Efenim gece kuşum
Özledin mi beni
Oyyyyyyyyy ebusshhh sabahtan beri dışarıdayız , bugün bir de diyette ödül günümüzdü .
Bir yedim ki , şimdi burada da yazamayacağım takıma yazdım ama dünyaları yedim yaniii...Uyuyamıyorum midemin şişinden
Birde şu sahte konular açan zavallıya takıldım .
Gün geçmiyorki olaysız olsun şu kk.
Ne olmuş yaa anlat bakem
Datlucadı ui mi olmuş?
Evet ama onun olayla ilgisi yok , konuda bir anda UI olunca merak saldı herkesi .
Diğer konuda oku işte online da hep o başlık var , daha öncede konu açmıştım diye başlıyor , adamın birini ifşa etmiş ama kendisi 4 üyelikle sürekli farklı koular açmış bir hasta .
yuhh! 4 üyelik işi gücü yok milletin yav
Bilmem sebeb ne ?
Diğer konularını okudum , şizofren olduğunu haylle gerçeği ayırt edemediğini yazmış , gayet güzel cümlelerle .
Türlü türlü dert , bir o kadar da inasn var ebushum , kim bilir belki bende erkeğim
Valla en son gördüğümde gayet güzel alımlı bir kadındın. Rüzgara mı özendin yoksa
Yahu çocuk uyuyor güldürme gece gece
Merci bu arada canım
Sağın solun belli olmaz senin, herşey beklenir
Ne yapayım 3 gün üst üste o kaplan adam kadını ,izletince bana , kimlik karmaşası yaşamaya başladım
Hadi ben yatıyorum artık , sabah erken kalkıyorum ben , senin gibi öğlene kadar uyumuyorum
Bende tam tersi etki yaratıyor onu izledikçe aynada kendime daha bir hoş bakıyorum, şükrediyorum halime.
Tamam şekerim, iyi geceler hadi öptüm seni
Ben yarın uyku biletimi aldım rahatım
mutlu hafta sonları
Geyikdaşım,topikdaşım merhabaSelam verip kaçayım dedim.Senin topiğin benim topiğim.Benimkisi de senin topiğin.İmza:TÜYLÜ
Çok az geliyorsun ama sen
Senin benim mi var değil mi canım
Her zaman beklerim , kafası şişen gelsin buraya
Geçmiş olsun aus abla noldu bileğine