Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam ortalık grileşti:18::18:
toplu ban verilmiş.
kızlar neler oldu yine
angel da gitmiş:26:
Para konusunda geldi değil mi bu cezalar ?
ilerleyen zaman diliminde görüşmek üzere topikdaşlarım:122::124:
Anam ortalık grileşti:18::18:
Canım arkadaşlarım , nasılda olacaklardan habersiz yazmışlar masum masum
Tam bende konuyu okumayı bitirmiş, yorumumu yazıyordum.
Baktım konu kapalı diyor, açık olsa griler bana ve o anda yazan birçok kişiye daha gelecekti.
Bu kadar ileri gidilmesine göz yumulup sonra tam olay kapanırken müdahale hoş olmuyor, gerçekten de hiç olmuyor!
Bizde maaile mutlu mesut dışarıdaydık ; evde ve pc başında olsam .....Az çok bilirsin ki bende grilere bürünürdüm.
Benimde kafamın almadığı şu ; insanlar her zaman açılan derde derman olarak , laylaylom yaparak , cevabı verdim köşeme çekileyim diyerek forumdan keyif almazlar.
Evet konu bizleri tartışmaya yöneltiyorsa , neden tartışamıyoruz ?
Hakaret vs ... uyarı , ceza anlıyorum da...Biraz ipin ucu kaçtı mı laf ağzında kalıyor.Sonra evde sağa sola sataşıyorsun
Tekrar okudum yorumları, ben mi yanlı bakıyorum olaya diye.
Gayet üslubu düzgün yorumcular da mevcut, yine kendilerini bozmadan cevaplarını vermişler.
Sadece tartışmada fikir beyan etti diye hakaret edenlerle aynı kefeye konmasına anlam veremiyorum.
Tartışma ucu açık bir kavram...
Olumlusu da var, olumsuzu da.
Hatta çocukluğumuzda okullarda yaptırılan 'münazara' nın sebebi, üslup ve bilgi gereğinde, düşündüğünü sağlamlaştırarak savunmak değil miydi?
Diğer insanlara veya konu sahibine karşıt bir düşünce belirtmek ya da başka bir pencereden bakması adına yorumlar yazmak tartışmak mı?
Her şeyi onaylayacak, hayır kelimesini mi hayatımızdan çıkaracağız?
Bari bu 'tartışma' nın sınırları kesin olarak belirlense de böyle kimse eften püften güme gitmese!
Tam bende konuyu okumayı bitirmiş, yorumumu yazıyordum.
Baktım konu kapalı diyor, açık olsa griler bana ve o anda yazan birçok kişiye daha gelecekti.
Bu kadar ileri gidilmesine göz yumulup sonra tam olay kapanırken müdahale hoş olmuyor, gerçekten de hiç olmuyor!
Şimdi ceza verenler gözüyle bakıyorum , A kişisine ceza verdin ; neden ? '' konu dışına çıkarak polemik oluşturdu ''...B kişi de polemik oluşturdu ama o ceza almadı ; Neden? Üslubunu korudu diye.
Sanırım bu ve benzeri bir süre nedenlerle muhatab olmamak adına konu dışı gık desen yasak geliyor bu tür çığrından çıkmış konularda.