- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
Saklamak amaçlımı canım
Ben şoklama yapıyorum öyle sebzeleri çok rahat oluyor.
Pişmişte koyuyorum en fazla 1hafta tutarım pişmiş yemekleri
fazla geldi yiyemicez canım onun için koycaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saklamak amaçlımı canım
Ben şoklama yapıyorum öyle sebzeleri çok rahat oluyor.
Pişmişte koyuyorum en fazla 1hafta tutarım pişmiş yemekleri
İsim grubu 1 olanlarUYGUSALKarakterinin en belirgin özelliği duygusallık. Hayatına duygularınla yön veriyorsun. Önemli kararlar alırken bile mantığınla değil duygularınla hareket ediyorsun. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Ancak sezgilerin güçlü olduğu için çoğunlukla doğru kararlar alıyorsun. Hayatın temelinin "sevgi" olduğuna inanıyorsun. Felsefen sevmek ve sevilmek. Kimseden nefret etmemek başlıca kuralın. Sevgini olabildiğince çok insana vermek istiyorsun. İnsanlar da seni seviyor. Duygusallığın iş yaşamını da etkiliyor. Sevmediğin ve insanlığa yararlı olamadığın işlerde çalışmak istemiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise sonsuz aşk ve sadakat
Duygusalmışım pehh.
Ben mantık kadınıyım yahu.
Ama evet sosyalist yanım kuvvetlidir;insanların kardeşliği ve eşitliği dolayısıyla da topluma yararlı işler yaradılışımın öznesidir
İsim grubu 7 olanlar:İNATÇIKarakterinin en belirgin özelliği inatçılık. Lakabın keçi. Sana zorla birşey yaptırmak imkansız. Kendi hayatına dair kararların sadece sana ait olmasını istiyorsun. Bu nedenle seni uyaranların sözlerine pek kulak asmıyorsun. Bu da zaman zaman hata yapmana ve üzülmene sebep oluyor. İnatçılığının dışında ailene bağlı bir insansın. Senin için en değerli kişi annen. Onun davranışlarını örnek alıyorsun. Özgüvenin ve liderlik yeteneğin toplum içinde saygın bir yere sahip olmanı sağlıyor. İnsan ilişkilerinde yakaladığın başarıyı iş yaşamında da sürdürüyorsun. Çalışkanlığın ve azmin sana tüm kapıları açtırıyor. Karşı cinste aradığın özellikler ise sadakat ve dürüstlük.
Hmmmm demek annesi ha
Bu da eşime çıktı da....gidip bir ifadesini alayım
Isim grubu 1-2 olanlar nedemek ben nasil anlarım isim grubumu
Ne insanlar var ya
Bu gün rayımdan çıktım banlanmasak barim:18::18::18:
İsim grubu 1 olanlarUYGUSALKarakterinin en belirgin özelliği duygusallık. Hayatına duygularınla yön veriyorsun. Önemli kararlar alırken bile mantığınla değil duygularınla hareket ediyorsun. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Ancak sezgilerin güçlü olduğu için çoğunlukla doğru kararlar alıyorsun. Hayatın temelinin "sevgi" olduğuna inanıyorsun. Felsefen sevmek ve sevilmek. Kimseden nefret etmemek başlıca kuralın. Sevgini olabildiğince çok insana vermek istiyorsun. İnsanlar da seni seviyor. Duygusallığın iş yaşamını da etkiliyor. Sevmediğin ve insanlığa yararlı olamadığın işlerde çalışmak istemiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise sonsuz aşk ve sadakat
Şaşırtıcı... Nasıl bilebildi bu kadar şeyi?
sorma..ne insanlar var..
ben tuvalete nasıl çıkıcam diye düşünüyorum herif gelmiş aşık oldum diyor
Yoksa biz???:18:
:18::18::18::18:Noldu anlamadım:26:
Biz mi çok safız aşk nedir bilmiyoruz, yoksa milletmi çok arsız anlamadım
Biri kocasının arkadaşına sulanır, biri zengin koca diye tutturur
Çivimiz fırlamış haberimiz yok
Bozdun espriyi ya
Sen ''Evet biz kardeşiz'' demeliydin.. Yapmalıydık bu iğrenç espriyi
Dur baştan alıyorum
Yoksa biz kardeşmiyiz
Geçti bi kere