Selam kızlar
Nabersiniz bakem
Bir oturup adam gibi iki lafın belini kıramadım şurda ya.
İş kadını olmak ne zor şey
Mune yazdıklarını okuyunca koptum burda
Kızınla meslektaş olacağız ne güzel . Bende lisede çocuk gelişimi okudum.
Bayan için en güzel meslek. İnşallah hakkıyla yerine getirir bittirir okulunu atanır. Bende çocuğumu onun okuluna veririm torpil geçersin belkim bize
Tabi bu gidişle Türkiye'ye zor geleceğiz. Paranın gözü kör olsun
Aus, nasılsın kuzum? müstakbel damadım ne yapıyor?
Bizimki bu gün kendini aştı. Çıldırttı beni sen sonunda. Bir ara kendimi son sesimle çığlık atarken buldum. Akıllara zarar valla
Saniye durmuyor ya saniye.
Oyyyyyyyyyy balım gelmiş
Gece gördüm sky da ama meşgulsündür diye ses etmedim
Damat hasta ama yaramazlık performansı tam gaz yerinde mübareğin dünür
Bugün senin siteye bakayım azıcık ya , ne biçim arkadaşım
Eşime ilk gün göstermiştim , bir de geçen akşam gösterdim .Tepkisi '' oooooooooooooo '' oldu
GAZEEEEEEEEEEEEEL , gel seni ebushla tanıştırayım ; çok muhterem bir arkadaştır kendileri
Kıyamam ona. Senden mi geçti yoksa sende hastaydın ya.
Bugun belinayı doktora götüreceğim. Balgam yapmaya başladı galiba boğazı. Öksürüp duruyor kuzum. Musluk gibi zaten burnu.
Bende azıcık iyileştim sayılır. Kaç gündür hamburger yemekten mide fesadı geçireceğim. Kocanın yapacağı yemek bu kadar olur
Bak bi zahmet siteye. Kimseden hayır yok zatenBirileri bakıp çıkıyor ama kim bilmiyorum.
Hastayım ya uğraşamadımda kaç gündür. Dün gece bir iki şey ekledim kaçtım. Yazaydın keşke ben online görmedim seni.
Kız öyle deme havalanırım tavana falan çarparım şimdi
Havalan havalan şekerim , arada lazım oluyor biraz havalanmak.
Cenge gedelim mi bir ara geçem msn de bahsettiğim konudadur oradan yazayım .
Yok aslında yusuftan bana geçti , sonra benden yine ona
Diyetteyim ebush biliyorsun değil mi
Birde bugün ne pişirdin yemek topiği açtım , hiç girip bakmadın bile
GAZEEEEEEEEEEEEEL , gel seni ebushla tanıştırayım ; çok muhterem bir arkadaştır kendileri
Bu gün bişi pişirmedim kuzu. Önceden kalmalar var. Yatak döşek yatıyordum zaten.
En son 3 gün önce yemek yaptım. Fırında tavuk, Pilav yapmıştım.
Tapoğini görmedim bile, girdiğim yok ki adam gibi internete. Kafiyeli oldu hee. Şair gibi karıyım
Bir toparlanayım söz gelicem. Şimdi senin tarifinin resimlerini toplarlıyorum şu tartar soslu olan var ya.
yettim ahretliğim yettim :)
hemen tanıştır bakıyım kimmiş kimlerdenmiş :) evli mi bekarmı? çocuğu varmı, kaynanası görümcesi eltisi varmı
yettim ahretliğim yettim :)
hemen tanıştır bakıyım kimmiş kimlerdenmiş :) evli mi bekarmı? çocuğu varmı, kaynanası görümcesi eltisi varmı
AA gözümden kaçmış. Bensiz diyetemi girdin hain
oooo yurt dışına açıldık yani ausum maşşşalahh :) iyi olur iyi olur tanışalım...Moskovadan
Gayet evli , gayet bir çocuk annesi , gayet hem hanımefendi hem de cadı
Gülmekten yazamıyorum kız. Allah iyiliğini versin.
Evli mutlu (şimdilik) tek çocuklu, yanında eşantiyon bir kaynana bir kayınbaba, bir elti, bir görümce mevcut.
Geçtim mi sınavı
oooo yurt dışına açıldık yani ausum maşşşalahh :) iyi olur iyi olur tanışalım...
bende çok güldüm ebush :) kaynana kayınbabayı eşantiyon görüyosan sen baya hyırlı bi gelinsin yaa :)
ben tam aksine kv kp den laf açıldı mı, direk aklıma ihraç fazlası falan geliyor yada zamlı alışveriş
benden gelin olsa kaç yazar işte...
göryonmu ausum ne gelinler var, kaynanasına eşantiyon diyo...:) ebush benim kv ye senini gibi bi gelin lazım :)
bu arada memnun oldum canım tanıdığıma, ausumun dostu dostumdur :)
oooo yurt dışına açıldık yani ausum maşşşalahh :) iyi olur iyi olur tanışalım...
bende çok güldüm ebush :) kaynana kayınbabayı eşantiyon görüyosan sen baya hyırlı bi gelinsin yaa :)
ben tam aksine kv kp den laf açıldı mı, direk aklıma ihraç fazlası falan geliyor yada zamlı alışveriş
benden gelin olsa kaç yazar işte...
göryonmu ausum ne gelinler var, kaynanasına eşantiyon diyo...:) ebush benim kv ye senini gibi bi gelin lazım :)
bu arada memnun oldum canım tanıdığıma, ausumun dostu dostumdur :)
Toparla şekerim , diğer yerede fiyakalı tarif koyunca haber veririm , onlarıda al .Helali hoş olsun
Girdim hemde buradaki diyet takımına bile girdim .
68.8 ile başladım ve bu sabaaaaaaaaaaaaah 65.6
Nevresteninkini gördünmü? Mesaj attım onada izinsiz iş yapmam
OOOOOO tebrikler kuzu. Bende başlasam bir ara iyi olacak. Ama hangi ara karar veremedim bi türlü
Ben de geldim, ben de tanışmak istiyorum. :))) İşler bitmedi ama kaynatma modu başlamış burada, hemen yetiştim. Bıraktım, kalanını verdiğim kahve molasından sonra devam edeceğim.