıklarınız her daim yansın yahu .

Kacak multeci kilosu bunu sevdim :)

sağol canım. seni hep oy verdiğim ilk kazanan olarak hatırlayacağım:KK1:

yaparsın canım metabolizmayı hızlandırmak gerek

5 gram cikolatalar uretip tarihe gecmeyi dusunuyorum. :KK1:

Geyikte varmis,ama yatak beni bekler,bol muhabbetler size:KK16:

Benimde gözler kapanıyor canım yaaa ,

Bak bir gece bu kızlara uydum her zaman ki msn de sabahlıyoruz , ben tam yazarken uyumuşum :KK9::KK9:

Elim tuşta ya , renginalar yazıyor bana auuus destan mı yazıyorsun hadi bitiremedin diye , oooooo ooooo benim içim geçmiş klavye başında .

Anam kendi kendimin kuyusunu kazıyorum resmen , cıks cıks gencim dinamiğim :KK76::KK76::KK76:

Bak bir gece bu kızlara uydum her zaman ki msn de sabahlıyoruz , ben tam yazarken uyumuşum :KK9::KK9:

Elim tuşta ya , renginalar yazıyor bana auuus destan mı yazıyorsun hadi bitiremedin diye , oooooo ooooo benim içim geçmiş klavye başında .

Anam kendi kendimin kuyusunu kazıyorum resmen , cıks cıks gencim dinamiğim :KK76::KK76::KK76:

unutur muyum:KK14:
zorla uyandırmıştık bir de. sen biraz yaşlandın mı ne:KK23:

Eskiden odev yaparken sabahlardim simdi cikkk iki saat bile fazla kalamam. Her gidi gunler. :KK53:

:KK9::KK9:kota koy kendine o zaman. çikolatayı hiç yemesem aklıma gelmez benim ya:KK25:

doğru aslında büyük konuşmamak gerek:18:

Olur mu tatliya aramda ozel bir bag var benim ama bana kilo aldiran tatli degil. Kalibimi basarim. Benim sorunum doyma duygumun olmamasi:)

Muhabbet açmamıştır şekerim :KK14: Bensizin gibi öğlene kadar uyumuyordum kuzum , ben sabahın 4 üne kadar çene hem 7 de hadi bilemedin en geç 8 de kalk aus :KK52:

Bu sefer yine klavye başında uyumadan hepinize iyi geceler diliyorum , toz duman olmuş başlığa renk kattınız efendim :KK16:

:KK9::KK9:kota koy kendine o zaman. çikolatayı hiç yemesem aklıma gelmez benim ya:KK25:

doğru aslında büyük konuşmamak gerek:18:
Aileden kime çektiysen ona benzemeye devam edersin, ben babama çekmişim, boy boy çikolata yesemde kilom aynı seviyelerde kalır.

35 yaşında çıtır taklidi yapıyor:)) oysa ne demiş şair:" yaş 35 yolun yarısı eder,Dante gibi ortasındayız ömrün." :KK9::KK9:

Sonra vayy kızlar çok kilo aldım nasıl vercem bunları diye yakına yakına dolanırsın ortalıkta :KK9::KK9:
merak ediyorum o günler ne zaman gelir:KK1:

Eskiden odev yaparken sabahlardim simdi cikkk iki saat bile fazla kalamam. Her gidi gunler. :KK53:

Olur mu tatliya aramda ozel bir bag var benim ama bana kilo aldiran tatli degil. Kalibimi basarim. Benim sorunum doyma duygumun olmamasi:)

nasıl bir duygu o doymama :KK4:

Aileden kime çektiysen ona benzemeye devam edersin, ben babama çekmişim, boy boy çikolata yesemde kilom aynı seviyelerde kalır.

35 yaşında çıtır taklidi yapıyor:)) oysa ne demiş şair:" yaş 35 yolun yarısı eder,Dante gibi ortasındayız ömrün." :KK9::KK9:

ben de babama çekmişim ama babamın maaşallahı var:KK9: kime çektim bilmiyorum aslında valla:KK52:

yapsın yapsın kıyamam bu iyi günleri:KK9:

Son düzenleme:
X