- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
canım sıkılıyo kızlar
Geldim canım , gece 3'e kadar çalıştım .
8:15 ' de uyandım . Oğlumla kahvaltımızı yaptık , oyunlarımızı oynadık ...Şimdi kahve ve mola
Biraz takılayım , malum şehir dışındayız ...Birazdan burada köy yollarından dağlara gitmek için arazi aracı tarzında araç kiralanıyor...Öyle bir oksijen depolamaya uçarız
Geç kaldınız.
Okadar bekledim geyiğin dibine vuralım diye benimki öğlen uykusundan kalktı
Siz daha yeni geldiniz uykucular sizi
valla ben kaç gündür tuvalete çıkamıyodum yine, dün yine bi arkadaşa acil bişey bul dedim bana
bi kür verdi
sabah yaptım içtim aç karnına, ayağıma da sıcak su torbasını aldım 11e kadar uyudum
allahtan işe yaradı ve rahatladım
kahvaltı, kocanın yemeği derken saat 3e geliyo
off
canım da kumpir istiyo ama evde patates yok bitmiş.
pofff
valla ben kaç gündür tuvalete çıkamıyodum yine, dün yine bi arkadaşa acil bişey bul dedim bana
bi kür verdi
sabah yaptım içtim aç karnına, ayağıma da sıcak su torbasını aldım 11e kadar uyudum
off
pofff
5 saatlik uykuyla dinç olabiliyor musun canımben uykumu alamadığımda sersem gibi dolaşıyorum etrafta .
Oh güzelim bol bol fot.da çekkimbilir nasıl huzur verici bir yerdir .
Melodi neden mapusta arkideşler
Bizimde kimsemiz yok burda kızım ben ve eşim
Türk bile yok etrafta
Eşim bazen seyehatlere çıkıyor 5-15 gün arası iyice yanlız kalıyorum
Yakında konuşmayı unutucam valla aguu muguu diye konuşursam şaşma diyorum anneme
Evde otur otur iyice kiloda aldım
Off damarıma bastın maximaculpa
Depresyona giresim var:111:
Tek bir kumpir için fırını çalıştırmaya ne gerek var :/ çok masraflı olur zaten öyle .Ev ekonomisi hiç yok vallaha
Dışardan söyle bence canım .
bi kür verdi
off
pofff
İnanılmaz huzurlu bir yer.Ben severim bu şekilde dağ eteklerinde , mis gibi oksijen...Ömür geçiremem ama kısa tatiller için acaip moral deposu.
Benim aslında uyku saati ile aram yok 5-6 saat yetiyor da mesele erken kalkmak.Sabah sabah uyanmak zor gelir bana.
Melodi doğru strateji belirlemeden bodoslama daldı cepheye , doktorlara savaş açtı...Bu gece bitiyor cezası.
Oyy Oyyy Oyy yerim seni ben aşerirmiymiş o
Senin bebek kız olacak galiba çok aşeriyorsun
Bende kışın ortasında karpuz istemiştim
Bide şunu keşfettim kalçan genişlerse genelde kız oluyor, oğlanlar pek kilo aldırmıyor anneye
Kızlar çok fenaa
tuvalet için fıstık yiyiyordum hamileyken hemen tuvalete gönderiyordu
Pek bişi yiyemiyordum sütüde sadece mısır gevreğiyle yiyiyordum oda çok iyi geliyordu bağırsaklara
Kaç kere serum yemişliğim var suyu bile çıkarmıştım.
Ben hiç aşermedim ya maxima'nın anlattıklarına uzaylı gibi bakıyorum.
Bir ara bir limonata delisi olmuştum o kadar.
Maritsacım , ben sana bir kumpir hazırlayayım bakalım bir daha dışarıda yer misin?
Ya demekki benim gibi yataktan gec kalkan çökmüş bak kahvaltı hala yapmadım yüzümü yikadim ev bomboş zaten kimse yok istahimda olmuyor
Maxima , kolay tavukgöğsü tarifi gibi olmuş senin kumpir...
Ben alüminyum folyoya sarar 250 derecede yaklaşık 2 saat tutarım patatesi...Sonrası malum...
Hadi gelinde yiyelim.
Ben de çok severim öyle yerleri .Kalabalık,gürültülü ortamlarda bazen bayılacak gibi oluyorum .Eskiden yaşadığım şehir bu kadar kalabalık değildişimdi çarşıya çıktığımda insanlar üstüme üstüme geliyor ,adım atacak yer yok :/ özelliklede çarşıda boğuluyorum.
Demek doktorlada savaş açtıfenalı topa tutuyorlar ,bilirim .
Ben de doktorlarla ilgili bir konu açmıştım ,açtığıma pişman etmişlerdi .Bir daha mı ,tövbe asla
maximaculpacığım aynı tadı veriyor mu :) hiç denemedim haşlama usulü.
Ausenciam ellerinden zehir olsa yerim :) ben de dışarda pek yemiyorum ama sadece kendime yapacaksam ,fırını çalıştırmam .Yazık ,günah yani
yer fıstığı mı
görürsem alacam aklımda, ausencia' da demişti ama onunki bebeğin kemiği güçlensin diyeydi
ya benim çok uç aşermelerim yok, öyle kışın ortasında karpuz gibi
ben sadece hayal ediyom sevdiğim yiyeceklerin tadını, canım istiyo o kadar
anam kız mı diyon
bu siteden kimse erkek demedi, ama kayınvalide,kayınpede ve benim anane erkek diye direttikleri için beni sinir ediyolar
canım istiyo napıyım
kız kalk bari meyve ye üşengeç
sende benden beter çıktın