Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

İsim grubu 1 olanlarUYGUSALKarakterinin en belirgin özelliği duygusallık. Hayatına duygularınla yön veriyorsun. Önemli kararlar alırken bile mantığınla değil duygularınla hareket ediyorsun. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Ancak sezgilerin güçlü olduğu için çoğunlukla doğru kararlar alıyorsun. Hayatın temelinin "sevgi" olduğuna inanıyorsun. Felsefen sevmek ve sevilmek. Kimseden nefret etmemek başlıca kuralın. Sevgini olabildiğince çok insana vermek istiyorsun. İnsanlar da seni seviyor. Duygusallığın iş yaşamını da etkiliyor. Sevmediğin ve insanlığa yararlı olamadığın işlerde çalışmak istemiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise sonsuz aşk ve sadakat

Duygusalmışım pehh.
Ben mantık kadınıyım yahu.
Ama evet sosyalist yanım kuvvetlidir;insanların kardeşliği ve eşitliği dolayısıyla da topluma yararlı işler yaradılışımın öznesidir

İsim grubu 7 olanlar:İNATÇIKarakterinin en belirgin özelliği inatçılık. Lakabın “keçi”. Sana zorla birşey yaptırmak imkansız. Kendi hayatına dair kararların sadece sana ait olmasını istiyorsun. Bu nedenle seni uyaranların sözlerine pek kulak asmıyorsun. Bu da zaman zaman hata yapmana ve üzülmene sebep oluyor. İnatçılığının dışında ailene bağlı bir insansın. Senin için en değerli kişi annen. Onun davranışlarını örnek alıyorsun. Özgüvenin ve liderlik yeteneğin toplum içinde saygın bir yere sahip olmanı sağlıyor. İnsan ilişkilerinde yakaladığın başarıyı iş yaşamında da sürdürüyorsun. Çalışkanlığın ve azmin sana tüm kapıları açtırıyor. Karşı cinste aradığın özellikler ise sadakat ve dürüstlük.

Hmmmm demek annesi ha

Bu da eşime çıktı da....gidip bir ifadesini alayım

Isim grubu 1-2 olanlar nedemek ben nasil anlarım isim grubumu

Aile içi şiddete yol açacağım galiba
Eşin sorarsa 3 maymunu oynarım haberin olsun

İsim grubu 1 olanlarUYGUSALKarakterinin en belirgin özelliği duygusallık. Hayatına duygularınla yön veriyorsun. Önemli kararlar alırken bile mantığınla değil duygularınla hareket ediyorsun. Bu nedenle, kimi zaman üzülüyorsun. Ancak sezgilerin güçlü olduğu için çoğunlukla doğru kararlar alıyorsun. Hayatın temelinin "sevgi" olduğuna inanıyorsun. Felsefen sevmek ve sevilmek. Kimseden nefret etmemek başlıca kuralın. Sevgini olabildiğince çok insana vermek istiyorsun. İnsanlar da seni seviyor. Duygusallığın iş yaşamını da etkiliyor. Sevmediğin ve insanlığa yararlı olamadığın işlerde çalışmak istemiyorsun. Karşı cinste aradığın özellikler ise sonsuz aşk ve sadakat

Şaşırtıcı... Nasıl bilebildi bu kadar şeyi?

Banada bu çıktı

sorma..ne insanlar var..
ben tuvalete nasıl çıkıcam diye düşünüyorum herif gelmiş aşık oldum diyor

Biz mi çok safız aşk nedir bilmiyoruz, yoksa milletmi çok arsız anlamadım
Biri kocasının arkadaşına sulanır, biri zengin koca diye tutturur
Çivimiz fırlamış haberimiz yok

Biz mi çok safız aşk nedir bilmiyoruz, yoksa milletmi çok arsız anlamadım
Biri kocasının arkadaşına sulanır, biri zengin koca diye tutturur
Çivimiz fırlamış haberimiz yok

valla ben halimden memnunum.
allah göstermesin böyle şeyleri bize.
kınamayın kınamayın diyeceklerine oturup dua etsinler
insanın başına her şey gelir anladık ta, kocamın arkadaşına nasıl sempati duyabilirm ya. tabi sadece kocamın arkadaşı olarak değil; kocamdan başka bi erkek için.
allahım ne kötü bişey.
sen böyle zor durumlara sokma bizi yarabbim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…