Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hey kızlar nasılsınız? Bir aydır tatildeydim döndüm artık... Yeni şehir, yeni ev, yeni hayat bakalım neler getirecek bana...

Hoşgeldin adacım

Bi yemek sayfası açtık , mutfağımda ne pişti diye orada durmaktan buraları unuttuk artık , senide oraya bekleriz canım .

Gazelle bana yakın geldin işte , herşey güzel olur arkadaşım inşallah .

Pek güzel olmuyor canım buraya gelince biraz psikolojimiz bozuldu. Hem isteğimiz dışında geldik hem de hiç alışamadık ne bileyim biran önce kaçmanın yollarını arıyoruz. O da benim atanmam inşallah atanırım da buradan kurtuluruz. Yemek topiğine gelirim ya bu ara hiç yemek yapmıyordum ev yerleştirme falan hep aparatif. Artık bugün güzel bir yemek yaparım

İlk zamanlar zor geçer ama klasiktir sonra alışırsın adacım ya .

Tamam canım bugünden tezi yok seni soframıza bekliyoruz , mutfağımda bugün ne pişti ? adı unutma hemi

İlk zamanlar zor geçer ama klasiktir sonra alışırsın adacım ya .

Tamam canım bugünden tezi yok seni soframıza bekliyoruz , mutfağımda bugün ne pişti ? adı unutma hemi

Eşim depresyona girdi bana da geçiyor pek alışılacak gibi değil yani Biliyorum o sayfayı canım ilk başlarda bir tane resim eklemiştim sonra benim tatildi taşınmaydı derken kaldı öyle

Eşim depresyona girdi bana da geçiyor pek alışılacak gibi değil yani Biliyorum o sayfayı canım ilk başlarda bir tane resim eklemiştim sonra benim tatildi taşınmaydı derken kaldı öyle

Hayret , genelde bu tür şehir , mekan değiştirmede kadınlar depresyona girer , erkekler alışırız alışırız , ne var burası da güzel der

Kaç sene ordasınız ?

Ben burdan yazayım da sen cevabı ordan verirsin

Olmaz mı ?

Hiç uyuyamam .Sabahın kör vaktinde uyanırım . Ama açlık hissidir beni uyandıran .

Benimki de aclik hissi canim. Tokluk hissi degil herhalde. Buna cozum bulmak lazim.

Cozumu buldum mu zaten onumde baska engel kalmaz. :)

Pazartesi gunu yeni hayatima basliyorum.

Benimki de aclik hissi canim. Tokluk hissi degil herhalde. Buna cozum bulmak lazim.

Cozumu buldum mu zaten onumde baska engel kalmaz. :)

Pazartesi gunu yeni hayatima basliyorum.

Benim ki de laf olmuş haa , heralde açlıktan uyuyamayacaksın .

Ama benim gece erkenden uykum gelir , sabah uyanırım çok çoooook erken . Çok bilirim kahvaltımı kargalarla beraber yaptığımı

Hmmm , yeni hayat ....Adı bile güzel be kankam

Yok iste ben yatamam da. Yatsam belki zaten erken kalkiyorum sorun olmaz. Biri sut icmeyi onermisti onu da denedim olmadi.

Degisimler zaten basladi diyorlar, gunesin manyetik alaninda degisim. Bakalim ...

Yok iste ben yatamam da. Yatsam belki zaten erken kalkiyorum sorun olmaz. Biri sut icmeyi onermisti onu da denedim olmadi.

Degisimler zaten basladi diyorlar, gunesin manyetik alaninda degisim. Bakalim ...

Benim diyet listemde vardı , yatmadan önce yağsız süt ve meyve , bir iki yulaflı bisküvi .Onları yiyerek çok güzel dalıyordum uykuyaaaa ama sabaha varmadan midemden sesler geliyordu.

Hmmm , takip etmedim .Ne ola ki etkileri ?

Bu ara acayip bunalım bir vaziyetteyim , demin hediyelerle ilgili kazen, erkek aklı ile tek kişilk mi çift kişilik mi bilememişim nevresimi demiş , ona bile hislendim

O kadar yani...

Son düzenleme:

Kazen'e kusulmez adam dogru soyluyor. Birde burda king size var, onu hic soylemeyin. :))

Etkilerini sana ozelden anlatayim burasi karismasin.

Temizlik arasi mola veriyorum. Bir banyo , mutfak kaldi. Ondan sonra tamamdir.

Kazen'e kusulmez adam dogru soyluyor. Birde burda king size var, onu hic soylemeyin. :))

Etkilerini sana ozelden anlatayim burasi karismasin.

Temizlik arasi mola veriyorum. Bir banyo , mutfak kaldi. Ondan sonra tamamdir.

Yok yahuu tam aksine fazlasıyla hak verdim kendisine

Ne temizlik miş beee ya , bal dök yala olmuştur ev

Hayret , genelde bu tür şehir , mekan değiştirmede kadınlar depresyona girer , erkekler alışırız alışırız , ne var burası da güzel der

Kaç sene ordasınız ?

Eğer ben atanamazsam eşim emekli olana kadar buradayız Benim ki sevemedi burayı bende sevemedim ama benimkinden bana kalmıyor şikayet etmek ne yapayım istemesem de onu motive etmeye çalışıyorum

Eğer ben atanamazsam eşim emekli olana kadar buradayız Benim ki sevemedi burayı bende sevemedim ama benimkinden bana kalmıyor şikayet etmek ne yapayım istemesem de onu motive etmeye çalışıyorum

Ooooo emekliliğe kadar haa.

O zaman çaresi yok , sevmeye bakın . Aman ne fenadır o his , ben kendin sıkıntılısındır ama yanındakini motive etmekten kendi sıkıntını yaşayamazsın .

Canın sıkıldıkça gel , laflarız

Keyifli pazarlar herkese

Günaydınlaaaaaaaar

Benim burda bir başlığım varmış yahu

Selam sabah vereyim de ben , bir gören olursa ne biçim ev sahibi denilmesin

Buralarda kimse yok mu artık?

Kopta gel Aus, kopta gel

Herkese merhabalar :)))

Anaaaam kısmetlerim açılmış meğersem hiç bakmamışım

Garengcim , mutfağa daldık unuttuk buraları , hep o gazel yüzünden .

Mune koptum bi koşu , biberonla sözleşmesek bugünde bakacağım yoktu buralara .
Bu arada sevenleri kavuşturduğun için tekrar teşekkürler munecim

Ve seeeeen , saygı değer biberon Gazele hiç gözükme fena bilendi sana , feci soruları var , haberin olsun .

Hoş geldin arkadaşım .

Mune koptum bi koşu , biberonla sözleşmesek bugünde bakacağım yoktu buralara .
Bu arada sevenleri kavuşturduğun için tekrar teşekkürler munecim

Aşka hürmetim var Türk filmlerindeki bir Neriman Köksal, bir Aliye Rona olmayı başaramayacağım, Hülya Koçyiğit tadında bir hatunum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…