:))) evet görev başında azimle topik okuyorum
Yeni tarifler eklenmiş yarışmaya , bende onlara bakıyorum , gece gece çığrımdan çıkayım diye
Yardıma ihtiyacın olursa bir ıslık çal yeter
olur çalarım, gece gece tariflere bakıp ağzını sulandırmanın alemi var mı, karnım açken bakamıyorum yemeklere
Gece gündüz hiç işlemiyor bana be mune.
Şimdi kalkıp börek açarım o kadar yani
Bu kategoriyede katılsam mı ne ? Kuzu çevireyim ne dersin
Kuzu
yav bu yarışma beni mahfediyor, fotoları gördükçe eriyorum, yapmaya gelince bende üşenmem ama yaparken doyuyorum yiyemiyorum
Bende bu yaparken doymayı hiiiiççççç anlamam.Tamam bende yaparken doyarım da , ama ben bir yandan sürekli yaptıklarımın tadına baktığım için doyarım .
Sonrada doymuş bir mide ile yine masaya oturur , ilk kez tadıyormuş havası ile yemeğe devam ederim.
De ki bana ausencia , iyi güzel de kilolar ne alemde ?
Gerçekten mi?
Diyorum o zaman kardeş, kiloların ne alemde
Eeee gece börek açarsan, yaptığın yemeklerden atıştırdığın halde sofrada da yumulursan olacağı bu
Sen hem yemek yapmayı, hemde yemeyi sevenlerdensin demek ki, ben yaparken doyanlardanım, artık ekmekte yiyemez oldum, çok yeşillik yediğimden tıkanıyorum ekmek yeme isteğim bile gidiyor ki ben mantıyla bile ekmek yiyen türdendim
İnsan bi der ki ; aaaaa ausenciacım ne kilosu ? Dal gibiymişsin , yumul yumulabildiğin kadar falan
Hıhhh , yaparım da yerim de hemde ben şişman değilim onlar çok zayıf
Mantıyı ekmeksiz yersem kursağımda kalır benim yahu , yeşillik , ot , sebze ne varsa onlara da aşığım ama nedense hiiiç tıkanmıyorum :26:
Sen şimdi kim bilir 36 bedensindir de
Dost acı söyler, belki gaza gelirsinde az yersin dedimdi, kötü mü yaptım ben
Ya bende kuru fasulyeye ekmek bandırmazsam, mantıyı ekmekle yemezsem doymazdım ne olduysa şehir değiştirince oldu, burada sadece meyve ve ot, yeşillik yiyorum, ekmek yiyemez oldum, üzülürek söylüyorum evet malesef 36 bedenim, bundan memnun değilim aslında çünkü çok zayıflayınca tansiyonum daha çok düşüyor, zaten normalde de düşüktür, zayıflayınca daha beter oluyor
Zayıflamak için diyet yapmıyorum ama yapmadığım halde son 4 ayda 3 kilo vermişimçok yürüyorum bununda tesiri var sanırım
Bir de sakın o son kullandığın smiley ın etkisi olmasın ?
Hoş son dört aydır ondan bende de tekrar var ama maalesef.
Yürümek tabii yaa , benim 67 yaşında babam sanırım tüm formunu yürümesine borçlu.
Bir de kim ne derse desin bünye meselesi . Tansiyon bende de hep düşük . 11 - 7 ye falan çıkınca yüksek geliyor bana , bir fena oluyorum o kadar yani.
Tabii sigaranında etkisi vardır gerçi günde 5-6 tane içiyorum 1 paketi eşimle ortak içeriz 2 günde ancak biter, gerçekten çok yürürüm ben, yürümeyi seviyorum, doğru diyorsun bünyede önemli mesela ben evlendiğimde 40 kiloydum, birkaç ay sonra 19 yıllık evli olacağım ve 19 yılda toplam 10 kilo almıştım ama son birkaç ayda 3 kilosunu geri verdim
Seninde benim gibi demek, benimde 11-7 olduğunda tansiyonum çıktı deyip eczaneye gidip ölçtürüyorum, senelerdir çekiyorum bu düşüklüğüçok zayıfladığımda veya kansız kaldığımda fenalaşıyorum
Gunaydinn,naberrr canim?
İyi canım , senden naber ?
Gece en son yemek yarışmasında braktım siteyi şimdide sabah sabah tantuni gördüm , işim fena yani
Bende gordum tantuniyi ,seytan durtup duruyor valla.
İyiyim napiyim,oglan bugun evde kosturmaca iste.Sabah yuruyusunu yapip geldik hava cok soguk hala yaaaa,yaz gelsin artik
Bence de gelsin artık yaz.Hiçbir şey yapamasak o gün , parklarda bahçelerde zaman geçiyor yazın.
Bizde sabah kaşla göz ara​sında kafamıza bir avuç çokokrem sürmüşüz de , azıcık onunla uğraştık