Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Aşka hürmetim var Türk filmlerindeki bir Neriman Köksal, bir Aliye Rona olmayı başaramayacağım, Hülya Koçyiğit tadında bir hatunum çünkü

Hülya Koçyiğit tadında derken , deme deme mune benden tavsiye , gel yine fatma girik falan ol , söz fatoda vardı ya o misal vuruyorsun masaya zaten

Hoş bu biberonun aşkı da kelek çıktı , merhaba dedi gitti .

Sevgi neydi ? Sevgi emekti .

Ahhh ahhhh

Hem konunu sahipsiz bırak hem de suçu gazel ablaya at oldu mu şimdi?

Ama gazel mutfakta geyik seviyormuş , ben buralarda takılınca trip atıyor sonra .

Ben burayı nadasa bırakıyorum dönem dönem , hatta bazen dış güçler tarafından tamamen kapanıyor falan

Hastayım çok fena , grip salgını var evde. Oğlum kreşten getirdi , ben ondan kaptım , baba kapı gibi maaşallah

Çok geçmiş olsun, evde okula giden biri olunca kaçınılmaz son bu maalesef. Haha merak etme siz iyileşirsiniz o hasta olur en son, tabi hiç olmasın da bizde hep öyle olur babam herkesin iyileşmesini bekler hasta olmak için.
Aöf başlasa da sisteme sövme bahanesiyle yine bir araya gelsek.

Aaaa bak mutfağı takip etmemenin zararları .Gazel çoktan sövmeye başladı bile

Kitaplara sövdü , yardımcı kitaplara , sınav süresine , çalışma zamanının azlığına

Diyorsun ki senden Kınalı Yapıncak olmaz, Kanlı Nigar, Kara Peçe tarzı bir kadınsın mı demek istiyorsun

Çok geçmiş olsun, okula başlayan tüm çocukların ilk 2 yıl eve de taşıdıkları grip sendromunu yaşıyorsun.
Her annenin yaşadığını yaşamaya başladınneyse ki bağışıklık sisteminiz kreş döneminde alışacak griplere, oğlun ilkokula başladığında şerbetli olursunuz.

Aman birde eşin kapmasın, erkekler grip olmuş gibi değil ağır bir hastalık gibi yaşıyor malesef, bir naz yapıyorlar sanırsın ateşli salgına yakalanmışlar da ağır durumdalar, bizde de aksi gibi kızımdan eşime geçer grip, zaten adamın yanında biri hapşırmasın hemen yatak döşek yatmaya başlar
2 dakika ilgilenme ölüyorum bakanım yok diye sızlanır

Bütün modelleri aynı mı bunların yahu ?

Dün Yusuf kreşten aradılar , ateşi biraz var isterseniz gelin alın evde dinlensin diye , ben zaten elimden mendil düşmüyor , beyimizde diş çektirdi geldi .

Ben unuttum hastalığı zaten de , eşimin dişşi sayesisnde çocuğuda unuttum .

Geçen sene bel fıtığı yaşadı eşim , hala söylenir bana , ahh ahhh gördüm ben yaşlanınca başıma gelecekleri , bir su getirenim olmadı diye

Bir de kadınlar nazlı derler yanarım yanarım ona yanarım

Kitaplara sövdü , yardımcı kitaplara , sınav süresine , çalışma zamanının azlığına

deminden beri burnum kaşınıyor, meğerse dedikodum yapılıyormuş da haberim yokmuş...
bana bak aus hanım ben bugüne bugün cezaya çarptırılmış hatunum, şişlerim alimallah,
bu ceza bende fena etki yaptı... hayır yani günlük hayata da yansıtmasam bari, mapus damlarında kalmış misali gazel abarttın sus....tamam sustum..öhhmm ne diyorduk, selam herkese efendim nasılsınız bakalım, uzun bir aradan sonra geyik topiğinin yerini bile unutmuşum ben yahu
mune hanım da buradalarmış, aus neden haber vermiyorsun ahretlik, yakamızı paçamızı toplardık bi çeki düzen verirdik kendimize, böyle bodoslama dalmazdım içeri
mune hanım nasılsınız iyisiniz inşallah... ben çok iyiyim, siteyle ilgili de hiç ama hiiiiç bir sıkıntım yok, herşey çok çok iyi... mutluyuz mesuduz dimi aus konuşsana
aus diyecek gazel başladı gene
neyse bu arada biberon geldi mi, geçmişi okumadım....:26:

Ama naapıyım, mutfak açmıyor beni. Valla ben bu aralar ders çalıştığım için genel olarak bütün sınavlara ve derslere sövüyorum.

Geldi geldi , herkese merhaba yazıp gitmiş hasbam

Bak gazelim , ilk cezada bu tür etkiler oluyor , böyle bir koğuş ağası moduna giriyorsun çıkınca , getirin o muneeeyi bana havasına giriyorsun falan ama sonra hepsi geçiyor annem

Herkese merhabalar :)))

sadece şu smile kullanıyorum bütün hislerimi belirtir bu smile biberon hanıma

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Tipik Türk erkeği, doktora gitmezler, hatta biraz tırsarlar ama nazlanmada 10 numaradırlar, grip teşhisi konur lakin onlar teşhisi bile sorgular, basit bir grip olur mu canım, kesin doktor iyi bakamadı, daha ağır birşey olmalı, ateşi tavan yapmıştır ona göre ama ölçersin 37.5, bu seferde derece bozuk derler, çağırır sen o arada bakamayacak haldesindir birazdan geliyorum dersin binbir dram yaşar yatakta, yaşlanınca kimse bana bakmaz, ölsem kimse arkamdan ağlamaz, kimse beni sevmiyor, ilgilenmiyor
Yav adam altı üstü gripsin, hani biz kadınların ayakta atlattığı grip, bu da dokunur onlara, sen kesin hafif atlatıyorsundur hiçbir zaman onunki gibi ağır olmaz senin gribin, ne de olsa erkek gribi bu, daha vahşi bir grip

mune ile sorunum yok ausum, ceza kazen beyden geldi
mune bundan sonra başımın tacı, ah mune ah... bilememişiz kıymetini
hakkaten aus bu moddan çıkmam lazım, yoksa fena bağımlılık yapıcak bende
yakında sağımı solumu jiletleyebilirim prison break'tan sonra oldu bu bende nedense, sırtıma kk dan kaçış planı diye dövme yaptırmak niyetindeyim michael hesabı
bu arada bibieronun yaptığına şaşırmadım....nedense hıhh

Anladığı kadarını doğru yapsaymış bari , eşitte olmamış

Tabii , tabii ...

Dedim biraz önce Yusufa sen kitap oku , ille istiyor , ben sürekli aksırıp hapşırıyorum yanında durmayayım çocuğun . Hastayım çok dedi , eee ben neyim dedim ?
Ama benim başım ağrıyor , senin ağrın yoktur dedi .
Var olmaz mı , dökülüyor vücudum dedim .
Senin benim kadar ağrısa bi dakka duramazsın dedi.
Off neyse kapatalım bu konuyu yoksa gidip gırtlağını sıkıp 3. sayfa haberi olabilirim .

Aaaa olur mu ceza dedin mi bir numaradır mune

Polemikten aldın değil mi sen ? Orada en fena yazı kk üyelerine yakışmayan uslup diyor ya , o pek bir ağırıma gitmişti benim .O kadar da dikkat ederim uslubuma

babamın bir lafı var o aklıma geldi, baba herkes grip oluyor ama sen gripken hepimiz harap oluyoruz nedense diyorum...sizn bünye sağlam demekki...eee ben 30 senedir soğukta karda kışta çalışıyorum, bünye mi kalır bu tempoya...
ah babacığım, oysa ben senin yarı kilon gelmem...ama ben hasta olduğumda amma abartıyon, yatmaya bahane arıyorsunuz derdi...
şükür eşim öyle değil...

evet auscum polemikten aldım....hiç sorma yaa, o mesajı gördüm ya, kk üyelerine yakışmayan üslup diye, anam dedim kan beynime sıçradı, vatan hainimiyim ulen ben dedim, ne yaptım ben nee? siteyi mi sabote ettim...? cana kast mı ettim?
çok koydu bana o mesaj ausum çok fena koydu hemde...
her an herşeyi yapabilirim, yakarım bu siteyi yakarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…