Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

allah bağışlasın canım benim torunda 2,5 yaşında ama emziği bıraktıramadık ne yapacağız bilmiyorum

Sağol canım . Bende oğlum asla bırakmaz sanıyordum .2 yaşına kadar hiç bırakmazdı ağzından , hele onsuz uyuması imkansızdı.
2 yaşında bir kere oyunla çöpe attık , atış o atış bir daha aramadı . Sizin yakışıklıda bırakır yakında
:KK16:

Gunaydin iyi bayramlar ,
Aman da oglusun krese mi baslamis. :KK23:Topigi cok bos birakmissin olmaz boyle Aus arada sahip cik. An itibariyle acim Aus. Ciktim simdilik :KK16:

Aöf ve mutfak topiği yoğun geçiyor kankam , buralara uğramıyorum o yüzden .

Evet canım , başladı kreşe ...Çokta alıştı .

Açsan demek ki diyettesin , diyetteysen yeni kilolar mı geldi :KK52:

Seninde bayramin kutlu olsun cnm:KK16:

Sağol canım arkadaşım :KK16:

Alıştın mı kırmızılığa :KK1:

Sen bana yaşlısın ve erken yatıyorsun mu diyorsuuun :KK52:

Unuttun msn de sabahladığımız günleri heralde :KK6::KK6::KK6:

Ancak oturabildim canım ya i bakayım dedim ne var ne yok
:KK14:

Ay yok yok:KK9:
Girmiyorsun ya artık gec saatlerde ne bileyim kısa süreli şaşkınlık yaşadım:KK6:

Aöf ve mutfak topiği yoğun geçiyor kankam , buralara uğramıyorum o yüzden .

Evet canım , başladı kreşe ...Çokta alıştı .

Açsan demek ki diyettesin , diyetteysen yeni kilolar mı geldi :KK52:

Sağol canım arkadaşım :KK16:

Alıştın mı kırmızılığa :KK1:

Hayir canim , 70-75 arasi oynuyor ya. 75 oluyorum o tavan kilom sonra 70 e dusuyorum sonra yine 75. Bir 70 de kalsam zaten gelecek arkasi:))

Ay yok yok:KK9:
Girmiyorsun ya artık gec saatlerde ne bileyim kısa süreli şaşkınlık yaşadım:KK6:

Hmmm peki o zaman :KK24:

Gidip yatacağım zaten şimdi , yoğun geçti bugün , sabah erkenden uyanıyor Yusuf .

Sonra geç yattığıma pişman oluyorum .

Hayir canim , 70-75 arasi oynuyor ya. 75 oluyorum o tavan kilom sonra 70 e dusuyorum sonra yine 75. Bir 70 de kalsam zaten gelecek arkasi:))

Benim kurallar gereği takımlara tekrar girmeme 2 ay var , sende gelsene , orada ayrı bir motive oluyor insan . Cidden bak epey işe yarıyor .

X