Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Efenim gece kuşum
Özledin mi beni

Oyyyyyyyyy ebusshhh sabahtan beri dışarıdayız , bugün bir de diyette ödül günümüzdü .

Bir yedim ki , şimdi burada da yazamayacağım takıma yazdım ama dünyaları yedim yaniii...Uyuyamıyorum midemin şişinden

Birde şu sahte konular açan zavallıya takıldım .

Gün geçmiyorki olaysız olsun şu kk.
Ne olmuş yaa anlat bakem
Datlucadı ui mi olmuş?

Gün geçmiyorki olaysız olsun şu kk.
Ne olmuş yaa anlat bakem
Datlucadı ui mi olmuş?

Evet ama onun olayla ilgisi yok , konuda bir anda UI olunca merak saldı herkesi .

Diğer konuda oku işte online da hep o başlık var , daha öncede konu açmıştım diye başlıyor , adamın birini ifşa etmiş ama kendisi 4 üyelikle sürekli farklı koular açmış bir hasta .

yuhh! 4 üyelik işi gücü yok milletin yav

yuhh! 4 üyelik işi gücü yok milletin yav

Bilmem sebeb ne ?

Diğer konularını okudum , şizofren olduğunu haylle gerçeği ayırt edemediğini yazmış , gayet güzel cümlelerle .

Türlü türlü dert , bir o kadar da inasn var ebushum , kim bilir belki bende erkeğim

Valla en son gördüğümde gayet güzel alımlı bir kadındın. Rüzgara mı özendin yoksa

Sağın solun belli olmaz senin, herşey beklenir

Ne yapayım 3 gün üst üste o kaplan adam kadını ,izletince bana , kimlik karmaşası yaşamaya başladım

Hadi ben yatıyorum artık , sabah erken kalkıyorum ben , senin gibi öğlene kadar uyumuyorum

Ne yapayım 3 gün üst üste o kaplan adam kadını ,izletince bana , kimlik karmaşası yaşamaya başladım

Hadi ben yatıyorum artık , sabah erken kalkıyorum ben , senin gibi öğlene kadar uyumuyorum

Bende tam tersi etki yaratıyor onu izledikçe aynada kendime daha bir hoş bakıyorum, şükrediyorum halime.
Tamam şekerim, iyi geceler hadi öptüm seni
Ben yarın uyku biletimi aldım rahatım

Bende tam tersi etki yaratıyor onu izledikçe aynada kendime daha bir hoş bakıyorum, şükrediyorum halime.
Tamam şekerim, iyi geceler hadi öptüm seni
Ben yarın uyku biletimi aldım rahatım

Kesin enişteye verdin görevi sabah

Ohhh sabahlar olmasın sana bu gece , artık kaçta kalkarsın Allah bilir.

Hadi gittim bennn

Günaydınlaaaaaaaaaaar

Güzel pazarlar

Yine yağmur var , benim işlerim yoğun bugün .

Geyikdaşım,topikdaşım merhaba Selam verip kaçayım dedim.Senin topiğin benim topiğim.Benimkisi de senin topiğin.İmza:TÜYLÜ

Geçmiş olsun aus abla noldu bileğine

Geçen hafta diyette kaçamak yaptım bu da ekstra spor cezası demek oluyor , biraz aşırı kaçmış spor . Bileğim şişti , gecede ağrıdan uyuyamadım omuza vurdu ağrı , doğru acile .

Takıma girer ayak azıcık gözünü korkutmak gibi oldu ama durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…