Beeeeeeeeeeeeen geeeeeeeeeeeeldimmmmmmmmmmmmm
Okuyamadım daha geçmişi , bir ceeee diyip gidiyorum
Sınav sonuçlarınıza göz ucu ile baktım , umarım kalan yoktur aramıza
Kaç gündür yoktun ..
Günaydınlar herkese
Ausensia'dan bol enerjili günler , bu sabah bir yerimde zıplamıyorum yani o kadar kıpır kıpırım
Yoğundum canım ...
Bir sayfa önce paylaştığın resimleri görmezden geldim farkındaysan.Maçı izlemedin heralde , insan utanır beee o maçı kazandık demeye.Mete Kalkavana dua edin siz yatın kalkın.
Günaydın Aus ablaaa
Ben haftalar öncesinde bu kadroyla bir şey yapamayacağımı söylemiştim zaten , bunu kabul ediyorum ..
Ama sonuç yüzümüzü güldürdü ,
Özledim be !
Slm kızlar nasılsınız?
Canım şimdi de tünaaaaydınnnnnn
Sende sınav sonuçları iyiydi değil mi garengcim ? Hepinizinki kafamda karıştı valla.
Tek aklımdan çıkmayan gazelin arapçadan 80 alması
Evet evet süper 3.75 hesapladım doğruysa yüksek onur alıyormuşum.
O enerjiden bana da ver biraz yahu, hava güzelleştikçe bana da geliyor bir enerji ama iyice tembelleştim evde otura otura.
Tebrik ederim çooooooooook çoook. Ben çerçeve yaptırıp duvara asacağım canım , sende yaptır
Valla sorma yahu kıpır kıpır , kımıl kımıl içim
Hemen göndereyim sana da , tüm siteye dağıtabilirim şuanda enerjimi , Allah hayırlara çıkarsın da sonunda , kımıl kımıl derken zırıl zırıl ağlamayayım
Ne güzel kıpır kıpır olman keşke ben de öyle olabilsemCanım şimdi de tünaaaaydınnnnnn
Sende sınav sonuçları iyiydi değil mi garengcim ? Hepinizinki kafamda karıştı valla.
Tek aklımdan çıkmayan gazelin arapçadan 80 alması
Gülün bakalım gülün , son gülen iyi gülermiş diyeceğim de ,gs ne zaman puan kaybetse bizde peşinden kaybediyoruz.
Selam canım , ben ugün bir başka iyiyim valla ; enerji durumu 1500
Sen nasılsın , sınavlarını yazmışsındır da okumadım ben , sonuçlar nasıl ?
Ne güzel kıpır kıpır olman keşke ben de öyle olabilsemMaalesef bir tane ff geldi ve hala şokunu atlamadım. Tek bir ders yüzünden bir dönem okul uzattım. Yüksek lisans ve tarih bölümüne başlama hayallerim suya düştü moral olarak çöküğüm...
merhabalar kızlar
Hu-huu kimse yok mu?Okuldan geldim öldüm yorgunluktan, 3 saat boyunca ameliyat fotoğrafları görmekten içim dışıma çıktı.
Ben varım canım , olur mu
Bende arkadaşım gelecek onu bekliyorum , gece muhabbeti
Ameliyat fotoğrafları neden çektin , ne üzerineydi senin okul ?
Ben çekmedim canım çekilmişlere baktık. Biyotıp mühendisliği dersiydi.
Desene gece dedikodular dönecek.
Ausencia,
diğer topikte gördüm seni nereye kayboldun?