Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bende depresyonluk haldeyim aslında ebuscum, bakma:KK70:
sen nerdesin ki canım
burda o imkan yok canım
kıbrıstayım ben, hem de kıbrısın bi köyünde :111:

gerçi kıbrısta olmasam da dışardan sipariş edeceğimi sanmıyorum, nası yapıyolar hiç güvenemem

ben patatesleri haşlıyorum düdüklüde, sonra eziyorum çatalla, kaşar ve tereyağı ile karıştırıyorum sonra da içine canım ne isterse katıyorum aha kumpir hazır :KK70:

Ben moskovadayım canım
İlk geldiğimde çalışıyordum ama şimdi çalışmıyorum hamilelik , çocuk vs.
İyice kafayı yemek üzereyim:KK53:

Ya demekki benim gibi yataktan gec kalkan çökmüş bak kahvaltı hala yapmadım yüzümü yikadim ev bomboş zaten kimse yok istahimda olmuyor:KK43:

Tembel seni kalk yoğurt ye bari.
Bende üşendiğimde yoğurdun içine salata doğrar acık tuz atar yerim:KK6:

yer fıstığı mı
görürsem alacam aklımda, ausencia' da demişti ama onunki bebeğin kemiği güçlensin diyeydi :KK70:
ya benim çok uç aşermelerim yok, öyle kışın ortasında karpuz gibi

ben sadece hayal ediyom sevdiğim yiyeceklerin tadını, canım istiyo o kadar :KK70:

anam kız mı diyon
bu siteden kimse erkek demedi, ama kayınvalide,kayınpede ve benim anane erkek diye direttikleri için beni sinir ediyolar :KK70:

Evet canım yer fıstığı, fındık ve ceviz yiyiordum bebek içinde çok faydalı:KK34:
Şu erkek tarafı hepmi aynı olur
Bizimkilerde erkek diye tutturdu kız olduğunu duyunca bide ''hayırlı olsun'' dediler :KK53:
Sinir küpü olmuştum:KK47:

Maxima , kolay tavukgöğsü tarifi gibi olmuş senin kumpir...

Ben alüminyum folyoya sarar 250 derecede yaklaşık 2 saat tutarım patatesi...Sonrası malum...

Hadi gelinde yiyelim.:KK56:

Off benimde canım çekti şimdi ne olacak
Malzemede yok
Bitaraflarım şişerse sizden bilirim hee:KK37:

Demek doktorlada savaş açtı :KK52: fenalı topa tutuyorlar ,bilirim .
Ben de doktorlarla ilgili bir konu açmıştım ,açtığıma pişman etmişlerdi .Bir daha mı ,tövbe asla :KK52::KK52:

Ay o doktorlar çok fena ya bende biraz takılmıştım
Ban korkusundan hırsım içimde kaldı kendi kendime söylenip durdum evde:KK4:
Eşimde delirdi bu gibisinden bakışlar atıyordu bana:KK53:

Son düzenleme:
Ben moskovadayım canım
İlk geldiğimde çalışıyordum ama şimdi çalışmıyorum hamilelik , çocuk vs.
İyice kafayı yemek üzereyim:KK53:

Tembel seni kalk yoğurt ye bari.
Bende üşendiğimde yoğurdun içine salata doğrar acık tuz atar yerim:KK6:

Evet canım yer fıstığı, fındık ve ceviz yiyiordum bebek içinde çok faydalı:KK34:
Şu erkek tarafı hepmi aynı olur
Bizimkilerde erkek diye tutturdu kız olduğunu duyunca bide ''hayırlı olsun'' dediler :KK53:
Sinir küpü olmuştum:KK47:

Off benimde canım çekti şimdi ne olacak
Malzemede yok
Bitaraflarım şişerse sizden bilirim hee:KK37:

Ay o doktorlar çok fena ya bende biraz takılmıştım
Ban korkusundan hırsım içimde kaldı kendi kendime söylenip durdum evde:KK4:
Eşimde delirdi bu gibisinden bakışlar atıyordu bana:KK53:

vay ebuscum napıyon kız moskovada
moskova benim çok hoşuma gidiyo

hep orda mı kalcanız, gelmiceniz mi türkiyeye

aman bu erkek tarafı hep aynı işte :KK70:

vay ebuscum napıyon kız moskovada
moskova benim çok hoşuma gidiyo

hep orda mı kalcanız, gelmiceniz mi türkiyeye

aman bu erkek tarafı hep aynı işte :KK70:

Eşimin işi dolayısıyla burdayız.
Ben hiç sevmiyorum burayı insanları çok soğuk, para göz:KK23:
En geç 2 sene diye düşünüyoruz bakalım 4 seneyi neredeyse doldurduk.
Para biriktirelim bi ev alalım saniye durmam:KK55:
Canım TürkiyemEn Büyük TÜRKİYE

Eşimin işi dolayısıyla burdayız.
Ben hiç sevmiyorum burayı insanları çok soğuk, para göz:KK23:
En geç 2 sene diye düşünüyoruz bakalım 4 seneyi neredeyse doldurduk.
Para biriktirelim bi ev alalım saniye durmam:KK55:
Canım TürkiyemEn Büyük TÜRKİYE

allah gönlünüze göre versin canım
ne varsa memleketimizde var :KK16:

Yanlızlık insana neler yaptırıyor
İsim falıma baktım şimdi şok oldum
Tamamiyle aynı karakterim:KK53:
www.astroloji.org -sim Fal (Numeroloji) Ana Sayfas
Sizde bakın bakalım bilecek mi?

İsim grubu 8 olanlar:ÖZGÜR
Karakterinin en belirgin özelliği özgürlükçülük. Bir kişiye ya da bir yere bağlanmaktan hoşlanmıyorsun. Monoton bir yaşam sana göre değil. Bulunduğun ortam seni mutlu ediyor olsa bile, oraya bağlanmak istemiyorsun. Hayatının her alanında böyle davranıyorsun. Kısıtlanmayacağın işlerde çalışmak istiyorsun. Özgürlüğüne gelen en ufak bir tehdit istifa etmene neden olabiliyor. Bu nedenle, kendi işini kurma ve patron olma taraftarısın. Baskıcı bir aileye sahipsen genç yaşta evden ayrılabilirsin. Kimsenin sana karışmadığı, rahat bir yaşam kurmak istiyorsun. Özgürlüğüne olan düşkünlüğün karşı cinsle olan ilişkilerini de etkiliyor. Kıskanç ve seni kısıtlayan biriyle beraber olmana imkan yok. Aradığın özellikler ise neşe ve zeka.

Bende de bu çıktı canım:KK16:

İsim grubu 9 olanlar:İYİMSER
Karakterinin en belirgin özelliği iyimserlik. Lakabın "polyanna". Hayata pembe gözlüklerle bakıyorsun. Yaşadığın kötü olaylardan etkilensen de umudunu yitirmiyorsun. Herşeyin yoluna gireceğine dair inancın sağlam. Olaylara olumlu açıdan bakmasını biliyorsun. Çevrendekiler bu yönünü çok seviyorlar. Çünkü kendine olduğu kadar, çevrendekilere de umut aşılıyorsun. En kötü anlarda bile insanları güldürmeyi başarıyorsun. İyimserliğinin yanı sıra güçlü espri yeteneğin de buna yardımcı oluyor. Sakin ve huzurlu işlerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Rekabet sana göre değil. Karşı cinste aradığın özellikler ise sadakat ve iyi niyet.

İsim grubu 4 olanlar:GEZGİNKarakterinin en belirgin özelliği değişim arzusu. Yeniliklerden hoşlanıyorsun. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediğin yaşamları keşfetmek istiyorsun. Öğrendiğin her yeni şey seni değiştiriyor. Modadan ve genel düzenden hoşlanmıyorsun. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyorsun. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı sana göre değil. İdealindeki ev bir karavan olabilir. İş yaşamında da değişiklikten yanasın. Birçok iş dalında, farklı mevkilerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Ancak asıl yapmak istediğin iş araştırmacılık. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de gezgin ruhun ön planda. Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.

ilk cümleler tamam da, karavandan sonrası batırdı işi
hiiç küçük mekanlarda rahat edemem
yayla gibi ev olacak
ayrıca hiç de daldan dala konup, farklı çiçekler koklamam
kocacuğum olmalı benim için:KK16:

Bende de bu çıktı canım:KK16:

İsim grubu 9 olanlar:İYİMSER
Karakterinin en belirgin özelliği iyimserlik. Lakabın "polyanna". Hayata pembe gözlüklerle bakıyorsun. Yaşadığın kötü olaylardan etkilensen de umudunu yitirmiyorsun. Herşeyin yoluna gireceğine dair inancın sağlam. Olaylara olumlu açıdan bakmasını biliyorsun. Çevrendekiler bu yönünü çok seviyorlar. Çünkü kendine olduğu kadar, çevrendekilere de umut aşılıyorsun. En kötü anlarda bile insanları güldürmeyi başarıyorsun. İyimserliğinin yanı sıra güçlü espri yeteneğin de buna yardımcı oluyor. Sakin ve huzurlu işlerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Rekabet sana göre değil. Karşı cinste aradığın özellikler ise sadakat ve iyi niyet.

Benimde kızlık soyadımda bu çıkmıştı:KK1:
Uyuyormu peki anlattıkları?:26:

İsim grubu 4 olanlar:GEZGİNKarakterinin en belirgin özelliği değişim arzusu. Yeniliklerden hoşlanıyorsun. Yeni ülkeler görüp, yeni insanlar tanımak ve hiç bilmediğin yaşamları keşfetmek istiyorsun. Öğrendiğin her yeni şey seni değiştiriyor. Modadan ve genel düzenden hoşlanmıyorsun. Herkesten farklı olmak gerektiğine inanıyorsun. Gelenekler ve sınırları çizilmiş bir yaşam tarzı sana göre değil. İdealindeki ev bir karavan olabilir. İş yaşamında da değişiklikten yanasın. Birçok iş dalında, farklı mevkilerde çalışmaktan hoşlanıyorsun. Ancak asıl yapmak istediğin iş araştırmacılık. Karşı cinsle olan ilişkilerinde de gezgin ruhun ön planda. Daldan dala konuyor, her çiçeği koklamak istiyorsun.

ilk cümleler tamam da, karavandan sonrası batırdı işi
hiiç küçük mekanlarda rahat edemem
yayla gibi ev olacak
ayrıca hiç de daldan dala konup, farklı çiçekler koklamam
kocacuğum olmalı benim için:KK16:

vuhuuuu
Daldan dala hee:KK53:

kızlar bişi sorcam
brokoliyi haşladıktan sonra buzluğa koysak, çıkardığımızda kötü mü olur
deneyeniniz var mı hiç, ya da bilen

kızlar bişi sorcam
brokoliyi haşladıktan sonra buzluğa koysak, çıkardığımızda kötü mü olur
deneyeniniz var mı hiç, ya da bilen

Saklamak amaçlımı canım
Ben şoklama yapıyorum öyle sebzeleri çok rahat oluyor.
Pişmişte koyuyorum en fazla 1hafta tutarım pişmiş yemekleri

X